Bölümün neKizlar uni ogrencisiyim. Ama cok zorlaniyorum çalıştığım halde hic bir seu yapamuyorum dersleri gecemedim nasil bir yol izlemeli calismaliyim birde zekam gelissin diye bir yontem var mi inanin yoruldum yapamamaktan.
iki sene calisip girdimdiğer konularında 7/24 uğraştığın şeylerden kafanı kaldırıp kendini derslerine adam gibi verirsen olur.sonuçta o bölüme yeterliydin ki girdin, demekki okuyabilirsin.
MühendislikBölümün nedir? Birçok bölümden hemen hepsi başarılı ev arkadaşlarım oldu belki birşeyler hatırlarım diye soruyorum. Dersi çalışmaktan önemli birşey varsa o da nasıl çalışılacağını bilmek bana kalırsa.
Ailemleyim muhendislik canimBölüm ne ailenle mi yaşıyorsun
Bir saat calissam sıkılıyorum bunu nasil önleyebilirimKütüphaneye gitmek giderken telefonu evde bırakmak ben 28 yaşındayım evliyim ve kütüphaneye gidiyorum
Bence de günü gunune calismak gerek ama tembellik yapıyorum bir iki haftadır sinavlara calisiyorum yine de hicbir sey yapamadim nasil toparlicam bilmiyorumHukuk okuyorum daha önce mühendislik okuyordum.ona çalışmak için bence düzenli ders takibi yapmak lazım.mantığı anlamayınca sayısal dersler sıkıntı oluyor.hukuk bu açıdan bir tık daha avantajlı.yinede hukukda bazı dersler çok zorluyor.en iyisi günü gününe çalışmak sanırım.
çalışkan arkadaşın falan varsa onlara danışabilirsiniz.arkadaşlarımın çok emeği var.çok tembelim bende aynen.sınav sabahı çalıştığım bile olur sınava o derece tembellik yaptığım olur ama okul bir şekilde bitiyor.Bence de günü gunune calismak gerek ama tembellik yapıyorum bir iki haftadır sinavlara calisiyorum yine de hicbir sey yapamadim nasil toparlicam bilmiyorum
Seviyorum aslindasevmediğiniz bir bölümse ondan da başarılı olmakta zorlanıyor olabilirsiniz
sevdiğiniz mutlu olacağınız bölümü mü okusanız acaba
sorun ne o zaman kardeşimSeviyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?