Okumakta Olduğunuz Kitap?

bende bu hafta melekler ve şeytanları bitirdim.içinde çıkarılacak dersler vardı.şimdi elimde kanuni sultan süleymanın gelini nurbanu var.cariyelikten şehzade nin gözdesi oluyor.sultan eşi ve devlet yönetiminde söz sahibi olabilmek için dönen entirikalar.bu konuyla ilgili 3 kitap daha var ilgilenen olursa safiye sultan tavsiye ederim.

benim şimdi aldığım ve okumayabaşlayacağım kitap AYN RANDın ATLAS VAZGEÇTİ kitabı. biraz felsefe ve hayatta bir şeyi hakkıyla spesifik bir şeyler üreterek geçiren insanların bu yaşam savaşını kazanmasıyla ilgili sanırım. çünkü Ayn Rand'ın stili biraz bu(hayatın kaynağını okuyanlar bilir.) ben okuyacağım okuyanlarla sonradan tartışırız. düşünceyle yoğrulmuş günler dilerim.

Dan Brown'un Meleklar ve Şeytanlar isimli kitabını okuyorum şu an...

Merhaba,
Irwin Yalom - Bugünü Yaşama Arzusu
Harika bir kitap. Psikaytri ve psikoloji ile ilgilenenlere...

Merhaba,
Ferrarisini Satan Bilge'yi okudum, Robin Sharma dizisi hep aynı...
Ahu

En son Nermin BEZMEN'in ''SIR'' adli kitabini okumustum suan elimde Chr1st1an JACQ RAMSES:Is1g1n oglu kitabi okuyorum.

:1yes2:
Ben daha önce de yazmıştım, ama mesajımı bulamıyorum. Şu anda Irwin Yalom - Bugünü Yaşama Arzusu okuyorum. Hayata ve insana dair... herşeyi bulduğum bir kitap. Cocukluğumdan beri kitap okumadan yatamam. Büyüdükçe de çoğu zaman en iyi dost iyi bir kitap oluyor. Ne dersiniz? :dance:
Ahu

bayanlar kavgam'ı okuyan varmı aranızda bi ön bilgi istiyorum.

Fuşya'cım teşekkür ederim canım, zaten tahmin etmişsin nelerden hoşlandığımı.Farklı insanların bakış açılarını öğrenmeyi seviyorum.heleki bu kişiler dünya tarihşnde iyi yada kötü liderlek etmişlerse yazını dün aldım ve akşam okumaya başladım elimden bırakamıyorum,gerçekten harika bir kitapmış.İnşallah haftaya bitirmiş olurum çünkü iki cildi bir arada seninle kitap üzerine ayrıca konuşmakta isterim okuduğum şeyleri tartışmayı seviyorum.Daha iyi özümseme yapmayı sağlıyor çünkü.

[/COLORKızlar en son NERMİN BEZMENİN sır ve aroranın incilerini okudum zaten aroranın incilerinden önce sır ı okumak lazım çok güzel çok entresan okumanızı tavsiye ederim ben 2ki,tabıda 1haftada okudum

şu an nermin bezmen in SIR isimli kitabını okuyorum.tavsiye ederim çünkü okurken ara veremiyorsunuz

bende suanda ipek ongunun / iste hayat kitabini okuyorum aslinda seri halinde okumak daha güzel olurdu ama burda türk kitablari satilmiyor:1no2:

Ben de şimdi Oliver Twıst i okuyorum biraz ağar ilerliyor ama güzel bir kitap tavsiye ederim...

bende şuan jean christope grange nin siyah kan adlı kitabını okuyorum hepinize tavsiye ederim aynı yazarın daha önce taş meclisi kurtlar imparatorluğu kızıl nehirler kitaplarını okudum tek kelimeyle harika

X