- 16 Ocak 2020
- 16
- 12
- 3
- Konu Sahibi Hayaliiiiii
-
Ne zamana kadar sürecek belli değil, hadi bitti deseler içiniz rahat hemen gönderebilecek misiniz..
Bilemiyorum.
Ben okul konusundan pek tecrübeli değilim, ama evhamliyimdir, o yüzden alırdım sanırım.
Halı hazirda tecrübeli anneler yardımcı olurlar
Bu dönem için okul olayı bitti. Alabiliyorsanız alın ama okullar genelde yıllık anlaşma yaparlar yani büyük ihtimale ödemek durumunda kalacaksınız okul ücretini.
Evet arkadaşlar haklısınız galiba hala iyi yönünden bakmaya çalışıyorum bu olaya ama bitse bile gonderemem zaten evet başta imzalattılar şuan hatırladım o kağıdı nasip artıkSenet sepet imzalamadıysanız alın okuldan. İmzaladıysanız okulun insafına kalmış. Bu dönem okul falan yok artık, seneye allah kerim. Zaten hadi açtık deseler siz gönderecek misiniz çocuğunuzu?
Bilemedigimden soruyorum.Evet arkadaşlar haklısınız galiba hala iyi yönünden bakmaya çalışıyorum bu olaya ama bitse bile gonderemem zaten evet başta imzalattılar şuan hatırladım o kağıdı nasip artık
İnanın bende bu işleri pek bilmiyorum ilk çocuğum ve ilk okuluydu ama ilk başta zorunluydu o kağıdı imzalamak devlet böyle bı hak vermiş okullara mesela şöyle demislerdi işte 15 tatilde ücretten kesme olayı olmayacak yada çocuk hastalandı baya bı okula gitmedi böyle bişey yok gitmediği günlerin parası kesilmez gibi zaten bunlarda para tabiki kesilmez o yüzden imzalamıştım ama böyle olacağını bilemezdik tabiki şuan bundan sonraki süreç ne olur bilmiyorumBilemedigimden soruyorum.
Hizmet almayıp ödediğiniz ücretler ne olacak peki..
Ama şu bı gerçek ki yani parayı talep ederlerse ciddi anlamda sıkıntıya gireceğizBilemedigimden soruyorum.
Hizmet almayıp ödediğiniz ücretler ne olacak peki..
[/QUOT
Çünkü milli eğitim müfredat, kazanımlar ve işleyiş ile ilgilenir özel okulların maddiyatı ile doğrudan bağlı değildir. Özel okullar derneği ilgilenecek bu konu ile.Milli eğitim bakanı bile o soruya cevap veremiyor ki veliler verebilsin eğer zorla almak isterlerse bir ayaklanma başlayacak o zaman el atar ancak devlet..
Bu bir gazeteci sorusuydu bakana ve kesinlikle özel okullar derneği karar verecek ifadesi kullanmadı sonuçta ulusal bir durum işleyişi engel teşkil ediyor.. Kem küm etti okullar telafi eder korkmayın yanmaz ücretler dedi o kadar..Çünkü milli eğitim müfredat, kazanımlar ve işleyiş ile ilgilenir özel okulların maddiyatı ile doğrudan bağlı değildir. Özel okullar derneği ilgilenecek bu konu ile.
Bilgiler sadece haberdeki kadar değil. Bir de bunun resmi kısımları var. Öğretmen olduğum için biliyorum özel okulların maddi kısmı ile özel okullar derneğinin bir karar vereceğinin. Tabi Meb tamamiyle bağımsız değil ama maddi kısım kararı dernekten çıkacaktır.Bu bir gazeteci sorusuydu bakana ve kesinlikle özel okullar derneği karar verecek ifadesi kullanmadı sonuçta ulusal bir durum işleyişi engel teşkil ediyor.. Kem küm etti okullar telafi eder korkmayın yanmaz ücretler dedi o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?