Okumakta Olduğunuz Kitap?

serayycım okumuş olduğun yazarların birkaç kitabını okudum.Kızıl nehirler den sora SİYAH KAN ,TAŞ MECLİSİve LEYLEKLERİN UÇUŞU.çok güzeller tavsiye ederim.Maeve Binchy nin anlatımı bana yakın bi arkadaşımın komşumun hikayesi gibi geliyor.Yarın bende Ateş böceklerinin mevsimi ni alıcam.İyi okumalar...

Paulo Coelho'nun en iyisi zahir oldu.evlilik ve yaşam ancak bu kadar anlatılabilir.hatta eşlerinize de okutmanızı tavsiye ederim hanımlar..insanın erkeklere ve aşka bakış açısını değiştiriyor.haccı bitirdiğinde dine ve ibadetlere başka bir pencereden bakmaya başlayacaksın.şu anda ise Vecihi Timuroğlunun mektuları okuyrum ama tavsiye etmem çok monoton bir kitap sıkıcı bir uslup

canım seni tebrik ediyorum.hayallerimizi gerçekleştirebilmek müthiş bi duygu.hayallerine,bileğine kuvvet,kolay gelsin.water harikasın...

yaprak dökümünü dün bitirdim bu kaçıncı aynı kitabı okuyorum sayamadım bile:)) çevremde ne bulursam okuyorum 2.kez hatta çok kez napim 2 yada 3 güne bitiyo bi kitap almakla yetişemem sekreterim işim olmadığında kitaba dalıyom:1yes2:

Arthur Golden BİR GEYŞANIN ANILARI, bilmedigimiz hayatların ve kültürlerin akıcı bir biçimde anlatımı, ben çok begenerek okuyorum, tavsiye derim.

Arthur Golden BİR GEYŞANIN ANILARI, bilmedigimiz hayatların ve kültürlerin akıcı bir biçimde anlatımı, ben çok begenerek okuyorum, tavsiye derim.

evet çok güzel bir eser o:1yes2: ben de Üstün Dökmen'DEN küçük Şeyler 2 yi okuyorum ve tavsiye ederim:1yes2:

bende Lance Armstrong un Yaşama Çevrilen Pedal adlı kitabını bitirmek üzereyim çok sürükleyici bi kitap Dünya Bisiklet 1.si Lance Armstrong prostat kanseriyle mücadelesini anlatıyor.Bittikten sonra diğer yazdığı kitap Saniyeler Değerlidir kitabını okuyacagım nişanlım kitap manyagı her gelişinde elinde bi sürü kitap getirir hatta yatak odamıza kütüphane yapmayı düşünüyo:))

ben şu anda TOLSTOY un Diriliş kitabını okuyorum.tavsiye edrim,konu hem bir vicdan azabı hemde ceza hukukuna karşı yöneltilmiş keskin bir eleştiri.

tarık buğranın küçük ağa bugün başlicam kısmetse Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Merhaba;
Ben en son yeni bir yazarın kitabını okudum ve çok beğendim. macera gerilim türünden hoşlanıyorsanız tavsiye ederim. kitabın adı " Kapılar sonsuza dek kapandı" yazarın adı " Arzu Öcal" Elimden bırakamadım ve iki günde bitirdim. şimdi "Kadın Budalası"nı okuyorum. :kahve:

mrb arkadaşlar bende ayşe kulinlin nesef nefese adlı kitabi okudum .çok güzel bi kitap tavsiye ederim herkese

Link Silinmiştir.
Eser, on yaşındaki bir çocuğun Allah a yazdığı mektuplardan oluşmaktadır. Bu mektuplar Oscar ın hayatından on iki günü anlatıyor. Komik ve etkileyici karakterlerle dolu on iki gün! Hastaneye çocukları ziyarete gelen Pembeli Melek Mamie Rose ile kurduğu güçlü sevgi bağı sayesinde bu on iki gün bir efsaneye dönüşecek...

"Zamanım yok, kitap okuyamıyorum" diyenler için yemeğiniz ocaktan inene kadar bitirirsiniz :1yes2: :çiçek:

merhaba arkadaşlar bende TUNA KİREMİTÇİ NİN GİT KENDİNİ ÇOK SEVDİRMEDEN romanını okuyorum çok güzel sonuna geldim

en son ikiyeşil su samurunu okudum şimdi kitap falan yok elimde çünkü kafamı veremiyorum

bende şu anda emile zola'nın nana'sını okuyorum, yeni başladım:) kitaplar çok pahalı, onun için istediğim zaman kitap alamıyorum:KK43:((

Dan Brown.melekler ve şeytanlar.tavsiye ederim insan elinden bırakamıyor.

X