Okumakta Olduğunuz Kitap?

Buket Uzuner "Beyaz Bulutlar" Çanakkaleyle ilgili..müthiş bir kitap şiddetle herkese tavsiye ederim arkadaşlar...

Kukla-Ahmet Ümit

Polisiye-Macera sevenler için yazarın tüm kitaplarını tavsiye ediyorum

ismail karasu - yaşam çoşkusu
yaşamak fırsattır,yararlanmayı bil.
yaşamak güzelliktir,kıymetini bil.
yaşamak mutluluktur,tatmayı bil.
yaşamak rüyadır,gerçekleştirmeyi bil.
yaşamak meydan okunmasıdır sana,karşı çıkmayı bil.
yaşamak görevdir,tamamlamayı bil.
yaşamak oyundur,oynamayı bil.
vs..vs.vs.
yaşam çoşkunuzu oluşturacak olan güç;sizin hayata karşı tutumunuzdur.yaşamınızın değişmesini istiyorsanız,yaşamınızda ve hayata karşı tutumunuzda değişiklikler yapmalısınız.delilik "aynı şeyi yapmak ve farklı sonuç beklemek !" olarak da tanımlanır.yaşamınızın değişmesi için beklerseniz ,bilin bakalım ne olur? yaşam da bekler.kimse ayağınıza gelip de size çoşkulu bir yaşam sunmaz.o çoşkuyu yakalamak sizin elinizde.................

şu An Can Dündar'in Yüzyilin Aşklari Adli Kitabini

Okuyorum. Aşkin Nasil Birşey Olduğunu Unutanlara çok

Naif Olarak Tekrar Hatirlatiyor...

şu An Can Dündar'in Yüzyilin Aşklari Adli Kitabini

Okuyorum. Aşkin Nasil Birşey Olduğunu Unutanlara çok

Naif Olarak Tekrar Hatirlatiyor...

bende okudum bu kitabı gerçekten sana katılıyorum, ayrıca çaktırmadan tarih derside veriyor :))

DAN BROWNA VİNCİ ŞİFRESİ
bayadır elimde sürükleniyor.sanırım bana göre değil.ama yinede bitiricem.

inanç,ruhsal evren ve ruhani boyutlar hakkındaa bilmediğiniz pek çok seyi keşfedeceğiniz okuduktan sonra bambaşka bakış acılarına sahip olacağınız bir kitap MUHAMMED BOZDAĞ 'dan İSTEMENİN ESRARI..etkili dua etmenin dileklerinizin gerçekleşme ve gerçekleşmeme sebeplerinin cevabını bu kitapta bulabilirsiniz..

ayrıca yine aynı yazarın diğer bir kitabı olan DÜŞÜN VE BAŞAR' ı da tavsiye ederim.. su zamana kadar okuduğum kişisel gelişim hakkında yazılan kitaplarından çok daha farklı daha etkili ve tatmin edici..manevi ve ruhsal bakış açısıyla yazılmışş çok güzel bir kitap..

son olarak yeni okumaya başladığım ve çok saşırıp çok etkilendiğim kitap: SONER YALÇIN ' ın BEYAZ MÜSLÜMANLAR EFENDİ-1 ve EFENDİ-2 olarak yayımlanan 2 ciltten oluşan, bu güne kadar ve hala günümüzde etkili olan siyasetin ,devlet kademelerinin içinde yer almış,ülke yönetiminde etkili rollere sahip olmuş kişilerin nereden geldiklerinin ,hangi amaçlara hizmet ettiklerinin,göründüklerinden ve gösterdiklerinden çok daha farklı olduklarından bahseden ve bence dünyayı ve ülkemizi aslında kimlerin yönettiğini belgelere dayanarak anlatan herkesin kesinlikle okuması gereken bir kitap

mesela: elmalılı hamdi yazır'ın okan bayülgenin büyük dedesi olduğunu biliyormuydunuz?? :):1shok:

leylanın evi= zülfü livaneli
henüz sıra geldi tavsiye üzerine şimdi okuyorum.

en son Dan Brown'ın İHANET NOKTASI adlı kitabını okudum.Aslında güzel kitap fakat daha önce okuduğum MELEKLER VE ŞEYTANLAR ve DA VİNCİ ŞİFRESİ daha güzeldi öncekiler göre biraz basit kalmış. şu anda Ruth Rendell'in TİMSAHKUŞU adlı kitabını okuyorum

şu anda mesleki hayatıma anlam katacak bir sınava hazırlanıyorum. kitap okumaya vaktim yok. ancak beni coşturdunuz.iyi okumalar

dün leylanın evi bitti
bu gün başucumda müzik (kürşat başar) başladım
buda ertelediğimdi henüz okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…