Arkadasim dediklerinin bi kısmı doğru olabilir evet çocuk ertelenebilirdi okul bitebilirdi annelik fedakarlık doğru ama neden bu kadar sertsin. Annelik yapmayi beceremedigi falan nerden çıktı oyle olsa 1hafta içinde ölürdü heralde çocuk lütfen biraz daha hassas yorum yapalım .hepimiz kadınız ben de anne adayıyım ve içim titriyor bisey olacak diye eminim her anne bunu yaşıyor çünkü bu bir iç güdü .
Konu sahibi arkadasim sana gelecek olursak okulu dondurman yerinde bir karar olmuş. Sanırım esinle kv ile olan anlasmazliklar hamilelik lohusalik çocuğun hastalığı derken sen de iyice yorgunluk meydana gelmiş. Ama şunu unutma 0 2 yas arasi çocuk icin cok cok cok önemli ilerde olacak psikolosinin temeli 0 2 yasta oluşuyor . Bu gunler geri gelmez bol bol bebeginle vakit gecir op kokla her anina sahit ol. Okul elbet biter. Ve bence bosanma fikrini düşünme. Hayatın ne getireceği belli olmaz . Evine bebeğine esine odaklan insallah hakkinda hayirlisi olsun canim mutlu olursun umarım
Ben düşünmüyorum. Ama esim surekli konuyu otaya getiriyor.
Cocugu alir giderim goremezsin
Yemek yspmiyosun utu yapmiyosun
Diyor. Evde yemek var ama onun isteedigi gibi yokmus. Bende evde ne malzme varsa ona gore yapiyorum diye yapilan yemegi yemiyoe.ona ragmen yemek yapiyorum.
Utu isine gelirsekte oglumdab kimi zaman yemek bile yiyemiyorum dun kendisine biseuler yapmış mutfagi oyle birakmis. Salonda coraplari montu giysisi. Balkonda cay bardagi. Yatak odasinda havlusu.
Surekli arkasini toplamak zorunda kaldigimdsn yoruluyorum. Oglum yormuyor beni esim yoruyoe.
Cocuk gibi. Bunlari yapmicaksam onun yaninda isim neymis. O bhnlari yapcak birisini bu zamana kadar bulmaamis ama bulacakmış. Bende yoruluyorum inan bileklerim ellerim ve sirtim tutmuyor artik.
Dinlenmek istiyorum ama sirg eşim bu burda niye var dicek diye dinlenemiyorumda. Cocuk ve bunun yayintisi laflari beni olduruyor. Ve surekli ayriliga getirmesi de cabasi.
Ben onsuz mutlu olurjm es olarak bana bisey vermiyor. Sarilmiyor bile.
Duygusal yoksunluk yasiyorum.
Onun yokluğu onemli degil o yuzden.
Evladımin yokluğu benim canimi acitir.
Haftada 2 gün gidin , dondurmayın.
Haftada 2günden ne olacak ya.
Eşiniz hiç güven vermedi bana.
Çocuğunuzun geleceği için okulu bir an önce bitirirn.
Banada guven vermiyor.
Musaade etmiyor