- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.311
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Canim esimi seviyorum ama bir an oncede okulum bitsin istiyorum cunku esime ve hayatin getireceklerine
guvenmiyorum
Iknaya gidicem... kv ninde soz sahibi olmasina elimden geldigince musaade etmicem.. denemek istiyorum yapamazsam yapamam...
Canim benikde oyle olacak en gec ciktigim gun 3 o da ders programinda hocalar daha erken birakir genelde
Kayinvalidem bebek yokken bile ben bakarim sen okula gidersin diye binlerce kez söyledi
ya Önemli olan derslere yoğun bir şekilde odaklanmak değil sadece geçmek istiyorum bir an once. Onceden ortalama takintisi olan basarili bir ogrenciydim. Amaa suanki emelim dersi gecmek..
hassas oldugu dogru canim. 7 aylikkende zor olacak ki en azindan simdi yarim gun yarim dersleri tamamlasam seneyede daha rahat olur oglumla da okulllada vakit geciririm
Aynen bende onu düşünüyorum. Simdi kime versen durur ama buyudugunda oyle olmayacak
Evet etkileniyor gece 3.25e kadar uyuyamadik
Üniversite hastanesine gidiyoruz canm orda detaylı incrliyorlae
Bencede en azindan birkac gun gitmeye ikna etsem super olcak.. resti ben degil ama o cektiginde de oylece durmamis olurum. Guvencem olmus olur
Bazi konularda net olmayi ve son sozu soylemeyi seviyor.
Amin oncelikle.
Esim bir sene dondur diyor ama ameliyat olup olmayacağı hemen belli degil kntroller var büyümemiş hemanjiom
Canim o bakacak farkindayim ama benim yanımda olmasina ihtiyacim yok cunku kv ye ben samimi yaklastikca o vur tepesine sirtina carp laflari hayatina evine diledigince karis moduna gecti. Bazen söylediklerine crvap bile vermiyorum anlamiyor soylediklerimi carpitiyor yalan yanlis insanlara benjm agzimdan açıklama yapiyor. Olmaz yani. Benim kv dem de anlayisli olsaydi neyse.
Ama isi gosteris.
Cocuga bakmayida sadece insanlara ben baktım geline yardımcı oldum demek icin kabul ettigini dusunuyorum cunku genel yapisi boyle.. hava atmayi ovunmeyi sever
Kendi kendini over. Baskasi varken iyi konuşur kimse yokken hakaret bile edebilir otorite ollmak istsdigi icin o yuzden onla samimiyet kurmam. Sadece bakmasi hakkinds konusurum .
Zorunluluk ve muhtaç bir durum olur, anlarım ama 3 aylık bebek ertelenebilir okul için bırakılmaz.
Kusura bakmayın bu kadar okul sevdalısı iseniz herkes gibi önce okulunuzu bitirseymişsiniz.
Şimdi sizin sorumluluğunuzda bebek varken, ertelenebilir isteklerinizi gerçekleştirmek bencillik olur.
Ben eşinizin arkadaşlarınızla buluşmanıza karışacak kadar katı olan tutumunu yanlış bulsam da, 3 aylık bebeği bırakmanız konusundaki hassasiyetini hala haklı buluyorum.
Sizinki sadece okula gitme istegi de değil bana kalırsa. Bunalmış, sıkılmış, kendinize vakit yaratmaya çalışıyor gibisiniz.
Hiç annelik kutsal, evlat başkadır falan ayakları yapmam ama 3 aylık bebek ile 7 aylık bebek arasındaki farkı düşününce 1 donem ertelemekten ölmezsiniz.