• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

uçurtma avcısı
yazar:khaled hosseini

aldım ama fırsat olmadı okumaya yorumlaa baktım çok güzel olduğunu sölüyorlar siz ne düşünüyrsunuz arkadaşlar?

ben okudum, gerçekten etkileyici bir kitap..

cnım bende şuanda uçurtma avcısını okuorum yarısına geldim sayılır çok güzel bi kitap mutlaka herkes okumalı ders alınabilecek bi kitap...:46:

uçurtma avcısı
yazar:khaled hosseini

aldım ama fırsat olmadı okumaya yorumlaa baktım çok güzel olduğunu sölüyorlar siz ne düşünüyrsunuz arkadaşlar?

kitap hakkında ne söylenmeli bilmiyorum. Oku da diyemem okumada kitap genel olarak çok güzel fakat bazı yerleri varki hiç okumamış olmayı da dilediğim oldu. Afganistanı anlamak için okunmalı burnumuzun dibinde neler olmuş hiç haberimiz yok. Dili güzel akıcı ama dediğim gibi bazı yerleri uykumu kaçırdı üzüntü ve huzursuzluk verdi bana...

ben okudum, gerçekten etkileyici bir kitap..

cnım bende şuanda uçurtma avcısını okuorum yarısına geldim sayılır çok güzel bi kitap mutlaka herkes okumalı ders alınabilecek bi kitap...:46:

kitap hakkında ne söylenmeli bilmiyorum. Oku da diyemem okumada kitap genel olarak çok güzel fakat bazı yerleri varki hiç okumamış olmayı da dilediğim oldu. Afganistanı anlamak için okunmalı burnumuzun dibinde neler olmuş hiç haberimiz yok. Dili güzel akıcı ama dediğim gibi bazı yerleri uykumu kaçırdı üzüntü ve huzursuzluk verdi bana...

SAOLUN KIZLAR yorunlarınız için
bir sitede baktığımda çok üzldüğünü ve hiç unutamadığını dile getirmiş
ancak bende nisanda başlarım artık okumaya
başka tavsiye edeceğiniz kitaplar var mı mayısın son haftasında finaller bitiyor hazırlık yapmam gerekiyorr..
kitapları alıp koyim kenara haziranda paso başlarım okumaya..

Şu an okumaya başlamış olduğum kitap, millenyum serisinin 3. kitabı, Arı Kovanına Çomak Sokan Kız. Serinin ilk iki kitabını çok beğenmiştim. Bakalım 3. de aynı ölçüde başarılı mı?

İlk iki kitabın filmini de izledim, filmler fena olmasa da bende kitaptaki etkiyi yaratamadı. Kitaplar okuyucunun hayal gücü ve yorumu ile birleşip daha büyük etki yaratıyorlar çünkü.

Keyifli satırlar diliyorum :34:

Son düzenleme:
bülent akyürek - içinizdeki öküze oha deyin
yazarın ilginç bir üslubu var değişik güzel bir kitap

Ahmet Ümit Bab-ı Esrar ı okuyorum daha başlarındayım ama çok akıcı ve güzel gidiyor, çok da keyif alıyorum....

Back