• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okullarda korkulan oldu...... işte 66 aylık

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.395
373
66 aylk ocua dayak - DHA Doan Haber Ajans

66 aylık öğrenciye öldüresiye dayak en son haber

66 aylık öğrenciye öldüresiye dayak

66 aylık öğrenciye öldüresiye dayak | Son Dakika Haberleri

okullarda şiddet artıyor önleyemedikleri gibi birde küçücük çocuklarıda aldılar büyükleri korudular ya :47:

kimleri detay sormuş -----------
haberin detaylarını açıklayayım (dün tv.lerden izledim ordan biliyorum detayları)

üst sınıflardan bir kız çocuğu alıp tuvalete götürüyor bir güzel dövüyor (hatta bir kanalda çocuğun üstündekileri çıkarttırp dövüyor dedi de o kadar da değildir diye düşünüyorum.)
öğretmen farkediyor müdür odasına götürüyor orada çocuk 4 saat bekletiliyor annesi tesadüf geliyor (kadın burda ağlayarak anlatıyor. ) ben te sadüfen geldim ben eşim çocuğuma bağırmaya kıyamazken dövülmüş

burda öğretmen ve müdürde bana göre suç ortağı çocuk o halde 4 saat bekletilir mi ya
o çocuk zaten travma yaşamış bekletmek ne çözüm mü oldu yaniii ailesi er yada geç öğrenmeyecek miydi

----------------

konu açıldıysa k.bakmayın ama yazık günah ya:47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
şimdi iki satır yazarız adımız dinazora çıkar, yenilikçi olmamakla köstekçi olmakla suçlanırız iyisimi ben durmak yok yola devam padişahım çok yaşa diyim, çocuklarını bu çarka sokanlarada Allah yardım etsin artık kullardan bişey beklediğim yok.

nolucak biliyor musunuz?bu kadar küçük çocuktan hiçbir verim alamayacaklar.eski sisteme geri dönecekler.olanlar bu yavrulara olacak çünkü bu yaştaki çocuk sadece oyun oynamaya programlıdır.ahanda buraya yazıyorum:50:

sen tutmuş 66 aylık oyun çocuğunu sabahın 7 sinde okula zorla hapsetmişsin bide dayak atıyosun öylemi..yazıklar olsun bu ülkeye..sisteme..herşeye..

kesınlıkle benım cocugum olsa o dovuelen cocuk o doven cocuguda anasınıda avradınıda dovmekten oldurmustum
gerçekten cok sakınımdır ama konu cocugum oldumu gozum doner
bana ne olduysa suanda olayın bambaska yerınde baska bır tavırdayım

bütün psikologlar,pedagoglar 66 ayın çok erken olduğunu,bu çağın çocuklar için oyun çağı olduğunu defalaca vurgulamalarına rağmen bu sistem pat diye sunuldu önümüze.bunun hertürlü zararını görmek olası artık.kendini savunamayan çocukları 40-50 kişilik sınıflara tıkıştırmanın adı eğitimde yenilik mi? çocuklarımız Allah'a emanet..

Not:bu haberde çocuğu hırpalayan öğretmen değil,başka bir çocuk.

Arkadaşlar verilen linklerden birinde haberin videosu var.
Çocuğu tuvalette çırılçıplak soyup dövmüşler diğer büyük çocuklar.
Ne ailesine haber verilmiş ne de hastaneye götürmüşler.
Anne 4 saat sonra oğlunu almaya gelice bir bakıyor çocuk perişan halde.
Çıldırmamak elde değil.
Öğretmenler bile ben olsam çocuğumu bu yaşta vermem diyorrlar.
Medyaya yansıyan olduğu kadar yansımayanda var.
Ne olacak bu çocukların hali.
Benim oğlum bu sene 2. sınıfta.
Yeğenim 2 ayla kurtardı.
Ama gidenlerde bizim yavrularımız.
İçim acıyor onların o küçücük halleri görünce.

eğitim sistemimizi yap boz tahtasına çevirdiler,hadi bunuda deneyelim hadi şunuda deneyelim oldu.
haberlerde gördüm 66 aylıkların alışması için aralığa kadar sadece oyun dersleri olacakmış.
e madem bu çocukların o yaşta sadece oyundan anladığını biliyorlarda tükürdüğünü yalarcasına hareket ediyorlar.
herhalde yakında çişini söylemeye başladığında alacaklar çocuklarımızı okula.eeee ne de olsa çişini söylüyor daha ne olsun demi(!)

biz kimlere bırakıp gidiyoruz el kadar çocukları.. bu çocuk dayak yerken hiç kimse görmemişmi? nasıl göz kulak olunuyor bu çocuklara anlamıyorum...

ilk 15 yaşta 1 yaş fark bile fark ediyor çocuklarda.
1 yaştan ne olurki dendi ama görüyoruz çocukların halini.heleki ilk 7 8 yaşta kendinden küçükleri ezme,dışlama kompleksi varken hangi akla hizmet bu çocukları aynı sınıfa koyuyorlar anlamıyorum.bu ülkede çocuk falan okutulmaz.
çok üzüldüm o dövülen 66 aylık çocuğa....

