okulda zorbalık görüyorum...

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
okulda zorbalık görüyorum. ne yapmalıyım? :KK43: seneye temel liseye gitmek istiyorum ama ailem bu okul iyi paramız yok diyerek beni tersliyorlar :KK43: cidden dayanamıyorum artık :KK43:

Son düzenleme:
okulda zorbalık görüyorum. ne yapmalıyım? :KK43: seneye temel liseye gitmek istiyorum ama ailem bu okul iyi paramız yok diyerek beni tersliyorlar :KK43: cidden dayanamıyorum artık :KK43:
Bu okulda, öğretmen, müdür yardımcısı, müdür yok mu? Zorba kimse şikayet et, ailene söyle onlar gelsinler okuluna, onlar da şikayet etsinler.

Nasıl zorbalıklar bunlar
Hocaların ailen ne kadarını biliyor

Bu okulda, öğretmen, müdür yardımcısı, müdür yok mu? Zorba kimse şikayet et, ailene söyle onlar gelsinler okuluna, onlar da şikayet etsinler.

Okulda zorbalık,evde baskı,
Asıl dert ne?
Okuldaki sıkıntıyı müdürle,evdekini de kendi çabanla halledeceksin.

Ne gibi zorbalıklar ?

sözel sataşma, psikolojik baskı. birkaç kişi yapıyor bunu

mesela???
ayrıca, her zorlukla karşılaştığında kaçarsan ömür boyu kaçmak zorunda kalırsın
hadi liseyi değiştirdin sonra?
tut ki üniversiteye girdin, bırakıp bir daha mı gireceksin sınava?
işe başladın, istifa mı edeceksin?

Canim direk rehberlik ogretmeninle goruseceksin.O sana yol gosterecektir.Malesef liselerde bu tur olaylar cok fazla

Canım bu tarz akran zorbalığıyla çok kişi karşılaşıyor. Kendine güven asla kimseden çekinme, bu durumu rehberlikle paylaş daha iyi hissedeceksin.

evet bir gün rehberlik hocasıyla uzun uzun konuşucam bunu geçen sene de zorbalığa maruz kalıyordum :KK43: artık okul bitse de kurtulsam diyorum

evet bir gün rehberlik hocasıyla uzun uzun konuşucam bunu geçen sene de zorbalığa maruz kalıyordum :KK43: artık okul bitse de kurtulsam diyorum

Bunu asla çekmek zorunda değilsin, bu zorbalığı yapanlar da zaten ceza alır. Kendine güven, rahat ol, rehberlik hocana detaylıca anlat, kaygılarından da bahset. Hep aynı kişiler mi peki? Hangi konuda sana sıkıntı veriyorlar?

Okulunuzun rehberlik servisiyle iletişime geçin , okulda kendinizi yakın gördüğünüz öğretmen ile konuşun rahatsız olduğunuz durum aşırı boyuttaysa direk müdür yardımcılarınızla görüşün ! Hiçbirinden sonuç alamadınız mı 147 yi arayın !

hiç korkma. sınıf ögretmenine git. yada danışman ogrt.mene anlat. eger o kişiler sana daha beteri yaparsa tel. kaydet. ve polise git.ailenede göster bunu. olmadı haber kanallarının ihbar hattına at. videoyu. şikayetini de yaz.

Yeni nesil çok kore dizisi izliyor ondan oluyor hep bunlar.

Bunu asla çekmek zorunda değilsin, bu zorbalığı yapanlar da zaten ceza alır. Kendine güven, rahat ol, rehberlik hocana detaylıca anlat, kaygılarından da bahset. Hep aynı kişiler mi peki? Hangi konuda sana sıkıntı veriyorlar?

evet aynı kişiler, geçen seneden beri sataşıyorlar. kızın benimle ne alıp veremediği var bilmiyorum. her konuda küçümsüyor beni

Okulunuzun rehberlik servisiyle iletişime geçin , okulda kendinizi yakın gördüğünüz öğretmen ile konuşun rahatsız olduğunuz durum aşırı boyuttaysa direk müdür yardımcılarınızla görüşün ! Hiçbirinden sonuç alamadınız mı 147 yi arayın !

hiç korkma. sınıf ögretmenine git. yada danışman ogrt.mene anlat. eger o kişiler sana daha beteri yaparsa tel. kaydet. ve polise git.ailenede göster bunu. olmadı haber kanallarının ihbar hattına at. videoyu. şikayetini de yaz.

teşekkürler dediklerinizi yapacağım.

sakın sana bu yaptıklarını normal görme kaderim bu cekecegim deme. lütfen.
tabi ne yaptıklarını yazma bana hiç yazma.. çünkü ben gelip okulu başlarına yıkarım... hepsinin. bu konuda asla tahammulum yok. ögretmen zorbalıgına-dayagına da acayip öfkeleniyorum...

evet aynı kişiler, geçen seneden beri sataşıyorlar. kızın benimle ne alıp veremediği var bilmiyorum. her konuda küçümsüyor beni

Biliyor musun aslında o kızın kendiyle problemleri var, sen olmasan aynı şekilde başkasına sataşacaktı. Rehberlik hocan onunla da görüşüp onun sorununu da konuşacaktır onunla. Sen kendine güven ve moralini bozma.

Bu iş bir çembere benziyor. Başlangıcını asla bulamıyorsun aynı şekilde dönüp dolaşıp çıkış yolunu da bulamıyorsun. Bir öğretmene söylemek de fayda var. Onun dışında sizin üzerinizden okulda Popülaritesini arttırmak istiyor olabilir ve siz tepki verdikçe daha da gaza geliyordur. Görmezden gelmek de yarar var. Bie müddet sonra sıkılır ama oklarını başka yöne çevirir bu kez de bazı öğrenciler garip çünkü.

X