Okulun açılmasıyla başlayacak olan kabusum

Bundan korkmuyorum. Kızımın sıkılmasına izin veriyorum çünkü kendi çözüm buluyor.

Evet bakın tamda olay böyle 2 si varken 3.istenmiyor kaç kere kızıma yada diğer tarafa yaptılar. Ve çok duygusal yaklaşıyorum farkındayım hadi okulda sıkılıyor biraz oynasın diyorum ama bu birazla kalmıyor ben eve gitmek için stress oluyorum karşı taraf ısrar üstüne ısrar oluyor

Hayır ben bu şekilde dewam etmek istemiyorum inanın psikolojim bozulmaya başladı. çünkü ben olmadığım yani özüm o olmamasına rağmen kendimi bir kalıba sokmaya çalıştım. Bir akşam hatta döndüğümüzde kızıma söylendim oturup ağladım sen üzülme diye ben bu insanlara katlanıyorum şeklinde çocugun suçu olmamasına rağmen. O geceden sonra biraz daha çektim kendimi o insanlardan ama ben artık tamamen sıyrılmak istiyorum.

çocukların geneli 10-11 yaşına kadar özendirme kıskandırma şeyinde çocuklardan yana sıkıntı yok ama gece 12 ye kadar oturan insanlarda problem var
çocukların sınıfını ayırın sadece servis de görüşünce eskisi gibi olamazlar diye düşünüyorum
kendi kurallarınızın dışına pek çıkmamaya çalışın gece yarılarına kadar bir çocuğun oturmada olmasını doğru bulmuyor
çocuk düzende olmalı ki dersleri vs. etkilenmesin ve kuralları olduğunu bilsin ileride problem yaşayabilirsiniz bence başkalarına göre değil sizin kurallarınıza göre hareket ettirmeyi deneyin

Ben oğluma diyorum ki ağla gözün kara olur. Ayrıca ben yarın daha büyük bir sorun için ağlayacağıma bugün bu sebepten sen ağla iki gün sonra unutursun. Benimki de tek çocuk. Ayrıca daha bebekken babadan ayrıldık hiiiç zaten çocuğumun bir tarafı eksik üzülmesin demedim. üstelik bir rahatsızlığı vardı ve doktor stes yok demişti. ne oldu paşalar gibi büyüdü.

sizde taviz vermeyin çok saçma birşey. iki gün sonra eşiniz ile aranız açılır aile düzeniniz bozulur. net olarak hayır deyin. ben konu tartışmaya kapalı kapanmıştır diyorum iki uf puf diyor sonra normale dönüyor. Bugün taviz verirseniz 12-13 yaşına gelince oooo daha neler ister.

Sizin durum daha da meşakatliymiş gerçekten bravo ben sanırım fazla duygusallığı kenara bırakmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…