Okulda kopya çekerken yakalanmak

bende cok cektim lisede tabiki
bi gun etegimin altina kopya kagidi koymustum surekli etegimi kaldirip bakiyodum
ögretmenim de bana dogru geliyodu ben aniden hareket edince kopya kagidi dusmustu tabi ögretmen görünce kapi disi olmustum sonuc olarak sifiri basmisti ay ay ne günlerdi:-)))

canım bende seninkine benzer bi olay yaşadım kağıtları eteğimin altına koymuştum yandaki arkadaşımlaçıkaretıp yazıyoruz hoca bizi farketti o sırada kağıtlar yanımdaki arkadaşımdaydı o akıllımda attı benim kucağıma kağıtları ee tabi sonuçç hoca aldı kağıtları ana sıfır vermedi ya insaflıydı...şakkıdı

ben kopya çekmeye karar verdiğimde akşamdan küçük kağıtlara yazardım..ertesi gün yazılıda bir bakmışımki kopyaya gerek kalmamış çünkü akşam yazarken resmen çalışmışım ..zaten çekemezdim de çünkü yanaklarım kızarır,gülme tutardı..kısaca o becerim yoktu..

kopya çekmediğim bir sınav hatırlamıyorum :roflol: sadece bi kere okula gittiğimde o gün sınav olcamızı öğrendim hemen sıraya görünmiycek şekilde yazdım kopyaları :smiley-cool: ama o gün çekmedim çünkü hemen sınava girdik ve yazarken ezberlemişim zaten :roflol: bi kere yakalanmıştım lisede ayağa kalkınca kağıt yere düştü hoca da sadece kopyeni düşürdünnn dedi başka bişi yapmadı neyseki :roflol:

kopya ceken birisi degildim hic unutmam ingilizce dersinde sira arkadasimla kagida yazmistik ögretmen yakaladi bizi siniftan atti 0 verdi bize cok kötü bi duyguydu:eek:

selam kizlar bende ikikez cektim tuhhh cekmez olaydim ilkinde orta okuldaydim ilk kez cekicem ama zaten butun cevaplari biliyorum hepsini cevapladim sonra ogretmenimiz sinif baskani bitirdinmi yazilini bende evet dedim.sonra kalkta fotokobi paralarini ode dedi ay ben bi kalktim kopyayi corafima koymustum bi dustu bir aldim offoff.ikincisi nde yakalanmadim he he sinifimizda bi arkadasimiz vardi ay cok sekerdide bi cok acik sacik giyinir oturmaninada dikkat etmezdi.neyse matamatik yazilisindayiz arkadaslar dedilerdi gelin bu kizi one otutturalim ogrentmen bacaklarina bakar bizde bes aliriz dedi ve oyle yaptik hepimiz cok yuksek notlar aldik.simdide yaptigimizdan utaniyorum[/B]

kesin her sınavda ya yardımlaşa yapardık soruları ya kopya çekerdim yada kopya verirdim:))
bikeresinde psikoloji yazılısı var,hocamızda cin gibi
çok da anlaştığım bi hocaydı sözlülerim fln çok iyiydi ama napıyım birsürü terim var,ezberlemek zor geldi yazdım küçük küçük kağıtlara
kravatıma, cebime, koluma yerleştirdim kağıtçıkları :)))
neyse tam çıkardım kağıdı,elimde tutuyorum hocada dibimde,kağıdıma doğru bi eğildi
ben anında ufak bi hamleyle popomun altına koydum kağıdı (atamıom bütün cvplar o kağıtta :))
hoca tam benden uzaklaşırken arkasını döndü dediki,kımıl kımıl napıon kızım orda dedi
hızla bana yaklaşmaya başladı benim yüzüm oldu ateşş yanıom:eek:
yok hocam bişi yapmıom diyebildim,kalk bakim dedi.bende tam kalkarken sola doğru kaya kaya,kıvıra kıvıra kalkıom kağıt yere düşsün diye :roflol:
neyseki hoca düşen kağıdı da görmedi
"allah allah naptığını anlamadım ama neyse "diye söylene söylene gidiodu :roflol:bütün gün ölmüştük gülmekten arkadaşlarla yaa
kadın ne sandı halen bilmiyomtatlicadiarzu

Son düzenleme:
oldukça çalışkan biriydim o yüzden kopya çekmedim ama çoooooook kopya verdim.sınavlarda bütün arkadaşlarım benim arkama ve önüme oturmak için yarışırlardı.en son hatırladığım kopya ise ennn feci olanıydı.
üniversitede muhasebe dersindeydik.bilen bilir maliyet muhasebesi uzun tablolar mizanlar falan....neyse sınav başladı çok çalışmıştım hemen tüm soruları çevapladım bi yandan da arkamda oturan arkadaşa göstermeye çalışıyorum.hocanın gözü sürekli bendeydi.hoca beni uyardı yan oturma düz otur yoksa senin kağıdını alırım dedi.çok mahçup oldum düzelttim kendimi.
arkadan arkadaşım sürekli sırtıma vuruyoo ve en sonunda çekil şurdan deyerek kağıdımı önümden alıp yazmaya başladı.bi baktım masam bom boş kağıdım arkada ben bayılmak üzereyim...:1shok:
hoca hemen yanımıza geldi ve bana al kağıdını git benim masama otur dedi.:eek:arkadaşımında kağıdına x koydu.sınav sonuçlarına gelince ben 95 aldım hoca aslında kağıdın 100 lüktü ama 5 puan kırdım dedi arkadaşımda 60 aldı.bu olayı asla unutmam....:1no2:

ben de hayat boyu kopya çektim ama ilk ve son kez lisede yakalandım
öss den dolayı din kültürü dersindeki bazı şeyleri ezberleyemedim
evet din kültürü :)) başka ders olsa nys dimi :)
etegin altına kagıt yapıştırmştım
hoca ne var orda dedi bişi yok dedm din hocası old için açtıramadı ama anlaşıldı durum tabii
sil yazdıklarını dedi koca kagıdı sildim verdim
hem yakalandım hem de kapıyı çarpıp çıktım:))
ne gündü amaaa

sayısız kopya çektim çok ustaydım bu konuda hiç yakalanmadım en favori yöntemim bacaklarıma kopya kağıdını yapıştırmaktı eteğimi yukarı çeker bakardım

biyoloji sınavındaydık ve ben kopya çekmiyordum bayan hoca zorla eteğimi açtırdı bacaklarımı gördü millet tabi ama kopya çekmediğimi anlayınca bozuldu baya bense tip tip baktım o günden sonra kadına..geometri dersini hiç sevemedim son sınavda çekmiştimarkdaşlardan ve geçtim yani yakalanmadımda...

X