İlköğretim Yorum ve Soruları Okul Sorunumuz Başladi

Banada mantıklı geldi, çünkü oğlum yüzmeye gidiyor ve öğretmenler havuz kenarında bizlere izin vermiyor tribünden seyrediyoruz beni görürse çıkmak istiyor havuzdan ama görmediği yerimi seçemediği zamanlar mecburen öğretmenini dinliyor... kaydirigubbakcemile3

hepinize kolay gelsin arkadaşlar. biz bu zamanları aştık. şükür 3 yaşında kreşe verdiğimde ilk gün haricinde hiç ağlamadı. eğlenerek giitti ve geldi. sadece sabırlı ve kararlı olun. çocuk sizin kararsızlığınızı kullanarak okula alışamama zamanını uzun süre devam ettirebilir. sabır ve kararlılık iki anahtar kelime...:)) hayırlı olsun bu arada...

Merhaba dhilek,
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Şimdi çocuğunuz kaçıncı sınıfta????

a.s.

merhaba:)bu sene birinci sınıfa başladı. geçen sene anasınıfındaydı.

Hayırlısı olsun. Benim oğlumda anasınıfına başladı yarın bakalım ne yapacağız. Asıl yarın dananın kuyruğu kopacak. Oğlumun okulu sabah 9 da başlayıp akşam üzeri 17:30'a kadar...
Şu an itibariyle okulun tatil olmasını istemiyor ctesi pazar soruyor bugün okul yokmu? diye şu anda mutlu. Fakat geçen yıllardan alışık anaokulunada gitti. Ayrıca drama derslerinede katılmıştı farklı bir kurumda o yzden alışık ama bakalım yarın ve sonrası neler olacak?????
Artık yardımlarınızı isterim. Birde sınıf annesi seçildim..
a.s.

hem oğlunuzun okulu hemde sınıf anneliğiniz hayırlı olsun. ve de kesinlikle Allah sabır versin. sınıf anneliği zor, her kafadan bir ses çıkacak valla kolay gelsin...

hem oğlunuzun okulu hemde sınıf anneliğiniz hayırlı olsun. ve de kesinlikle Allah sabır versin. sınıf anneliği zor, her kafadan bir ses çıkacak valla kolay gelsin...

Eyvah eyvahhh yandım deseneze..
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, sizin kızınızında hayırlı olsun... Allah zihin açıklığı versin...
Hatta bu konuda forumda yerde açtımki sınıfanneleriyle paylaşımlarda bulunalım diye...
Çocuklar için değer gerçi,,,
:roflol:http://www.kadinlarkulubu.com/sinif...nneleri-hadiyin-paylasmaya-t212720/index.html

Son düzenleme:
merhabalar
dhilekcim hayırlısıyla başlasın kızın okul hayatına
benim kızımda ana okuluna başlıcak yani başladı şimdilik oradada sıkıldığını söylüyo ,öbür kızımda 2. sınıfa gidecek
herkese rabbim kolaylık versin ,inş çocuklar okuluna hayırlısıyla adapte olurlar

offf kızlar offff
bende sizdenim
kızım ana sınıfına başlayacak yarın benimde
alışma haftasında katılamadı maalesef
eşim ve ben 1.sınıf okutuyoruz okula bırakıp alacak kimsemizde olmadığından böyle oldu
yarın bırakacağız bakalım ne olacak
bize çok bağımlı bir çocuk benleyken babasını babaylaykende beni istiyor o derece yani
birde başarısız bir kreş deneyimimiz oldu işimiz zor bakalım
allah hepimizin yardımcısı olsun
sabahları alışmasını da bekleyemeyeceğim mecbur bırakıp çıkacağımki bende öğrencilerime yetişebileyim umarım uzun zaman almaz uyum dönemi

Merhaba husel,
Alışmaları çok zor oluyor. O yüzdende ilk zamanlar biraz zor olacak fakat zamanla alışacaklardır. İnşallah çabuk adapte olurlar.
Benim oğlumda anasınıfına başladı... Hayırlı Olsun çocuğunuza Allah Zihin açıklığı versin...
Sizde güzel bir eğitim dönemi olsun dilekleriyle başarılar dilerim...

a.s.

Arkadaslar ne guzel psylasımlar yapmıssınız keske nasıl yendıgınızı neler yaptıgınızı detaylı anlatsanız okadar faydası olacakkı bana azap cekıyorum o cıglık cıglıga aglarken donup gıdersem donulmez bır hata yapabılırım ama o ısıtyor dıye sınıftada durursam sonu yok ben bu ısın ıcınden nasıl cıkacam pedagoga gıdecez yarın ama sızler yasadıgınız ıcın farklı bır boyuttan bana yardımcı olunuz lutfen

slm kızlar nasılsınız vallahi ben konuyu görünce atladım hemen bittim valla öldüm bu hafta ömrümü yedi resmen 5 yaşında kreşe verdim kızımı arkadaşı olsa vermezdim ama malesef kızım tek başına büyüyen bi çocuk köyde görev yapıyoduk malesef başka evli olmadığı iççin lojmanda tek çocuktu 4 duvar arası büyüdü anlıcanız bu sene sırf çocuk için tain le ilçeye geldik çok seviyodu okulu ilk hafta çok güzel burakıp gittim hep hiç ağlamadı amma sonraki hafta öldürdü beni gitme anne burda dur yemek zamanı başlıyo ağlmaya ilk gittiğinde durur diye götürdüm alıştırma haftası ağlamamıştı çünkü kahvaltı yoktu kahvaltı ettiği gün herşeyi yemiş tabağındaki sonrada istifra etmiş ağlamış herkez bana baktı anne diyo
müdür aradı kıyafet getirin kustu diye gittim deiştirdim geri sınıfa girdi öğlen yemek zamanı ağlamış geri telefon eee anne gel gittim aldım ağlamasın diye kızıyorum öğretmen hemen arıyo diye
neyse sonraki günler mümkünü yok durmuyo sabah kahvaltıyı ben yaptırıyom artık evde 8 de açılıyo ben 9 da gidiyom okula sınıfa sokana kadar 10 buçuk oluyo anne gitme tamam kızım anne bekliyon demi bekliyom kızım 1 adım gidiyo geri dönüyo sınıfa girdimi herşey yolunda şarkılar resimler hiç aramıyo bile beni öğle yemek zamanı geliyo anne sen yedir deliriyo bağırıyo zorlana öğretmenin kucana oturup yedi
ama ben kapıda börekğide eline aldı dolanarak yedi

eşimlede kavga ediyoz bu yüzden sabırsızım bunalıyom ağlıyo eşimi arıyom belki konuşur susar diye adamda bana kızıyo herşeyde beni arama alışmıyosa götürme ben ne yapabilirim baba herşeyi bilmezmişş aman sıkıldım valla pazartesi de başlarsa ağlamaya alıp gelecem otursun evde napayım ben kafayı yicem sıpanın yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…