Okulda kopya çekerken yakalanmak

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.571
927
Okul yıllarında hiç kopya çektiniz mi ?jeyyar Kopya çekerken yakalandınız mı ? Tepkiniz ve de tabi yakalayan öğretmenin tepkisi .süprizzzzz

lisede çok çektim ne yalan söyleyeyim.her dersde çekiyordum.kitap açma en favori kopya seçeneğimdi benim..kağıda yazma işi beni bozuyordu..:bbo:

bende cok cektim lisede tabiki
bi gun etegimin altina kopya kagidi koymustum surekli etegimi kaldirip bakiyodum
ögretmenim de bana dogru geliyodu ben aniden hareket edince kopya kagidi dusmustu tabi ögretmen görünce kapi disi olmustum sonuc olarak sifiri basmisti ay ay ne günlerdi:-)))

Ben çok çalışkan bir öğrenciydim ,ama arada kopya çekrdim .Bir kere lise sonda coğrafya hocasına yakalanmıştım .Şimdi güldüğüm bu olay o zaman tam bir kabus olmuştu .Hem çalışkan bir öğrenci olarak prestijim sıfıra düşmüştü :roflol: hem de sınftakilerin yüreğine yağ sürülmüştü .Salya sümük ağlamıştım .Coğrafya hocam o zaman belli etmedi ama annem kendisiyle görüşmeye gittiğinde çok gülmüş .Neticede zorla sözlüye kalkıp yine 10 almıştım .Ne günlerdi ya .....1hug:

Ben lise son sınıfta beden eğitimi yerine bilim teknoloji diye bir ders gelmişti ve össye hazırlanmam sebebiyle hiç çalışmak istememiştim.Herkes kopya çekecekti dedim en iisi bende bi kopya çekeyim.İlk defa kopya çekecem bi de heyecanlıyım nasıl.Neyse sınav başladı ben kopya kağıdına bakacam rengim kızarıyor utanıyorum.Hoca herkes kopya çektiği için bağırdı.Hiç kimse üstüne bile alınmadı herkes kopyaya devam ediyor ben salak hemen üstüme alındım tuttum kağıdı -boş olarak- hocanın masasına indirdim çıktım.Tenezzül etmedim yani sıfır alırım daha iyi dedim ve sınıfta o dersten geçen sayılı öğrencilerden biriydim. yerimseniben

lise döneminde çok kopya çektim
yaz ise bacağıma yazardım kış ise külotlu çorabıma küçük
kağıtlar hazırlayıp yapıştırırdım büyük uğraşıydı yanisırnaşık şey
ama nedense bakmaya pek gerek duymazdım yazarken ezberlerdim çünküsırnaşık şey
ama hiç yakalandığımı hatırlamıyorumfisfisfis

Ben lise son sınıfta beden eğitimi yerine bilim teknoloji diye bir ders gelmişti ve össye hazırlanmam sebebiyle hiç çalışmak istememiştim.Herkes kopya çekecekti dedim en iisi bende bi kopya çekeyim.İlk defa kopya çekecem bi de heyecanlıyım nasıl.Neyse sınav başladı ben kopya kağıdına bakacam rengim kızarıyor utanıyorum.Hoca herkes kopya çektiği için bağırdı.Hiç kimse üstüne bile alınmadı herkes kopyaya devam ediyor ben salak hemen üstüme alındım tuttum kağıdı -boş olarak- hocanın masasına indirdim çıktım.Tenezzül etmedim yani sıfır alırım daha iyi dedim ve sınıfta o dersten geçen sayılı öğrencilerden biriydim. yerimseniben

:roflol::roflol: canım okurken çok güldüm ya Şeniz

bikaç defa ufak çapta denemelerim olmuştur hatta bir keresinde kopyaları yazıp, ceketimin içine atmıştım ve hoca dışarı beni konuşmaya çağırıp sana çok güveniyorum bu sınıfta kimler kopya çeker bana söyle demişti:)) bende kopyalar düşücekte rezil olucam diye çok korkmuştum ve çok utanmıştım az kalsın güvenini boşa çıkarıyordum o gün bugündür tövbe...

