• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz kitaplar hangileri paylaşırmısınız?

bburcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
46
1
36
İstanbul
Rica etsem aşk ve sevgi üzerine olmasın bu tema dışındakileri ve çok çok beğendiğiniz kitapları paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

Mesela hangi tür istiyorsunuz? ... Okuduğum, ilk aklıma gelenleri sayayım ben kişisel gelişim üzerine, mesela Üstün Dökmen, Doğan Cüceloğlu.. Psikoloji İrvin Yalom .. Toplumbilim Emre Kongar...Roman Ahmet Ümit, İnci Aral...Sunay Akının kitapları çok güzel okunabilen ve akıp giden kitaplar... Saymakla bitmez ki...İyi okumalar..

Kişisel gelişim kitapları ve kurgu kitapları okuyorum.Açlık oyunlarını okuyamamıştım en son onuda 9 saatte bitirdim 2. kitabındayım şuan.Türk yazarlarını doğan cüceloğlu haricinde okumayı tercih etmiyorum ama cevap yazdığın için teşekkür ederim tatlım.

ELif Şafak okuyabılırsın, İskender Pala okuyabılırsın.. konularına bakarsan askla ılgılı olmadıklarını anlarsın zaten..

korku tarzı ıstersend , son cıkanlardan Aklından Bir Sayı Tut, Empatı, Olasılıksız okuyabılırsın

kişisel gelişim kitapları okumak istersen sistem yayıncılıktan çıkan çok yararlı kitaplar var
ama benim şiddetle herkese tavsiye edebileceğim bi kitap var
%100 düşünce gücü
okumanı tavsiye ederim

philippa gregory kitaplarını tavsiye ederim canımmm kesinlkle okumalısn çok sürükleyici ingiltere tarihini eğlenceli kimi zaman hüzünlü bi şeklde anlatmş

Suan suzanne collins-Açlık oyunları serisinin ilk kitabını okuyorum.

Charlaine HARRİS - Güneyli Vampir Serisi
Pc CAST & Kristin CAST - Gece Evi Serisi
Pc CAST - Tanrıça Serisi
Vampir akademisi serisi.

Görünmez Kadınlar Ülkesinde . . Qanta Ahmed (Kesinlikle tavsiye ederim.) :40: :54:

amin maalouf u okuyorum.kitabın adı ışık bahçeleri. ben çok beğendim. herkese de tavsiye ederim. biraz belirsiz gibi başlıyor ama çok akıcı. konu kafanızda canlanır kendini toparlayıp. kesinlikle ve şiddetle tavsiyem.

aykut oğutun kitaplarını çok sevdim ben.evvelinde pozitif negatif enerji işlerine saçmalık gözüyle bakan ben şimdi evrene pozitif enerji yollama peşindeyim sürekli :D tavsiye ediyorum ilk kitabı evrenden torpilim var,ikinci kitabının ise adı yok kapağında harbi harbi bir ayna var :)))

Biraz daldan dala olacak ;ama Amin Maalouf, Kafka, Nietzsche, Oğuz Atay, Cemil Meriç.. Gibi yazarları tavsiye ederim.

açlık oyunları serisi,

uçurtma avcısı,

limon ağacı,

george orwell bin dokuz yüz seksen dört,

oğuz atay tutunamayanlar,

sunay akın kitapları harika hepsinde ayrı bir öykü ayrı bir hayat,

nil gün ün kitapları güzeldir,

kişiliğinizi tanıyın,

mutsuzluk kılavuzu,

felsefenin tesellisi

kadir özerin kitapları

aşkın gözyaşları sinan yağmur

sabahattin ali kürk mantolu madonna

küçük mucizeler dükkanı

yüzyıllık yalnızlık

faust

aslında giden erkek yoktur

ahmet şerif izgören kitapları tavsiyedir:3:

bronz atlı ve tatyana ve aleksandr, ı tavsiye edebilirim. bu kitaplarda aşktan çok savaşın iç yüzü, zorlukları vs. anlatılıyor

Back