- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
kızlar merhaba. bu konuyu açtım çünkü çok kararsız kaldım. ben pzts günü üniversiteye başlıyorum.ilk yılım ve ilk günüm olcak inş
diyet yapmaya karar verdim ama nasıl yapsam ne yesem karar veremedim. sizden yardım isticem bi kaç fikrim var. düşüncelerinizi alabilir miyim?
1.seçenek- sabahları 1 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı yapıcam,aralarda bol su,öğlen meyve suyu.akşam yemeği olmıcak.niyetim detoks gibi bir şey yapmak.
2. seçenek - sabah yukarkinin aynısı. öğle 1 avuç kuru kayısı akşam yemeği yok
biliyorum biraz sıkı bi diyet olcak ama gerçekten yapmam gerekiyo.her şeyi göze aldım.bir miktar kilo verip ardından daha sağlıklı beslenicem. sizce hangisi daha iyi? ben ilk seçeneği düşünüyorum.yardım ederseniz çok sevinirim

1.seçenek- sabahları 1 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı yapıcam,aralarda bol su,öğlen meyve suyu.akşam yemeği olmıcak.niyetim detoks gibi bir şey yapmak.
2. seçenek - sabah yukarkinin aynısı. öğle 1 avuç kuru kayısı akşam yemeği yok
biliyorum biraz sıkı bi diyet olcak ama gerçekten yapmam gerekiyo.her şeyi göze aldım.bir miktar kilo verip ardından daha sağlıklı beslenicem. sizce hangisi daha iyi? ben ilk seçeneği düşünüyorum.yardım ederseniz çok sevinirim