Okumakta Olduğunuz Kitap?

Sana gül bahçesi vadetmedim- Joanne Greenberg.

Güzel kitap tavsiye ederim. :1yes2:

bende bazac vadideki zambakı okumaya başladım.kardeşim okumoş çok beğenmiş bende yeni başladım.eminim bir çoğunuz okumuşsunuzdur.

Robin Sharma - Ermiş, Sörfçü ve Patron
Tam istedğim gibi, kişisel olgunluğa ulaşmayı amaçlayan bi kitap.. Hayata farklı bi açıdan bakmak isteyenlere tavsiye ederim

çocuğumuz ve sağlıklı beslenmesi
dr.ismail tunçdoğan
anne olmak ne zormş ya oku oku bitmiyor...
normal kitaplar okumayı özledim:KK43:

yağmur soner yalçının tüm kitaplarını okudum
hele hele beyaz türkler ve sonrasında beyaz müslümanlar kitabını okumadıysan tavsiye ederim..şu an elimde kırık kırk küp var nermin bezmen beğenmedim
gene nerminin sır kitabına başlıyacağım....

siyah kan
müthiş bi macera gerilim.
bide ben simyacıyı çok beyenirim
bide bir çift yürek

Link Silinmiştir.
şuan duygu asenanın aslında aşk da yok adlı kitabını okuyorum ama 18. baskısı duygu asenayı çok seviyorum tüm kitaplarını okudum sayılır şimdide bunuda okuyorum tüm kitaplarını çok beğendim ama aynada aşk vardı ve kadının adı yok harika kitaplar özellikle bu ikisini tavsiye ederim aynada aşk vardı beni ağlattı çok güzel bir kitap

kürşat başar - çok güldük ağlamayalım bu adamın kitaplarına bayılıyorum

Asla Bikmadan Ikinci Kez "" Simyaci ""yi Okuyorum.hayatin Her Kesintinde Okunmasi Gereken Bir Başucu Kitabi.

MAEVY BEACHY, bir dilek tut benim için. çok güzel bir kitap

Asla Bikmadan Ikinci Kez "" Simyaci ""yi Okuyorum.hayatin Her Kesintinde Okunmasi Gereken Bir Başucu Kitabi.

sana şiddetle katılıyorum oku oku bıkılmaz o kitptan
bir nefeste bitirmiştim ve iki kez daha okudum
Paulo yu Paulo yapan ''Simyacı''ydı

kaynana kullanma kilavuzunu okuyorum yazari gulsah ozdemir :KK70: hehe

bitince melekler ve seytanlari aldim onu okuuycam

İpek Çalışlar- Latife Hanım'ı yeni bitirdim okunması gereken önemli bir biyografi kitabı bence...

Şİmdi Soner Yalçın'ın- Efendi 2 kitabına başlıyacağım..

eveet yine kendime göre bi sayfa ben tam bi kitap kurduyum bazı kitapların alımı biraz pahalı olduğu için bende çözümü kütüphane üye olmakta buldum sık sık değiştiriyorum.son okuduklarıma gelince Siyah kan yazarı jean-christophe GRANGseri cinayetler işleyen katilin hayat hikayesi sıradan polisiyelerden çok faklı.bitanede zaman toprakve sahibi.Yazarı m.necati sepetçioğlu.Osmanlıda dönen alım satım işleri.birde sizlerden kitap tavsiyesi sevgiyle kalın

melekler ve şeytanlar Dan Brown gerilim dolu bir kedi fare kovalamacası , ölüm kalımsavaşı, aşk, din , bilim, cinayet misstitizm, mimari ve aksiyon... Birçok kişi okumuşdur ama ben yeni okuyorum ve okumayanlara şidetle tavsiye edilir.. (DA VİNCİ ŞİFRESİ) Yazarından

Ahmet Ümit in Patasana sını okuyorum.
arka arkaya 3 adet Ahmet Ümit ağır geldi. sıradaki kitap Kocamı nasıl öldürürüm :)

X