can ben çalışmıyorum sosyallessin diye yolluyorumay geçmiş olsun, evde bakacak kimse var mıydı
gönder o zaman bi süre takip edersin zaten, ama ben kıyamazdım 3 yaşındaki cocuğu kreşe göndermeyecan ben çalışmıyorum sosyallessin diye yolluyorum
sinir oldum Bende icime dert ettim bide isteMontesori sistemlerinde yaş grupları karışık oluyor. Montesori felsefi sistemde düzenli bir okulda yaş grubu sıkıntı olmaz aslında. Bence siz gözlemleyin genel sınıf düzeni nasıl olacak öğretmenin tavrı nasıl ona göre karar verin. Çünkü yaşıtları varken hatta ondan küçük varken bile zarar veren, iten çocuk çıkabiliyor.
Kafası okuldayken şiş değil miydi acaba, çünkü öyle bir durumda haber veriyor okul.
yani bosuna dert ediyorum oylemi canim yaBen rahat bir anneyim sanırım. Elbette öğretmeni ilgili, merhametli olmalı, sevgi göstermeli. Ancak çocuklar da birbirlerine sevgi gösterirken başına gelen olayda öfkelenmem. Sınıftaki hırçın çocuğa engel olamayıp çocuğumu yem etseydi yorumum başka yönde olurdu.
Bence gönderin. Zamanla kendini savunmayı da öğrenir. Daha çok yeni sonuctaçocuğum tam 3 yas 5 aylik.... ama sinifi 3 4 yas yani 4 yastan buyukler de var. sizce bu sekilde yollamam normalmi. bugün okulda oglum cocugun birine sarilmis kendiside yanlislikla düşmüş. ogretmeni xok çok kotu dusmedi ama hareketli bi oglun var birde dezavantaj 4 yaslarda var sinifta dedi. hersene 3 yas aciliyordu bu sene 3 4 yas seklinde acildi. ama gelsin diyo ogretmeni. eve geldik kafasinin arkasi sismis biraz acıyo diyo... kafama taktım sizce yollamam dogru mu bu sınıfa 3 4 yas cocuklari karışık. birde basit dusse niye sissin kafasinin arkasi. siz olsaniz ne yapardınız
3 yaş alan okullar bağımsız anaokulları oluyor. İlkokulun içinde mi okulunuz yoksa tek başına bir anaokulu mu? 3-4.5 yaş aralığı ve 24 kişilik sınıf ise başka okula gönderirdim.çocuğum tam 3 yas 5 aylik.... ama sinifi 3 4 yas yani 4 yastan buyukler de var. sizce bu sekilde yollamam normalmi. bugün okulda oglum cocugun birine sarilmis kendiside yanlislikla düşmüş. ogretmeni xok çok kotu dusmedi ama hareketli bi oglun var birde dezavantaj 4 yaslarda var sinifta dedi. hersene 3 yas aciliyordu bu sene 3 4 yas seklinde acildi. ama gelsin diyo ogretmeni. eve geldik kafasinin arkasi sismis biraz acıyo diyo... kafama taktım sizce yollamam dogru mu bu sınıfa 3 4 yas cocuklari karışık. birde basit dusse niye sissin kafasinin arkasi. siz olsaniz ne yapardınız
14 kisi sinif su an ama donem basi 20 kisilerdi birakan olmus.3 yaş alan okullar bağımsız anaokulları oluyor. İlkokulun içinde mi okulunuz yoksa tek başına bir anaokulu mu? 3-4.5 yaş aralığı ve 24 kişilik sınıf ise başka okula gönderirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?