• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Zar Adam.. yarısından çoğunu okudum ama yeter artık bırakıcam galiba:37:

Ona verilen zamana yazık iğrenç bir kitap, bırak gitsin, işkence etme kendine :34:[/QUOTE]

bıraktım zaten :32: şuan küçük arı 'yı okuyorum. uçurtma avcısına benziyo diye duymuştum ama biraz vasat seviyede geldi bana olay duygusal ama anlatımdan dolayı hiç etkilenmedim:/ yada duygularımı yitirdim:37:

sana gül bahçesi vadetmedim.......joanne greenberg

akıl hastası 16 yaşında ki bir kızın tedavi sürecini anlatıyor psikolojik roman okumayı sevenler hiç düşünmeden okusun..

Ona verilen zamana yazık iğrenç bir kitap, bırak gitsin, işkence etme kendine :34:

bıraktım zaten :32: şuan küçük arı 'yı okuyorum. uçurtma avcısına benziyo diye duymuştum ama biraz vasat seviyede geldi bana olay duygusal ama anlatımdan dolayı hiç etkilenmedim:/ yada duygularımı yitirdim:37:[/QUOTE]

Küçük Arıyı okuyanlar beğenmediklerini söylediler, hiç ilgimi çekmedi açıkcası, o yüzden okuma teşebbüsünde bulunmadım hiç...

sana gül bahçesi vadetmedim.......joanne greenberg

akıl hastası 16 yaşında ki bir kızın tedavi sürecini anlatıyor psikolojik roman okumayı sevenler hiç düşünmeden okusun..

Ne güzel bir kitaptı bu yaa, çok beğenerek okumuştum, evet işte insana bir şeyler katan bir roman dedim okuduğumda, geçen ay okumuştum ben de... Etkileyiciydi...

Dallia SOFER yazaırı çeviren ışıl AYDIN ŞİRAZ'IN EYLÜLLERİ

tahranlı bi alenin hayatını anlatıyo ve yazarın kendi basına gelen olaylarmıs

Şu an Ayşe Kulin den VEDA yı okuyorum, çok akıcı ve keyifli gidiyor, bir günde kitabın yarısını geçtim, o derecede yani...

İlk defa Ayşe Kulin okuyorum bana nedense uzak ve soğuk geliyordu bu yazar, deneme yapayım dedim ve gerçekten dilini çok beğenim, bir süre Ayşe Kulin serisi okuyacağım herhalde....

bnm de en son okuduğum bin muhteşem güneş.....
yazarını hatırlayamadım.. her fırsatta okuyodum şiddetle tavsiye ederim...

Şu an Ayşe Kulin den VEDA yı okuyorum, çok akıcı ve keyifli gidiyor, bir günde kitabın yarısını geçtim, o derecede yani...

İlk defa Ayşe Kulin okuyorum bana nedense uzak ve soğuk geliyordu bu yazar, deneme yapayım dedim ve gerçekten dilini çok beğenim, bir süre Ayşe Kulin serisi okuyacağım herhalde....

evet bende okudum onu çok sürükleyicidir.. neresindesin şuan...

ben de şu anda aynı kitabı okuyorum.. Ayşe Kulin'e bayılıyorum,üslubu süper.. birçok kitabını okudum..

şuanda okuduğum kitap : günahkar
yazarı: tess gerrıtsen
konusu :Tess Gerritsen, zihninin karanlık kuytularında gezinen tüyler ürpertici ve kafa karıştıran cinayet kurgularını, Günahkar adlı romanında ustaca kaleme almış. Dünya döndükçe son bulmayacak olan iyi ve kötü arasındaki savaşı, ustaca şekillendirdiği karakterleriyle sahneye koyan Gerritsen korkuyu, son derece başarılı bir gerilim romanı olan Günahkar ile okuyucuların kalbine salıyor.

evet bende okudum onu çok sürükleyicidir.. neresindesin şuan...

Kemal milli mücadeleye katılmak için evden gitme planları yapıyor, Mehpare de onunla birlikte gitme planlarında, Doktor Mahir Lemana aşık, Behice bebek bekliyor Adadaki evde, şimdi buralardayım, kitabın sonunu bekliyorum...:34:

bir ay önce annem vefat etti acım dahası özlemim çok büyük bu aralar sürekli KURAN-I KERİM ve mealini okuyorum kızlar hiç bir kitaptan almadıgım lezzeti tadı aldım...
yanlış anlaşılmayım ne alakası var bu topicle die düşünenler olabilir ama bnde kitap okumayı severim farklı türde kitapları ta ki en anlamlı kitabı okuyup o tadi alınca başka kitapları elime alamadım

m.ali birand - can dündar ve bülent çaplı nın "12 MART" kitabına başladım. okadar sürükleyici ki hemen yarısına geliverdim.tavsiye ederim

Tebrizli Şems ve Mevlana'nın tanışıklığ dialogları üzerine derlenmiş bir katap.
Mevlanayı Mevlana yapan şemstir. Nitekim mesneviyi yazmasına sebep olandır Mevlana için...
Tasavvuf severlerin severek okuyacağı bir kitap

Back