• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul varken byle bir diyet yapmay dnyorum bakar msnz??!

esrAhsm

Boy:1,66 *Başlangıç:74,2 *Güncel:63.1*Hedef:58
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
3.006
5.238
158
33
kızlar merhaba. bu konuyu açtım çünkü çok kararsız kaldım. ben pzts günü üniversiteye başlıyorum.ilk yılım ve ilk günüm olcak inş (: diyet yapmaya karar verdim ama nasıl yapsam ne yesem karar veremedim. sizden yardım isticem bi kaç fikrim var. düşüncelerinizi alabilir miyim?

1.seçenek- sabahları 1 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı yapıcam,aralarda bol su,öğlen meyve suyu.akşam yemeği olmıcak.niyetim detoks gibi bir şey yapmak.

2. seçenek - sabah yukarkinin aynısı. öğle 1 avuç kuru kayısı akşam yemeği yok

biliyorum biraz sıkı bi diyet olcak ama gerçekten yapmam gerekiyo.her şeyi göze aldım.bir miktar kilo verip ardından daha sağlıklı beslenicem. sizce hangisi daha iyi? ben ilk seçeneği düşünüyorum.yardım ederseniz çok sevinirim

dayanabilcek misin canım ya halsiz düşme:uhm: ben de üniversiteye başlıyorum bu ptesi ve diyete başlıycam aynı durumda gibiyiz yanikafamçokkarıştı

öyle galiba lenicim. dayanmak zorundayım yaa. neyse bulcam bi yolunu. tşkkrler

arkadaşım gercekten agır bir diyet listesi olmuş bu Allah kolaylık versin
ama bıraz spor yapma imkanınız yok mu acaba?

bu vücüdündaki tüm dengenin bozulması sağlığından olmak demek onun yerine öğle yemeklerinde meyvelerle akşam yemeklerinde hafif yemeklerle sınırlandır diyetisyenden yardım al okula yürüyerek git sabahları kuru kaysı ye bol su iç

spor olarak yürücem durağa kadar sabahları. e bi de akşam dönerken yürüce. okuldaki telaş da ayrı ztn. spor bakımından sorun yok yürürüm bol bol :) nyse bakalım yrn başlıorum hayırlısıyla.. tşkkr ederm hepinize :D

öncelikle okulunda başarılar cnm bende üniversiteye gidiyorum gerçi bnm son senem artık inş. geçen sene okula giderken yaptığım ve 17 kilo verdiğim yöntemi yazim cnm sana şimdi aldım ve tekrar vermeye çalışıyorum tabi! senin yazdığın yöntemler bence çok yanlış çünkü o şekilde 2 hafta zayıflıyo gibi gözükürsün ama sadece su verirsin ve kasların erir sonra ne yaparsan yap veremezsin bende aynı yanlışlara düştüm zamanında oradan biliyorum!
gelelim bnm listeye sabah normal kahvalı yani 1 veya 2 dilim esmer ekmek peynir domates vs. arada kuru kayısı veya herhangi bir meyve öğlen evden götürdüğün bir sandviç tavuklu ton balıklı veya sadece peynirli herşey olabilir cnm sana kalmış akşam ise çorba veya sebze yemeği ve bol salata gündede 1 saat yürüyüş yaptınmı haftada 2 kilo rahat veriyosun cnm hem sağlıklı hemde ileride problemlere yol açmaz! kolaylıklar iyi zayıflamalar!

tşkkrler hande :) bn de vazgeçtim ztn dediklerimi yapmaktan.okula kepek ekmekli sandviç götürcem.sabahları da normal kahvaltı yapıcam. aç kalmaya değmediğini anladım. tekrar saol öptüm cnm :)

Arkadaşım zaten bu diyette kahvaltıdan başka bir şey yokki.
Hele 2 seçenekte kuş yemi kadar yediğin kahvaltının üstüne bir de kuru kayısıyı yersen okulun 1 dönemini muhtemelen cır cır olaraktan tuvalatte geçirirsin.

Hmm son mesajını görmemiştim açlık grevinden vazgeçmişsin, vazgeçtiğinde iyi olmuş açıkçası.alkisalkisalkis

canim bence 6 ögüne cikar.bu diyet cok yanlis zayiflamak icin sagligimizdan olmayalim

canım be de öğretmenim ,oldukça yoğun çalışıyorum benim mesajlarımda diyetim yazıyor bu diyetle 9 kilo verdim 5 haftada su içmeyince kilo verilmiyor okulda sık tuvalete gitmek zor olduğundan ben evde olduğum saatlerde çok su tüketiyorum dersim olmadığı zamanlarda sana da tavsiye ederim

artık acıktığımda yiyorum sadece.doyduğumu anlamaya başlaynca da bırakıyorum.acıkmadan yememeye çalışıorum.işe yarar gbi 2.günüm bgün :) bi rahatlık hissediorum midem boş olunca.haftaya görcem bakalım işe yarıcak mı :D

tşkkrler hande :) bn de vazgeçtim ztn dediklerimi yapmaktan.okula kepek ekmekli sandviç götürcem.sabahları da normal kahvaltı yapıcam. aç kalmaya değmediğini anladım. tekrar saol öptüm cnm :)

rica ederim cnm ama akşamlarıda mutlaka bişey ye metabolizman zayıflayıp yavaşlamasın cnm hiç bişey yemesen bi salata bi meyve mutlaka ye!

evt cnm öyle yapcam :) aç kalıp sonradan saldırmaktansa her şeyden yiyorum azar azar.sporumu da yapıorm.1,5 aylık süre var önümde.böyle devam edersem güzel sonuçlar alırım diye düşünüorum (: (:

oleeyyy.. 4 günde 2 kilo gitmiş gerçekten harika. ne istersem yiyorum aç kalmıorum. tek şart acıkmadan yemek yememek ve doyduğunu hissettiğin an bırakmak. devam edicem böyle.umarım çok güzel bi şekilde vericem bu kilocukları.

oleeyyy.. 4 günde 2 kilo gitmiş gerçekten harika. ne istersem yiyorum aç kalmıorum. tek şart acıkmadan yemek yememek ve doyduğunu hissettiğin an bırakmak. devam edicem böyle.umarım çok güzel bi şekilde vericem bu kilocukları.

süper valla tebrik ederim cnm ama daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim mesela bi günlük örnek neler yiyosun napıosun vs.

Back
X