Okulu bitiremediğim için evlenme aşamasında olduğum kişi benden ayrıldı?

Bu kadar büyük yeminler etmesi normal mi geldi size ya Ben dengesizlik olarak düşünürdüm açıkçası. Güven vermezdi yani.

İstemediğiniz bölümü bitirmeniz için zorlayan ailenizi ve sevgilinizi o kadar anlayışsız buldum ki. Sevmediğiniz icin işkence çeker gibi 6 yıldır debeleniyorsunuz. Yazık size ve giden yıllarınıza. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Siz ne okumak istiyorsunuz? Daha gencsiniz istediğiniz bölümü okuyabilirsiniz.

Erkekler akıllı erkekler mantıklı adam nasilda hayat standartlarını düşünüyor işte bizde ondan yazıyoruz aşk sevgi degil sadece mantıkda lazım.Sonucta işte böyle kendini düşünür insanlar size kalan yapmasaydin oluyor sadece.İnsanlar böyle ama hanımefendi insanlar hayatlarına sadece sevgi ekseninde bakmıyor artık.

++++
Anlamıyorum, erkekler 2 ayaklı seks makinesi değil, onların da bir fikri geleceğe dair umutları var. Onlar da sadece aşkla güzel yemekler yiyemeyeceklerinin,güzel tatiller yapamayacaklarının farkındalar. Doğal olarak maddiyatçı olmak zorundalar, tıpkı biz kadınlar gibi. Bunun için yargılamak , küsmek anlamsız, gerçekçilikten çok uzak. O aşkından ölen erkekler falan hep dizide filmde, gerçekte en çok seven bile bir süre sonra yenisini bulup evleniyor yani üzgünüm.
Adama da ah edecek bir şeyiniz yok. 6 yıl az bir süre değil kendinize bir yol çizmiş olmanız gerekirdi. Herkes bayıldığı işi yapmıyor, bu işi sevmiyorsanız başka bir iş için keşke aynı zamanda çalışsaydınız. Adama neden geleceği belirsiz birini sevmeyi bırakıyorsun diye kızamam ben kusura bakmayın.

6 yılda çok uzun ya herşey tükenir evlenene kadar zaten ben bu kadar uzun flört de sevmiyorum bin kere alışkanlığa dönüyor evleniyor pat ayrılıyor vsvs.Yani kimse evlenmek zorunda değil de aynı evi vs paylaşacak ekonomik güç ona göre bı aile vs yoksa anlayışlı durumda 6 sene çok uzun ya sevgili olmak içinde nişanlı olmak içinde değişir ya insanın kafa yapısı zevkleri vs ne bileyim uzaktanda mesela tin tin internetten 5 yıl vs onlarda uzak diye sürüyor aynı eve gir kavga gürültü.Degisik artık ilişkiler olacak olan oluyor da olmayacağı belli olan illaki bitiyor ki burada yeminler falan tuhaf zaten

Adamın evliliği gelmiş, kim olduğunun da pek bir önemi kalmamış şu aşamada. Sonuçta üç çocukla ortada bırakmadı, yaşınız genç, ahlık vahlık bir durum yok. Allah gönül ferahlığı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…