Okunmaya Değer...

Bazen ulaşamayacağın kadar yüksekte sandığın kişiler,
Aslında eğilemeyeceğin kadar alçakta olabiliyor.

-Sigmund Freud

Çaresi kalmayınca acılar diner.
İyileşme umuduyla duyulan acın daha beterini görünce söner...!

-William Shakespeare

Kimi sevsem hiç olmadığı kadar yalnızlaşırdı... Kimi sevsem bütün o yanlış hayatım gizlendiği yerden çıkıp gelirdi... Kimi anlamaya çalışsam hayatımın boşluğu çarpardı yüzüme... Kime elimi uzatsam o unutulmuş ömrümle karşılaşırdım...

Biliyorum konuşacak bir şeyimiz yok
Ama gözlerini al gel

Bilmediğin bir hastalığa acımak için bile olsa gel
Biliyorum, konuşacak bir şeyimiz yok
Ama ıstırabım sende, mutlaka al da gel

*Cezmi Ersöz

Kalmaya bir neden bulamadığımdan değil, gitmeye esaslı sebeplerim olduğu için gidiyorum sevgili. Bu yüzden dönmemi
bekleme benden.
Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum...

Kahraman Tazeoğlu

En büyük suçum neydi biliyor musun?Her umudu sen sandım; bu yüzden bu kadar sarıldım, sarsıldım, yanıldım... Peki, yokluğunda ne yaptığımı biliyor musun?
Hiç sana benzemeyen bir sen yaratıp, kendimi seninle aldattım! Böyle sardım yaralarımı... Ve böyle ihanet ettim kendime...

Kahraman Tazeoğlu

nasılsın

ben de bugun burayı okumak ıstedım senı gorecegımı dusunmuyordum. Umarım ıyısındır

Her şeyin sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,
Dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız...!

*Martin Luther King

Kadınlar,kendilerine yapılan birçok şeyi affedebilir;
Ama affetikleri şeyleri hiçbir zaman unutmaz.

*Oscar Wilde

"...kemikleşmiş kadınlar vardır. yıllar boyu her aşkın adını andıklarında yara almış ve sonucunda ister istemez kendilerini taşlaştırarak, zayıf yanlarını ört bas etmiş kadınlar. onları korkusuz olmalarından, meydan okumalarından, her işlerini kendi başlarına halledebilmelerinden , istedikleri zaman herşeyi ellerinin tersiyle itebilmelerinden, kimseye hesap vermemelerinden, aşka boyun eğmemelerinden, aptal saptal aşk namelerine kanmamalarından ve her an arkalarına bile bakmadan çekip gidebilmelerinden tanıyabilirsiniz. eğer birgün bir tanesiyle karşılaşırsanız unutmayın bir zamanlar o da pamuk kıvamındaydı. unutmayın ki sonuç varsa sebep de vardır.
...kemikleşmiş kadınlar vardır. ve bilin ki "sevmelerin en güzeli onlara yakışır "...
- kemikleştim ..

sanrım hayatım boyunca kendime en yakın hissettiğim yazı buydu.mükemmel kime ait arkadaşım yazı mmerak ettim gerçekten

bir insanın herşeyi olmakla çıkarsan yola sonunda varacağın sonuç onun hiçbirşeyi olmaktır....ama bir insanın hiçbirşeyi olmakla çıkarsan yola;sonunda varacağın özgürlük meralarında o insanın herşeyi olmaktır.....

Doğduğumuz andan ölene kadar hayatımız sürekli bir yolculuktur.
Manzara değişir, insanlar değişir, ihtiyaçlar değişir, ama tren hep ileri gider.
Hayat bir trendir. Tren istasyonu değil…!

*Paulo Coelho

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…