Okumakta Olduğunuz Kitap?

bende bu hafta ayşe kulin'in birvarmış bir yokmuşu ve zerrin koç'un ıslak kentin insanlarını okudum.ayşe kulinin kitapları zaten güzelde zerrin koçun ilkdefa okudum kitabını sizede tavsiye ederim cumhuriyet öncesi ve sonrası türkiyesini anlatıyor

umberto eco- gülün adı

bu kitabın filmi de var izlemenizi yada okumanızı tavsiye ederim

Aleksandr Puşkin- Yüzbaşının kızı: keyifli bir kitap

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

yaaa finallerden kitap okumaa wakit bulamıom..bayılırım kitap okumaa bn...bitisn okucam hemen

Ben şuan Hölderlin'in Hyperlion kitabının birinci cildini okuyorum biraz ağır ilerliyor. Felsefe severlere tavsiye ederim....

Zor gelmiyor mu bunları okumak,CHE'cim yaaaa...Eğer okunup bir şeyler de anlayabiliyorsan bravo valla..bizimle de paylaşsana belki ilgimizi çeker ...

gazap üzümlerine başladım bugün.. bitince fikirlerimi söylerim:)))

benbe Robın Sharma Aile Bilgeliği adli kitabini okuyorum cok güzel özellikle calişan annelere tavsiye ediyorum..

ben bu kitabı çok merak ediyorum tavsiye edermisin??:uhm:

Bütün kitaplarını okudum Coelho'nun hepsinden ayrı ayrı zevk aldım ama HAC bambaşka alemlere götürüyor insanı.Mutlaka okuduğum an ki psikolojimin de etkisi vardır ama ben gerçekten çok etkilendim ve bir çokta ders çıkardım.Kaçırılmayacak bir kitap bence.
cevap biraz geç oldu ama napalım:sm_confused:

selam arkadaşlar ben yeniyim ve çok şaşırdım bu kadar çok kitapseveri birarada bulacağımı hiç ummazdım
Pardayanlar ın ikinci cildini bitirdim dün ilk cildi de güzeldi ama ikinci cilde bayıldım.gerçekten harika tavsiye ederim.bize insanlık dersi vermeye çalışan Fransanın tarihi hakkında çok çarpıcı bir roman en kısa zamanda üçüncü cildi okuyacağım.ama şimdilik ara verdim bugün Dan Brown ın İhanet Noktası adlı kitabına başladım bitirince onuda yazarım

Ps.Dr. Arnold A. Lazarus
Ps.Dr. Cliffrord N. Lazarus yazarları
kitabın adı 60 saniyede terapi yeni aldım ve cok begendim yatagımın baş ucunda duruyor yatmadan yarım saat önce mutlaka okurum

ben de Jim Rogers`in "bir kapitalistin mecaralari (Die Abenteuer eines Kapitalisten)" adli kitabini okuyorum, eger türkceye cevrilirse yatirim konulari ile ilgilenen herkese tavsiye ederim!

Kim bu Jim Rogers diye sorarsaniz: 600 Dolar ile Wall Street hayatina atilan ve 37 yasina gelince de kendini emekli eden bir borsa daha dogrusu hammadde (Rohstoff) gurusu!

Kitabin konusuna gelince : Bu kitabinda Izlanda`dan baslayarak toplam 116 ülkeyi konu alan gezisini anlatiyor, her ülkenin yatirim olanaklarini inceliyor, her seviyeden insanlarla iletisim kuruyor. Gezisi 1999-2001 arasindaki 3 yili kapsiyor, kitabi okurken ah keske benim de bu adam gibi bilge bir babam olsa dedim durdum.

Sanirim önümüzdeki günlerde kitabi tekrardan okuyacagim.

Link Silinmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…