Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kitabı okudum ama kitaba dair hiçbir şey hatırlamıyorum demek ki beğenmemişim :)) çok basit bir konusu vardı sanki..ya da yaklaşık 10 sene önce okuduğum için anlayamamış da olabilir tam :))Şu anda okuduğum kitap Paulo Coelho "Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım".
arkadaşlar bir de size bir soru Kayıp sembol mü güzel, Da vinci şifresi mi ? birini alıcam ?
Da vinci şifresini izlemiştim sinemada ..
arkadaşlar bir de size bir soru Kayıp sembol mü güzel, Da vinci şifresi mi ? birini alıcam ?
Kayıp sembolü henüz okumadım Ama Da vinci şifresi çok güzel Hatta kitaptan sonra filmini beğenmemiştim. Ama bana göre Melekler ve Şeytanlar en iyisi
Da vinci şifresi muhteşemdi. Onu tavsiye ederim ben. :1closedeyes:
Filmi kitabın yanında sıfır kalır bu arada.:dilcikar: Kitabı okumalısınız.
Kayıp sembolü henüz okumadım Ama Da vinci şifresi çok güzel Hatta kitaptan sonra filmini beğenmemiştim. Ama bana göre Melekler ve Şeytanlar en iyisi
İkisinide okudum, Da Vinci Şfresi'ni ve sonrasında Melekler Ve Şeytanlar'ı okumanızı tavsiye ederim..Hepsinin kitabı filminden daha başarılı..
Teşekkür ederim kızlar :))Zaten kitabını okumak herzaman filminden daha heyecanlı...