Mesela hangi tür istiyorsunuz? ... Okuduğum, ilk aklıma gelenleri sayayım ben kişisel gelişim üzerine, mesela Üstün Dökmen, Doğan Cüceloğlu.. Psikoloji İrvin Yalom .. Toplumbilim Emre Kongar...Roman Ahmet Ümit, İnci Aral...Sunay Akının kitapları çok güzel okunabilen ve akıp giden kitaplar... Saymakla bitmez ki...İyi okumalar..
Kişisel gelişim kitapları ve kurgu kitapları okuyorum.Açlık oyunlarını okuyamamıştım en son onuda 9 saatte bitirdim 2. kitabındayım şuan.Türk yazarlarını doğan cüceloğlu haricinde okumayı tercih etmiyorum ama cevap yazdığın için teşekkür ederim tatlım.
kişisel gelişim kitapları okumak istersen sistem yayıncılıktan çıkan çok yararlı kitaplar var
ama benim şiddetle herkese tavsiye edebileceğim bi kitap var
%100 düşünce gücü
okumanı tavsiye ederim
philippa gregory kitaplarını tavsiye ederim canımmm kesinlkle okumalısn çok sürükleyici ingiltere tarihini eğlenceli kimi zaman hüzünlü bi şeklde anlatmş
amin maalouf u okuyorum.kitabın adı ışık bahçeleri. ben çok beğendim. herkese de tavsiye ederim. biraz belirsiz gibi başlıyor ama çok akıcı. konu kafanızda canlanır kendini toparlayıp. kesinlikle ve şiddetle tavsiyem.
aykut oğutun kitaplarını çok sevdim ben.evvelinde pozitif negatif enerji işlerine saçmalık gözüyle bakan ben şimdi evrene pozitif enerji yollama peşindeyim sürekli tavsiye ediyorum ilk kitabı evrenden torpilim var,ikinci kitabının ise adı yok kapağında harbi harbi bir ayna var :)))