Okul ile ilgili

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.361
3.755
173
Kizlar uni ogrencisiyim. Ama cok zorlaniyorum çalıştığım halde hic bir seu yapamuyorum dersleri gecemedim nasil bir yol izlemeli calismaliyim birde zekam gelissin diye bir yontem var mi inanin yoruldum yapamamaktan.

Kendinizi derslere verin telefonla uğraşmayin 30 dakika da 5 10 dk ara verebilirsiniz vee kuru üzüm ve ceviz çok iyi gelir dikkat ve konsantrasyona . İnanın öyle boş okumayin merak ederek gerçekten çalışmak için çalışırsanız herşeyi yaparsınız inanın

Merhaba, ben de bu sene okulu bitiriyorum. Okul hayatım boyunca hep çalışkandım ama hep sınava yönelik calışıp sonra da her şeyi unuturdum. Universitenin ilk yılı sendeki gibi çok zorlandım. Konuları adam akıllı öğrenmeden sınavda vereceğimi düşündüğüm kağıtları onceden hazırlayıp ezberlerdim. O seneyi böyle bitirip ertesi dönemde çok fazla kitap okumaya başladım. O kadar okudum ki yani elime ne geçerse okuyordum. O dönem gerçekten derste dinlediğim konuyu bir kere okuyup sınavda çok özgün kağıtlar verebildiğimi fark ettim. Okuldaki son üç yılım da bu şekilde gerçekten öğrenip işim olacak konuları hayatıma adapte etmekle, hiç de sandığım kadar zorlanmadan bitti gitti. En önemli tavsiyem gercekten kitap okuma alışkanlığı... Sayısal/sözel bölüm fark etmez bence anlayışı geliştirdiği için her halükarda çok önemli.. Başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Bölümün nedir? Birçok bölümden hemen hepsi başarılı ev arkadaşlarım oldu belki birşeyler hatırlarım diye soruyorum. Dersi çalışmaktan önemli birşey varsa o da nasıl çalışılacağını bilmek bana kalırsa.

diğer konularında 7/24 uğraştığın şeylerden kafanı kaldırıp kendini derslerine adam gibi verirsen olur.sonuçta o bölüme yeterliydin ki girdin, demekki okuyabilirsin.

Kizlar uni ogrencisiyim. Ama cok zorlaniyorum çalıştığım halde hic bir seu yapamuyorum dersleri gecemedim nasil bir yol izlemeli calismaliyim birde zekam gelissin diye bir yontem var mi inanin yoruldum yapamamaktan.
Bölümün ne

Mühendislik

Kütüphaneye gitmek giderken telefonu evde bırakmak ben 28 yaşındayım evliyim ve kütüphaneye gidiyorum

Hukuk okuyorum daha önce mühendislik okuyordum.ona çalışmak için bence düzenli ders takibi yapmak lazım.mantığı anlamayınca sayısal dersler sıkıntı oluyor.hukuk bu açıdan bir tık daha avantajlı.yinede hukukda bazı dersler çok zorluyor.en iyisi günü gününe çalışmak sanırım.

Motivasyon için notlar mesela bir ödül şu kadar çalışıp spor yapacağım , film izleyeceğim şunu alacağım gibi gibi... bak benim motivasyonum evi temizlemek ya böyle bir motivasyonun olsaydı müh. ortalama çok önemli pişman olursun

Bence de günü gunune calismak gerek ama tembellik yapıyorum bir iki haftadır sinavlara calisiyorum yine de hicbir sey yapamadim nasil toparlicam bilmiyorum

Bence de günü gunune calismak gerek ama tembellik yapıyorum bir iki haftadır sinavlara calisiyorum yine de hicbir sey yapamadim nasil toparlicam bilmiyorum
çalışkan arkadaşın falan varsa onlara danışabilirsiniz.arkadaşlarımın çok emeği var.çok tembelim bende aynen.sınav sabahı çalıştığım bile olur sınava o derece tembellik yaptığım olur ama okul bir şekilde bitiyor.

sevmediğiniz bir bölümse ondan da başarılı olmakta zorlanıyor olabilirsiniz
sevdiğiniz mutlu olacağınız bölümü mü okusanız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…