okuldayken çok çirkinleşiyorum

fondoten kullanın hanımlar....ben de fondoten sürmediğim zaman cildim daha kötü oluyor ama fondoten kullanınca dış etkilere kirlere toza...vs karşı koruyor cildi bir kalkan görevi görüyor ama eve gelince temizleyin yüzünüzü...

aynı sorun bendede var ama fondoten sivilce yapar diye korkuyorum.Ne kullanıyosun sen peki?

Acaba aynalardan kaynaklanabilir mi?
Mesela: bizim okuldaki aynalar çirkin gösteriyordu,
evdeki gibi görünmüyordum gözüme..:sm_confused:

bence aynayla ne alakası varr fılımlerdekı gıbı gusel gosteren aynadamı cıktııı haberım yokkkk vaşşşşşş:1shok:
bence tatlım yorgunluktann kendı hısedıpp oyle goruyor olabılırsınn yada ortamın verdıgı bırr negatıf enerjıdende kaynaklanmıs olabılır skerr

Yalnız olmadığıma öyle sevindim ki kaydirigubbakcemile2 arkilerime bu aynalar beni kötü gösteriyor dediğim de inanmıyorladı -tatlicadiarzu-

fondötenin iyi bisey olmasi lazim ama kalkan görevi yapacaksa.. ID bare minerals, veya everyday minerals öneririm.. Loreal v.b gibi bisey sivilce yapar tabi cünkü cilt hava alamaz

fodontene lisede karşıyım aynaya bakma sende böle takıntılı olamamak gerek salla gitsin ne kadar çok dert edersen okadar çok berbet olursun. derslerini tak kafana dış görnüşünü değil.

aynen bendede var ya okulda zenci oluyorum nedense ama eve gelince yüzüm çok beyaz oluyor bende anlamadım:d

Limon fikri pek doğru değil bence ya. Cildi delmez mi ya da tahriş etmez mi ? Ama kili deneyeceğim.

bu ßasLığı qörünce cOooqq sewindimm:) yanLzz oLmadğnı biLmek qüseeL

fodontene lisede karşıyım aynaya bakma sende böle takıntılı olamamak gerek salla gitsin ne kadar çok dert edersen okadar çok berbet olursun. derslerini tak kafana dış görnüşünü değil.
ne alakası varki ikisinede ayırdığın zaman farklıdır.Bu şekilde okul çağındaki insanların tek yaşam belirtisinin ders çalışmak olmasını beklemek çok yanlış.Öyle düşünenlerinde ne çocuklarıyla nede kendinden genç bireylerle ilişkilerinin pek sağlıklı olacağını beklemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…