Anasınıfını 1. sınıf yaptılar bu şekilde.
Zaten anasınıfına giden çocuk okumaya yazmaya hazır hatta bazıları söküp gidiyorlar.
Böyle bir cendereye ne gerek vardı.
Minikler de , veliler de , öğretmenler de mağdur.
Malesef bu sene başlayan çocuklar kurban oldular sisteme

Son düzenleme:
Arkadaşlar verilen linklerden birinde haberin videosu var.
Çocuğu tuvalette çırılçıplak soyup dövmüşler diğer büyük çocuklar.
Ne ailesine haber verilmiş ne de hastaneye götürmüşler.
Anne 4 saat sonra oğlunu almaya gelice bir bakıyor çocuk perişan halde.
Çıldırmamak elde değil.
Öğretmenler bile ben olsam çocuğumu bu yaşta vermem diyorrlar.
Medyaya yansıyan olduğu kadar yansımayanda var.
Ne olacak bu çocukların hali.
Benim oğlum bu sene 2. sınıfta.
Yeğenim 2 ayla kurtardı.
Ama gidenlerde bizim yavrularımız.
İçim acıyor onların o küçücük halleri görünce.

bende öğretmenim ve çocuklarım o yaşta olsaydı gerekirse rapor alır yine da bu sene okula göndermezdim.çocuk bu,oyun hamuru değil!

ve işin acı tarafı o miniği o hale getirenler de yine başka çocuklar..ben ailenin yenirde olsam okul idaresine neler yapardım...çocuğu o halde 4 saat bekletmek ne dedemkya? insafsızlar!!

haberin detaylarını açıklayayım (dün tv.lerden izledim ordan biliyorum detayları)

üst sınıflardan bir kız çocuğu alıp tuvalete götürüyor bir güzel dövüyor (hatta bir kanalda çocuğun üstündekileri çıkarttırp dövüyor dedi de o kadar da değildir diye düşünüyorum.)
öğretmen farkediyor müdür odasına götürüyor orada çocuk 4 saat bekletiliyor annesi tesadüf geliyor (kadın burda ağlayarak anlatıyor. ) ben te sadüfen geldim ben eşim çocuğuma bağırmaya kıyamazken dövülmüş

burda öğretmen ve müdürde bana göre suç ortağı çocuk o halde 4 saat bekletilir mi ya :47::47::47::47::47::47:
o çocuk zaten travma yaşamış bekletmek ne çözüm mü oldu yaniii ailesi er yada geç öğrenmeyecek miydi :47::47::47::47::47:

devlet büyükleri koruyamıyor birde küçücük çocuklarıda aldılar ya:25:

yazık ya hiç düşünmüyolar bu yavruları benim kızımda tam birinci sınıf yaşında başlamış oldu eğer 5,5 yaşında olsaydı asla vermezdim..ya birazda hata bizlerde galiba sesimiz çıksın biraz herşeyi kabullenip boyun eğiyoruz.:47:

Hemde ne insafsızlık.
Çocuk gerçekten harap olmuş. Yavrum nasıl korkmuştur.
Okul idaresini hiç anlamadım.
Travma, iç kanama herşey olabilir nasıl bir aymazlıktır bu.
O okulu başlarına yıkarım gibi geliyor valla.
Umarım tekrarlanmaz böyle şeyler
ama daha yeni duymaya başladık gibime geliyor.

Anasınıfını 1. sınıf yaptılar bu şekilde.
Zaten anasınıfına giden çocuk okumaya yazmaya hazır hatta bazıları söküp gidiyorlar.
Böyle bir cendereye ne gerek vardı.
Minikler de , veliler de , öğretmenler de mağdur.
Malesef bu sene başlayan çocuklar kurban oldular sisteme

Bilmediğim için soruyorum şu anda anasınıfı var mı eğer yoksa o anasınıfı öğretmenlerine ne oldu?

Anasınıfına da bu sene 4.5-5 yaş grubunu alıyorlar.
Bizim okulun ana sınıfı kreş gibiydi.
Çok şekerler ama tam oyun çağı.
Düşünsene seneye tam mini mini birler olacaklar.

Son düzenleme:
Back