Okul konusu kapanmıyor..

Ben de istemiyorum onu ama kaynanam kesinlikle düğün istiyor bilmiyorum belki eşime bahsedersem o düğün konusunda kesin kararı verebilir

Kesinlikle diplomanizi riske atmayın, babanız tamamını veremiyorsa birazdan destek olsun bari

Olmazsa da esinizden alın, bu stresle derslere odaklanamazsiniz, biran önce çözün durumu

Babam aramıyor bile düğün için olur da bi şey isteriz diye tüm irtibatı kesti ondan bi şey beklemiyorum artık. İlaçlarla odaklanıyorum zaten normal şartlarda düşünmekten harap oldum

Eşinize anlatın durumu kredi çekip ödesin,bizim de sürpriz bi şekilde bütün düğün masrafını eşim yapmak zorunda kalmıştı,gösterişi sevdikleri için de herşey çok pahalıya gelmişti,sizin gibi zor bi durumdaydım,ama evlendiğimizden beri de çalışıyorum,hiç senin paran benim param olmamıştı,borcu geri ödemek olmaz saçma olur zaten kazandığınız ikinizin olacak,bu da nişanlınızı tanımak İçin bi fırsat hatta.

Canim bu sorunla ders calisma verimin düşer inan bana. Bir an önce paylasmalisin daha once paylasmadigin icin kizar bile sana merhameten diye düşünüyorum. Cok basarilar dilerim simdiden.

O kadar zor oldu ki temizliğe gitmekten hasta bakıcılığına kadar bir sürü iş yaptım
Helal olsun sana anne baba ayri okulunu okuyor bitircem diye ugrasiyor bir yandan el isine gitmissin bir yandan evlenmeye calisiyorsun. bu genc yasta ne kadar da sorumluluk almissin sirtina insallah yuzun esinden yuvandan guler insallah.

Ben de istemiyorum onu ama kaynanam kesinlikle düğün istiyor bilmiyorum belki eşime bahsedersem o düğün konusunda kesin kararı verebilir
Çok istiyorsa önce kaynana elinize düğün için gerekli olan en az 20 bin liracik nakiti saysin düğün yapsın. Ama eşinin üzerine kredi vs sakın çekmeyin. borç borç üstüne mutlu olamazsınız. Bir an önce eşinize söyleyin ona göre planlarınızı yapın. Bilmiyorum borç yüzünden şiddetli gecimsizlikle boşanan arkadaşlarım oldu. O yüzden evlenecek çiftleri uyarma ihtiyacı hissediyorum ...

İlla ki düğün olması şart değil ama aileler istiyorsa düğünü onlar karşılasın siz de karı koca eğitim için kredi çekin zaten az kalmış bitmesine okulun. Düğüne destek olmuyorsa kimse ben borç çekip düğün yapma taraftarı değilim. Aileler biz yaparız derse o ayrı ama zaten yeni evli çiftin bir sürü masrafı oluyor, borç altına giren çiftler de hep huzursuz mutsuz, azla kanaat etmek en güzeli eşya, düğün vs konusunda ama eğitim yarıda kalmasın, onun için eşinizden yardım isteyin bence.

K.bakmayın ama birşeyi anlamadım
Okulunuz özel mi
Harç Ücretinden mi bahsediyorsunuz senet yapıyorlar mı okul?
Ne kadar ki ücret
ve bence ne olursa olsun önce okul önce diploma
Şu zor şartlar altında da bitirmeye çalıştığınız okul için de ayrıca tebrik ederim

Reactions: KV_
böyle bişeyi adam karısından saklamış olsaydı yorumlr sanki farklı olurdu.
Çok yanlış bunu saklamış olmanız. hemde çok.
herşeyi olduğu gibi anlatın bi an önce. (bence)

Bu nasıl bir mantık daha evlenilmemiş bile nişanlı neden ödesin ki okul parasını. Bana baya ters geldi kusura bakmayın. Düzeltme: pardon evlenmişsiniz şimdi gördüm. Ama bence yine de babanın başından atar gibi davranması bana ters geldi

Babamın yaptığı zaten çok çok yanlış ve konuşmuyorum yükü başkalarına attığı için

böyle bişeyi adam karısından saklamış olsaydı yorumlr sanki farklı olurdu.
Çok yanlış bunu saklamış olmanız. hemde çok.
herşeyi olduğu gibi anlatın bi an önce. (bence)

Tabi yanlış ama ben kendim çözmeyi bekledim halen daha bu ihtimal var. O yüzden söylemedim kesinlikle art niyetsiz bir şekilde

Reactions: KV_

20 bin diye belirtmiştim malesef ki özel okul. son sınıfına kadar da geldim bence de öncelik diploma çünkü beni o kurtaracak sadece

Aileler bi yardım yapmıyo herşey eşimden zaten geliş gidiş biletlerine kadar hem de

Haklısınız atanıp eve katkıda bulunurum zaten inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…