Okul Müdürün bana dediği lafa şok oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ilkokulda 5 senede her sene hatta yil icinde bile ogretmenim degismisti. Hala ilk ogretmenime cok kizginim gittigi icin
çok haklısınız ilkokulda duygusal olarak bağlanır çocuklar anne baba yerine abla yerine koyarlar karşılıksız severler öğretmenin ayrılması da kimi çocukta az kiminde çok travma yaratır.

Hocam belirsizlik olduğu için siz en güzeli ayrılın izne baştan kafanız rahat etsin, sonra okula yakın eve geçip izniniz bitince gider 1 leri alıp başlarsınız temiz temiz Komiknick

Haha aynen gorev yaptigim okula basladigimda hamileydim ve cadir kentte basladik mudur yardimcim hocam hamileyim ay uy ben burda yapamam deyip bizi yari yolda biralacaksan bastan rapor falan al sizin yerinize ucretli donem icinde cok zor geliyor demisti bende inadıma doguma kadar calismistim az daha okulda doguracaktim

Bence müdür sizin kendinizi düşündüğünüzü anlamış o yüzden yaşlı öğretmenler emekli oldu genç nesil istekli heyecanlı olacağını fakat sizin 4. Sınıfların yüzyüze değil online eğitim verileceği için kolaya kaçtığınızı düşünmüş. Olan öğrencilere oluyor. Herkes herşeyi fırsata çeviriyor.

Bebeğim olduğu için izne ayrılmayı düşündüğüm ayrıntısını kaçırdınız sanırım. Ben asla kaçacak ve yatacak biri değilim beni tanısanız keşke doğum iznine ayrılırken velilerim beni öyle güzel uğurladılarki o kadar çok ağlaştıkki hala arayıp sorarlar .Hatta diper küçük çocukları için beni soruyorlarmış sema aydan öğretmen 1 e başlayacaksa ona verecez diye ..Tabi benim tayinim çıktı

Konu yine maaş ve öğretmenlerin pandemi dönemindeki durumuna gelecek, bu konu kapanır
yo konu farklı pandemi de tabiki maaşlarını alsınlar onların seçimi değil ki uzaktan öğretimde de ders ücreti dahil tam alsınlar maaşlarını.Ama bu durum aynı mı 1 olursa cıksss olmaz 4 olur sa olur online öğretimse olur yüzyüzeye dönerse cıkss olmaz durumu var burda.

ben kendimi değilde aslında öğrencileri düşündüğüm için 4 istedim

Bir öğretmen olarak sizi kınıyorum. Bizim üzerimize bu kadar gelinmesi sizin gibi meslektaşlarımızın da etkisi. Ücretsiz izne çıkmayıp aylarca parayı yerim demek, sonra da duruma bakayım çalışmam gerekirse ücretsiz izne çıkarım demek hoş mu? Hal etmeden yemeye çalışıyorsunuz.
Yazık

Onlarin istegi kabul edilmedi. Ama tam pandemiden once veya o sirada dogum yapanlar epey yararlandi.

Okul 1 lere açılacak ama 4 lere açılmayacak ya da geç açılacak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…