- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
- Konu Sahibi xuxmitliyim
-
aynı sorunları yaşayan biri olarak size tek tavsiyem çocuklarınızla okula gitmeyin inanın bir iki gün ağlayacaklar ama mutlaka alışacaklar, hatta onları okula bile götüren siz olmayın ne kadar çocuğunuzu okula sissiz yollarsanız o kadar kolay alışır
hepinize kolay gelsin arkadaşlar. biz bu zamanları aştık. şükür 3 yaşında kreşe verdiğimde ilk gün haricinde hiç ağlamadı. eğlenerek giitti ve geldi. sadece sabırlı ve kararlı olun. çocuk sizin kararsızlığınızı kullanarak okula alışamama zamanını uzun süre devam ettirebilir. sabır ve kararlılık iki anahtar kelime...:)) hayırlı olsun bu arada...
Merhaba dhilek,
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Şimdi çocuğunuz kaçıncı sınıfta????
a.s.
merhaba:)bu sene birinci sınıfa başladı. geçen sene anasınıfındaydı.
Hayırlısı olsun. Benim oğlumda anasınıfına başladı yarın bakalım ne yapacağız. Asıl yarın dananın kuyruğu kopacak. Oğlumun okulu sabah 9 da başlayıp akşam üzeri 17:30'a kadar...
Şu an itibariyle okulun tatil olmasını istemiyor ctesi pazar soruyor bugün okul yokmu? diye şu anda mutlu. Fakat geçen yıllardan alışık anaokulunada gitti. Ayrıca drama derslerinede katılmıştı farklı bir kurumda o yzden alışık ama bakalım yarın ve sonrası neler olacak?????
Artık yardımlarınızı isterim. Birde sınıf annesi seçildim..
a.s.
hem oğlunuzun okulu hemde sınıf anneliğiniz hayırlı olsun. ve de kesinlikle Allah sabır versin. sınıf anneliği zor, her kafadan bir ses çıkacak valla kolay gelsin...
offf kızlar offff
bende sizdenim
kızım ana sınıfına başlayacak yarın benimde
alışma haftasında katılamadı maalesef
eşim ve ben 1.sınıf okutuyoruz okula bırakıp alacak kimsemizde olmadığından böyle oldu
yarın bırakacağız bakalım ne olacak
bize çok bağımlı bir çocuk benleyken babasını babaylaykende beni istiyor o derece yani
birde başarısız bir kreş deneyimimiz oldu işimiz zor bakalım
allah hepimizin yardımcısı olsun
sabahları alışmasını da bekleyemeyeceğim mecbur bırakıp çıkacağımki bende öğrencilerime yetişebileyim umarım uzun zaman almaz uyum dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?