Okul Müdürün bana dediği lafa şok oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben duruma hakim degildim, o yuzden sordum. Bir arkadas acikladi sagolsun. Tabi ki adaletli olunmasi gerekiyor. 1. Siniflar cok zormus. Kimse istemez o zaman. Daha gelir gelmez ben istemem demek olmaz ki. Ben brans ogretmeniyim. O yuzden bilmiyordum bu durumu. Bana butun siniflar ayni geliyor cunku.

Aynen hocam ben de il içi yaptım mesela başlayacağım okulda garanti 1 leri verecekler bana hiç 3 ve 4 okutmak nasip olmadı daha bana

Aslında yeniler ve ücretliler çok hevesli oluyor. Yeniler idealistlikten ücretliler idare beni sevsin diye :) ama öğrenci açısindan haksizlik her öğretmen farklidir.
Benim ilkokulda 5 senede her sene hatta yil icinde bile ogretmenim degismisti. Hala ilk ogretmenime cok kizginim gittigi icin

O hanımefendi ben oluyorum sanırım arkamdan konuşmuş gibi oldunuz açıkcası .Bu sene durum farklı malesef öğretmen zaten uzaktan eğitimde ne kadar yararlı olabilirki iş velide bitiyor takibi veli yapacak .Hem merak etmeyin burası merkezi bir okul dakkasına öğretmen buluyorlar . Kronik rahatsızlığı olan öğretmenlerde başlamayacak zaten .

Baştan ayrılın, okul da çocuklar da sıkıntıya düşmesin; siz de daha fazla yüz göz olmamış olursunuz.
burda öğretmenleri çatır çatır savunan ben bu konuya çok sinirlendim okuyunca .böyle kişiler öğretmen olmasın ya olmasın.evden öğretmenliğe varım ama yüzyüze ye dönerse ayrılırım ne demek .benim annem de öğretmendi ilkokul eskiden bakıcı bile yoktu doğru dürüst ayrı şehirlerde annanne babanne baktı gene de öğrencileri mağdur edilmedi.şimdiden izne ayrılsın ücretsiz okullar öncelikle öğrenciler için var öğretmen 2.plandadır

Okula gidilecekse izne ayrılacaksıniz, evde kalinacaksa maaş alıp bebek bakacaksiniz doğru mu anladım? Müdür az demiş bence
Bütün öğretmenler öyle yapacak bende dahil uzaktan eğitim canlı ders vereceğiz . dikkat ederseniz uzaktan olursa herkes maaşını alacak .

Hocam bende simif ogretmemiyim sizi cok iyi anlıyorum ama mudur bey acisindan dusununcede 4.siniflar icin okul bitmesine bilac ay kala ogretmensiz kalmis olacaklar. Ne kadar ücretsiz izin alacaksiniz bebege bakacak kimse yada bakici yok mu

Hocam işte sizin kronik rahatsızlığınız yok.
Baştan izin almanız makul ancak sizin planladığınız şey hiç etik değil.
Üstelik yeni okulunuzda da bunun pazarlığını yapmak hoş olmamış. Müdürünüz haklı. En az 3 yıl o okulda olacaksınız.

Sonra da niye ogretmen konularinda kavga çıkıyor sorusu? Ban yemek umrumda değil su an tek derdiniz yatarak para almak okul müdürünü tebrik ve takdir ediyorum az bile demis bi sey diyemez zaten derse ceza alır çünkü bu ulkede öğretmenler yatmaya alıştı bu pandemi tamamen bitsin gitecez basari 0 dı eksilere düşecek.

Ben de öğretmenim ama bu tip hesapların savunulacak yanı yok.
Yanlışa yanlış denir.

Hocam 1ler cok zor ya. İdareciyle arasi iyi olan almaz 1leri :)
Alışmışım ben 1 ve 2 lere sanırm elimizden geleni yapacağız tek açılsın da inşallah sağlıklı günlere de kavuşalım Allah 'ın izniyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…