kalmaya bir neden bulamadığımdan değil, gitmeye esaslı sebeplerim olduğu için gidiyorum sevgili. Bu yüzden dönmemi
bekleme benden.
Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum...
Kahraman tazeoğlu
nasılsın
ben de bugun burayı okumak ıstedım senı gorecegımı dusunmuyordum. Umarım ıyısındır
"...kemikleşmiş kadınlar vardır. yıllar boyu her aşkın adını andıklarında yara almış ve sonucunda ister istemez kendilerini taşlaştırarak, zayıf yanlarını ört bas etmiş kadınlar. onları korkusuz olmalarından, meydan okumalarından, her işlerini kendi başlarına halledebilmelerinden , istedikleri zaman herşeyi ellerinin tersiyle itebilmelerinden, kimseye hesap vermemelerinden, aşka boyun eğmemelerinden, aptal saptal aşk namelerine kanmamalarından ve her an arkalarına bile bakmadan çekip gidebilmelerinden tanıyabilirsiniz. eğer birgün bir tanesiyle karşılaşırsanız unutmayın bir zamanlar o da pamuk kıvamındaydı. unutmayın ki sonuç varsa sebep de vardır.
...kemikleşmiş kadınlar vardır. ve bilin ki "sevmelerin en güzeli onlara yakışır "...
- kemikleştim ..
sanrım hayatım boyunca kendime en yakın hissettiğim yazı buydu.mükemmel kime ait arkadaşım yazı mmerak ettim gerçekten
Teşekkürler...Yazı bana ait..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?