Okullar Ne Zaman Açılacak?

İsmail Koncuk "seminerler memlekette alınacak, resmi açıklamayı bekleyin" diye tweet attı. Beklemedeyim. Yoksa o yollar git gel çekilmez, bir de kedişim var mahvolur.

Peki acaba eylul 1 de mi yoksa 7 de mi baslayacak.Bu onemli.Yonetmelige gore seminer donemi 2 haftadan fazla odeme yapilmadigi.Memlekette alinirsa benim icin cok fark etmez yakinim ama uzaga gidecekler icin cok iyi olur.Napiyoruz ki zaten seminerde...

Peki acaba eylul 1 de mi yoksa 7 de mi baslayacak.Bu onemli.Yonetmelige gore seminer donemi 2 haftadan fazla odeme yapilmadigi.Memlekette alinirsa benim icin cok fark etmez yakinim ama uzaga gidecekler icin cok iyi olur.Napiyoruz ki zaten seminerde...
Bence 1 eylülde başlar. Hiç ödeme olmasa da umrumda değil, memleket hasreti başka.. :)

Ben anlamadım şimdi benim kız 5. sınıfa gidicek ne zaman açılacak okullar 28 eylül mü 5. Sınıf olduğu için bir hafta öncemi?

Ben anlamadım şimdi benim kız 5. sınıfa gidicek ne zaman açılacak okullar 28 eylül mü 5. Sınıf olduğu için bir hafta öncemi?

hayır onlarda iptal oldu, ama okula sormak lazım belki bazı okullar kendi bünyelerinde yapar

Bir hafta önce olamaz çünkü bayram haftası.. 28inde başlayacaklar. Yarın ayrıntılı açıklama yapılacak bunlar hakkında, müsteşar açıklama yaptı.

O değilde anaokulu ve 1. sınıflarda aynı tarihte mi açılacak :confused:
Normalde 1 hafta önceden açılıyordu

X