aktarcıdan beyaz kil al hem çok ucuz hemde faydalı cılt için. hassas bir cildin yoksa içine limon ılık su koy ve haftada 3 kez uygula cıldıne. ınan farkı goreceksin.
aynı sorun bende de var dışarı çıktıgımda daha kotu hıssedıyorum senin gibi ten rengim koyulaşıyor gıbı geliyor. dışarı çıkmadan önce acelem yoksa kil maskesi yapıyorum. o hem cilt tonunu duzenliyor hemde daha geç yaglanmasını saglıyor . eğer ten renginden şikayetçiysen beyaz kil maskesini kesinlikle tavsıye edıyorum.
beyaz kil ne işe yarıyormuşki?
bu dediğin beyaz kil her cilt tipine uygunmu canım?
benim cildim yağlı ve sivilceli.. yani sivilce sorunum var.. ara ara geçiyor ama tekrar çıkıyor. onlara da iyi gelirmi acaba?
Ya bısey soylıyım mı ben de aynı sorun var :) ben okula gıderken kesınlıkle makyaj yapmam ama kndımı okulda kötü hıssettıgım kadar baska bıyerde hıssetmıorm :) boyle cıldım koyulasıyor ellerım bıle aynnaya baktıgımda lavoba da ıgrenıorm cıldım den:) hep tek benmı bole dusunuorm dıe duusunuodm ama deglmıs..BEYAZ KİL DENMIS BIDE LIMON FALAN BN YAPMAYI DUSUNUORM AMA CILDIM COK AMA COK HASSAS SADECE KİL MI SUREYM?BIDE BEYAZ KIL NE YAPIOR ONU IICE ACIKLARMISN CNIM?:sm_confused: