çocuğum tam 3 yas 5 aylik.... ama sinifi 3 4 yas yani 4 yastan buyukler de var. sizce bu sekilde yollamam normalmi. bugün okulda oglum cocugun birine sarilmis kendiside yanlislikla düşmüş. ogretmeni xok çok kotu dusmedi ama hareketli bi oglun var birde dezavantaj 4 yaslarda var sinifta dedi. hersene 3 yas aciliyordu bu sene 3 4 yas seklinde acildi. ama gelsin diyo ogretmeni. eve geldik kafasinin arkasi sismis biraz acıyo diyo... kafama taktım sizce yollamam dogru mu bu sınıfa 3 4 yas cocuklari karışık. birde basit dusse niye sissin kafasinin arkasi. siz olsaniz ne yapardınız
konumu güncelliyorum eve geldik belim aciyo dedi actim baktim dusmus iz var baya.. ne oldu dedim. tuvalette dustum. diyo. ogretmenin haberi yokmus. resim attim en sonki yorumumda var. öğretmenle ayak ustu konustuk bugun ama personel yetersiz zorlaniyorum artik Allah a emanet bu minikler sonra bana dedi. cunku sizinkiler cok minik fiziksel. olarakta dedi.
konumu güncelliyorum eve geldik belim aciyo dedi actim baktim dusmus iz var baya.. ne oldu dedim. tuvalette dustum. diyo. ogretmenin haberi yokmus. resim attim en sonki yorumumda var. öğretmenle ayak ustu konustuk bugun ama personel yetersiz zorlaniyorum artik Allah a emanet bu minikler sonra bana dedi. cunku sizinkiler cok minik fiziksel. olarakta dedi.
Son düzenleme: