- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
Merhaba hanımlar evet dert değil ama benim için bir sorun.Kızım anaokulundan 2 arkadaşı ile aynı okulda aynı serviste bu sene 2. sınıfa geçtiler. Ayrıca anneleri ile bizde arkadaşız.Yapı olarak fazla içli dışlı olmayı sevmiyorum.Başlarda diyalogumuz güzeldi kızlar geçen sene öğlenciydi arada görüşüyorduk.Ama bir zaman sonra haftada 2-3 gün görüşülmeye başlandı. Kızlar servisten bir akşam bende bi akşam diğer arkadaşta iniyor sonra diğerinde ve bu böyle sürüyordu. Biz gitmediğimiz zaman kızım ağlıyor hatta çok ağlıyor üzülüyordu. Öyleki diğer kızlar görüşünce ertesi gün serviste kızıma nispet yapıp biz dün gece oynadık sen yokdun tarzında konuşuyorlarmış. Onlar daha küçük 6-7 yaşındalar ama bildiğin birbirlerini kıskandırıyorlar. Yada biz gitmediysek ertesi gün kızımı aralarına almıyorlarmış. Ayrıca eşim vardiyalı çalışmıyor. Eve gelme saati belli arkadaşların eşleri vardiyalı çalışıyor. Geçen sene mesela eşimin gelceği saate yakın arkadaşlar arardı işte bizde insinler sende gel oturalım.Adam eve gelecek aç. Yani belli bi düzen var evde ama kızım üzülmesin diye bazen idare ettim. Neyse oturmaya giderdim kabul edip eşim evde ben orda aklım evde kalırdı çünkü alışık değiliz. Gece biraz oturup kalkmak isterdim kızım ağlar diğer arkadaşıyla birlikte kalkalım diye. Arkadaşların eşi gececi 12 de işten çıkcaklar diye gece ,12 de kalktıklarını biliyorum .Hatta bir kaç kere çok saçma birşey oldu geç oldu diye yolumun üstü diye geçerken eve bırakmak istedim arkadaşı ve sonra evine gittiğimiz arkadaş bende geliyim nasıl olsa eşim yok bırakırız sonra sen beni bırakırsın tarzında saçma sapan olay oldu .Zaten bi yerden kalkarken illa evine gittiğimz arkadaşta gelir sanki ben servisçi gibi onu bırak bunu bırak evde koca bekler. Ben teklif etmesem bile önden çocuklar çıkar gecenin 12 snde onlar ikisi gitcek bizde gidelim diye ağlayınca annleride gayet rahat bizde gelelim oluyorlar. Ve annleride çocuklar gibi yani mesela ben gitmedim çağrılan yere sonraki görüşmemizde sanki ben orda yokmuşum gibi başbaşa sohbet etmeler .Bana bakmadan konuşmalar. Hiçbirini sorun etmiyorum .Ama şimdi tekrar dönem başlıyor ve bu sene sabahçılar yine biliyorum aynı sorunlar olucak. öğleden sonra sende inelim bende inelim sorunları .Kızım gitmediğimz zaman üzülücek ağlıcak .Kızımla kaç kere konuştum gidemeyiz diye ama tamam diyor sonra ağlıyor üzülüyor. Ayrıca part time olarak çalışıyorum .Eşim evdeyken ben işteyim .O işteykn ben evdeyim. Böyle olunca herşeyim planlı ve eşimle çok görüşemediğimiz için sorun oluyor. Geçen sene o kadar zorlandımki her tarafa yetişmek yordu .Sizden fikir istiyorum yani aynı sorunları yaşamak istemiyorum. Sizden fikir bekliyorum tavrınız ne olurdu çocugunuza karşı .Apartmanda arkadaşı yok arkadaşlarını çok seviyor ve onun üzülmesini kırılmasını istemiyorum .Fikirleriniz benim için önemli. Yazım hatası olduysa affola.