- Konu Sahibi yaseminler
merhaba arkadaşlar artık çok şaşkınım biraz destek almak için yazıyorum durumumu, durumum biraz karışık aslında benim için bir problem yok ama ailem o kadar baskı yapıyorki benim içinde problem haline geliyor,ben çok güzel bir üniversitede okuyorum,derece yapıp geldim ve seneye de mezun olucam inş,7 yıldır bir ilişkim var mezun olunca evlenmeyi düşünüyoruz ama ailem çok karşı çünkü sevgilim açıköğretim mezunu,annemler illa o da 4 yıllık bi üniversite bitirsin diyorlar, bölüm üniversite farketmez ,ben elaleme ne derim sonra diyor,bula bula onu mu buldun senin ilerde bambaşka bi çevren olucak eşini sorduklarında ne diceksin diyor tabi bunları tatlı dille anlatan yok, kızmalar bağırıp çağırmalar, o kadar çok laf yedim o kadar ağır sözler duydumki artık bende dayanamayacak hale geldim,sürekli sevgilime ısrar eder oldum tekrar sınava gir hani oku demiyorum bari adın okulda kayıtlı olsun diye,benim için yap çok arada kalıyorum diye yalvardım resmen, oda kabul etmedi,kızdı etti ,bende sinirlendim tabi benim için şu kadar birşeyi yapmıyorsun diye,hatta kaç kere ayrıldık bu nedenle,şimdi dahi aramız düzgün değil bana saygı duymuyorsun diye,ne yapacağımı şaşırdım kime ne diyeceğimi bilemiyorum, acaba ileride mutsuz mu oluruz diye düşünüyorum sevgiliminde şu an bir işi var ama garanti bir meslek değil,çok bunaldım artık,onsuz olmak ta istemiyorum annemleri kırmakta istemiyorum,sizce ne yapim nasıl davranim kime ne diim bi tavsiye verirseniz çok sevinirim,ama sakın annem hakkında kötü şeyler demeyin o bana çok düşkündür sen çalışıcaksın o yicek ,kızım ezilecek diye ödü kopuyor,kimseyi yanıma yakıştıramıyor o da kız anası işte,onu ben çok iyi anlıyorum ama dicek söz bulamıyorum,dualarınızıda eksik etmeyin ne olur hem ailemin gönlü olsun hem bu iş olsun istiyorum hayırlısıyla :)