- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- Konu Sahibi blankspace1
okulda zorbalık görüyorum. ne yapmalıyım? seneye temel liseye gitmek istiyorum ama ailem bu okul iyi paramız yok diyerek beni tersliyorlar cidden dayanamıyorum artık
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu okulda, öğretmen, müdür yardımcısı, müdür yok mu? Zorba kimse şikayet et, ailene söyle onlar gelsinler okuluna, onlar da şikayet etsinler.okulda zorbalık görüyorum. ne yapmalıyım? seneye temel liseye gitmek istiyorum ama ailem bu okul iyi paramız yok diyerek beni tersliyorlar cidden dayanamıyorum artık
Okulda zorbalık,evde baskı,okulda zorbalık görüyorum. ne yapmalıyım? seneye temel liseye gitmek istiyorum ama ailem bu okul iyi paramız yok diyerek beni tersliyorlar cidden dayanamıyorum artık
Nasıl zorbalıklar bunlar
Hocaların ailen ne kadarını biliyor
Bu okulda, öğretmen, müdür yardımcısı, müdür yok mu? Zorba kimse şikayet et, ailene söyle onlar gelsinler okuluna, onlar da şikayet etsinler.
Okulda zorbalık,evde baskı,
Asıl dert ne?
Okuldaki sıkıntıyı müdürle,evdekini de kendi çabanla halledeceksin.
Ne gibi zorbalıklar ?
sözel sataşma, psikolojik baskı. birkaç kişi yapıyor bunu
Canim direk rehberlik ogretmeninle goruseceksin.O sana yol gosterecektir.Malesef liselerde bu tur olaylar cok fazla
Canım bu tarz akran zorbalığıyla çok kişi karşılaşıyor. Kendine güven asla kimseden çekinme, bu durumu rehberlikle paylaş daha iyi hissedeceksin.
evet bir gün rehberlik hocasıyla uzun uzun konuşucam bunu geçen sene de zorbalığa maruz kalıyordum artık okul bitse de kurtulsam diyorum
sözel sataşma, psikolojik baskı. birkaç kişi yapıyor bunu
hiç korkma. sınıf ögretmenine git. yada danışman ogrt.mene anlat. eger o kişiler sana daha beteri yaparsa tel. kaydet. ve polise git.ailenede göster bunu. olmadı haber kanallarının ihbar hattına at. videoyu. şikayetini de yaz.sözel sataşma, psikolojik baskı. birkaç kişi yapıyor bunu
Yeni nesil çok kore dizisi izliyor ondan oluyor hep bunlar.
Bunu asla çekmek zorunda değilsin, bu zorbalığı yapanlar da zaten ceza alır. Kendine güven, rahat ol, rehberlik hocana detaylıca anlat, kaygılarından da bahset. Hep aynı kişiler mi peki? Hangi konuda sana sıkıntı veriyorlar?
Okulunuzun rehberlik servisiyle iletişime geçin , okulda kendinizi yakın gördüğünüz öğretmen ile konuşun rahatsız olduğunuz durum aşırı boyuttaysa direk müdür yardımcılarınızla görüşün ! Hiçbirinden sonuç alamadınız mı 147 yi arayın !
hiç korkma. sınıf ögretmenine git. yada danışman ogrt.mene anlat. eger o kişiler sana daha beteri yaparsa tel. kaydet. ve polise git.ailenede göster bunu. olmadı haber kanallarının ihbar hattına at. videoyu. şikayetini de yaz.
sakın sana bu yaptıklarını normal görme kaderim bu cekecegim deme. lütfen.evet bir gün rehberlik hocasıyla uzun uzun konuşucam bunu geçen sene de zorbalığa maruz kalıyordum artık okul bitse de kurtulsam diyorum
evet aynı kişiler, geçen seneden beri sataşıyorlar. kızın benimle ne alıp veremediği var bilmiyorum. her konuda küçümsüyor beni