bazı öğretmenler bayramdan sonra açılsın diye facebook sayfası kurmuş kampanya başlatmışta bana anlamsız geldi
zaten bayram tatili 2,5 gün çok bi tatil yok
hem zaten öğretmenlerin seminer dönemi 1 eylülde başlamıyor mu
anaokul, ilkokul, ortaokul 1. sınıflarda bi hafta önce başlıcak
anlamsız geldi bazı öğretmenlerin bu ısrarı
işte bu yüzden seminerler 1 hafta sonra başlasın ,memlekette alma imkanı verilsin diye istekte bulunan hocalarımız var. bunun için 147ye, bimere isteklerini belirtiyorlar.inşallah kabul edilir ,herkes için iyi olacakGeç başlasa da 1 eylülde okulda olacağız zaten.. Hatta daha büyük külfet, git 2 hafta sonra yine gel.. Gelsen yol uzun, gelmesen yaban ellerde bir başına ne yapacaksın?
Bundan haberim yoktu, inşallah kabul edilir. Sene sonunda ne güzel memlekette aldık iyi olmuştu.işte bu yüzden seminerler 1 hafta sonra başlasın ,memlekette alma imkanı verilsin diye istekte bulunan hocalarımız var. bunun için 147ye, bimere isteklerini belirtiyorlar.inşallah kabul edilir ,herkes için iyi olacak
aynen inşallahBundan haberim yoktu, inşallah kabul edilir. Sene sonunda ne güzel memlekette aldık iyi olmuştu.
Seminer isi nolacak?
3 hafta ek ders hayatta vermezler bize.
Bir de tatil oldugu icin yine memlekette aldirsalar guzel olur.
Hazirandaki gibi olur diye düşünüyorum herkes kendi memleketinde alır büyük ihtimalle
İnşallah öyle olur,gerçi ben özeldeyim çoktan başladık seminerlere ama sizlere kolaylık olsun en azından :)Sadece sene sonu ve 2. Hafta istenilen yerde alinacak karari cikmisti.Belki bayram diye bu defalik sene basi da istenildigi yerde alinir.
İsmail Koncuk "seminerler memlekette alınacak, resmi açıklamayı bekleyin" diye tweet attı. Beklemedeyim. Yoksa o yollar git gel çekilmez, bir de kedişim var mahvolur.Seminer isi nolacak?
3 hafta ek ders hayatta vermezler bize.
Bir de tatil oldugu icin yine memlekette aldirsalar guzel olur.