okulda zorbalık görüyorum...

Bu iş bir çembere benziyor. Başlangıcını asla bulamıyorsun aynı şekilde dönüp dolaşıp çıkış yolunu da bulamıyorsun. Bir öğretmene söylemek de fayda var. Onun dışında sizin üzerinizden okulda Popülaritesini arttırmak istiyor olabilir ve siz tepki verdikçe daha da gaza geliyordur. Görmezden gelmek de yarar var. Bie müddet sonra sıkılır ama oklarını başka yöne çevirir bu kez de bazı öğrenciler garip çünkü.

görmezden geliyorum buna rağmen uğraşmaya devam ediyor

sakın sana bu yaptıklarını normal görme kaderim bu cekecegim deme. lütfen.
tabi ne yaptıklarını yazma bana hiç yazma.. çünkü ben gelip okulu başlarına yıkarım... hepsinin. bu konuda asla tahammulum yok. ögretmen zorbalıgına-dayagına da acayip öfkeleniyorum...

öğretmen zorbalığı değil bu öğretmenlerimle çok iyi anlaşıyorum :KK43:

Yakin bir arkadasin var dimi.bu zorbaliga sahit olan.
Onunla birlikte en sevdigim hocanla gorus,sonra rehber ogretmen ile.
Cok uzun.bir durum dedin ya bu yuzyuze.daha rahat aşilir.ve anlasilir.
Ilacin ilk etapta hocalarin canim.

Bana da lise 1'de sataşan insanlar vardı.Ben sakin bir semtten gelmiştim onlar talimliydi.Onlar sayesinde dozunda cazgırlık öğrendim.Hepsini buradan öpüyorum.:KK48:
O dönemde çıkmasalar sonra çıkarlardı.Bir şekilde mücadele edip yenmeniz gerekiyor hayatınızın bir döneminde yoksa hep tekerrür ederler.

Yakin bir arkadasin var dimi.bu zorbaliga sahit olan.
Onunla birlikte en sevdigim hocanla gorus,sonra rehber ogretmen ile.
Cok uzun.bir durum dedin ya bu yuzyuze.daha rahat aşilir.ve anlasilir.
Ilacin ilk etapta hocalarin canim.

her şeyi anlatıcam rehber hocasına o yardımcı olur. geçen sene de vardı ve en sevdiğim öğretmeni eğitim koçum olarak seçmiştim

X