anlat anlat bitiremem herhalde cok cektim yani.sanirim bu konu daha önce acildi orda da anlatmistim.eski okul günleri aklima geldikce özlüyorum yaah ah derlerdi de inanmazdik arasiniz bugünleri diye

lisedeydik.
kopya çekerken değil de kopya verirken yakalandım tatlicadiarzu
kağıdımı almıştı hoca. :kızgın:

evett çoooook çektim çoook kezde yakalandımmm amaa en muzipii din dersindee bacağımaa yazdığım kopyaydıı tam birr espiridenn yazdımm kopyaa çekmekk denmezdiii yoksaa islamın imanın şartınıı biliyorduktaa iştee muziplikkk

kopyamı oda ne tatlicadiarzu
benim ikinci ismim lisede kopyacıydı ya Şeniz
feci derecede kopya çeker kopya verirdimlülülülülülü
ama hiç yakalanmadım
belki yakalansaydım bi daha çekmezdm tatlicadiarzu

kopya :roflol:
kağıt değiştirmeden sıra altına yapıştırıp rulo çekmeye baacağa yazmaktan kalem içine sokmaya
tırnağa yazmaktan kravata sokmaya kadar her tekniği bilirim
ve hepsini başarıyla uygularım :roflol:
hiç yakalanmadan nasıl yaptım bilmiyim tatlicadiarzu

valla sinava öyle bir hazirlanirdim ki tam teskilat :roflol:
ama hep kopya verdiklerim benden yüksek puan alirdi :mymeka:
en son gecen gun almanca sertifika sinavi vardi arkadaki Türk arkadasima kopya vermistim yazik yapamiyordu
alman hocada geldi kagidimi tam ortaladi
sonra bidaha vermeye calistim yan durdum geldi durusumu duzeltti (sagolsun iyi hocaymis :roflol:)buda benden yuksek puan alirsa kafayi yicem :roflol:

lisede psikoloji dersinden son sınav teşekkür belgesi almam bu sınava bağlı ee tabi ben sınava çalışmak yerine kurtlar vadisini izlemeyi tercih etmiştim neyse arkamdaki arkadaşım çalışmış sınav öncesi kağıdını nasıl tutması gerektiğini söylüyordum ki görüp yazayım die ama daha ilk on dakika da hoca anlamış summer hemen kağıdı getir ve dışarı çık ben yıkılmış bi şekilde 1 soru bilem cevaplayamadan çıkmışken hemen arkamdan ortaklar diğer arkadaşlar derken bütün sınıf 15. dakikada kapı önüne toplanmıştı çok şükür hal böle olunca sınav iptal olmuştu.e din hocasının girdiği psikoloji dersinin sınavı da böle oluyo

Çok kopya çekerdim Ama yakanmak olmadı..

Bir keresinde sınav oluyorduk sınıfın çalışkan bi öğrenciside bütün soruların cevaplarını çözmüş bir kağıda..Matematik dersiydi..Kağıt elden ele dolaşıyordu..

Kağıt benim elime geçti..Kağıdı sınav kağıdımın yanına koydum hiç çekinmede yok:roflol: Ona bakıyorum sınav kağıdınada bakıp yazıyorum.

Hoca geldi yanıma..Öyle bi bak nasıl yakaladım der gibi baktıki sinir oldum :eek: ne bu dedi? Bende hiç bozuntuya vermedim "kağııt" dedim

Nerden geldi bu cevaplar dedi..Bende önce buraya çözdüm şimdide kağıda geçiriyorum dedimjeyyarçok çakalım çok

Hocada tamam o zaman dedi gitti:eek: Daha çok çektim (neredeyse her sınavda) ama hiç yakalanmadım

ben okul döneminde hiçbir yazılıya kopyasız girmedim çekmesem bile kesin kopya hazırlamışımdır birinde matematik dersinde kağıt değiştirirken yakalanmıştık ama ben hiç bozuntuya vermemiştim hoca kağıda kocaman bir 0 attı ve ben hiçbirşey olmamış gibi gayet neşeliydim lise 1 dede hocayla iddialaşmıştık hoca dedi benim dersimde kimse kopya çekemez ben dedim çekerim eğer yakalarsam 0 ı basarım yakalamazsam 100 veririm dedim tırnaklarıma yazmıştım yazılı sonrası söyledim ama hoca sözünden döndü 100 vermedi

Felsefe derslerin de süper kopya çekerdim ve hep 100 alırdım sırnaşık şey
Sadece lise sonda din dersin de hocanın bize verdiği notları sıranın altından bakıcam diye düşürdüm kaç sayfaydı hatırlayamıcam yakalandım ve hoca kağıdımı almıştı.Lise sonda tüm derslerim 5 ti sadece din dersi 2 di çok koymuştu bana yaabenneyaptımki

X