Saç Kesim Şekilleri okul için saç modeli önerileriniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ayy süper topic yaa =) bende lise 3 öğrencısıyım.. Kızlar ben bilgisayarıma indirmiştim okul için olanları.. Acemi cadıdaki ayşegül ve tugçe saç mdoellerine falan bakmıstım.. =) istersenız upload edebilirm

oh iyi yapmışsın cnmyerimseniben
liseli kızlar süslenince büyüklere bişeyler oluyolmaz:
ben o yollardan geçeli 10 sene olcak nerdeyse, tamam abarttım, ama baya oldu yani:))
ben de süslenirdim, hem de abartmıyorum her gün değişik model yapardım saçıma.
1 gün jöleyle kıvırcık yapardım, bi gün fön, bi gün örgü, ya da saçımı açıp 2 kuyruk yapardım üstlerden de
sizin bulunduğunuz noktadan bakınca şunu soruyorum,büyükler niye süsleniyo? erkekler beğensin diye mi, ya da akranları olan kadınlarla yarışmak için mi?
kendi durduğum noktadan kendi adıma cevap veriyorum, ne alaka???
ben istersem gideceğim yere 1 saat geç kalayım, aynanın karşısından gönül rahatlığıyla oh tamam, iyi gözüküyorum demeden ayrılmam. önemli olan benim kendimi nasıl iyi hissettiğimdir.
nasıl saçını düzenli olarak boyayan, cilt bakımı yapan ya da profesyonel güzellik salonlarına giden, her sabah makyajını yapıp her akşam temizlemeden yatmayan hanımlar işlerinde başarılı olabiliyorlarsa kendine dikkat eden, saçına başına özen gösteren öğrenciler de başarılı olabilir. çok şükür alnımın akıyla okudum ve bitti, canım isterse ilerde bıraktığım yerden devam ederim.
başarılı olmak için ortada çirkin betty gibi dolaşmak mı lazım?
ben kendimi beğenmiyosam, bi kusur hissediyosam o fikir benim kafamı kurcalar da kurcalar, ne okula konsantre olabilirim ne de derse.
tabi, her şeyin de bi sınırı var amayerimseniben
yani solaryuma girmekten havuç rengi alan teni okul formasının içinde görmek estetikten uzak çok itici oluyorlmaz:
hatta 3 yıl kadar önce Mecidiyeköy' de okuldan çıkan kızlar görmüştüm, boyunlarında uzun inci kolye, kola takmışlar karton alışveriş çantası (zebra desenli, üstünde çingene pembesi Afrodit yazıo), farkında değiller ama o kadar komik gözüküyolardı ki: üstü kaval altı şişhanekaydirigubbakcemile3

makyaj da yapılır bi yere kadar, hafiften kirpik uçlarına rimel sürersin, ama eyeliner çekmezsin yanilaelaelaelaelae dudakta renkli nemlendirici de pek ala olurzemuszemus

benim gibi ders esnasında oje sürmüyosanız her şey mübahkaydirigubbakcemile3
ama ben o halimle başarısız olmadıysam...sositososito

ßnce de çok haklısın ßudapest yani çirkin ßetty mi oLaLım zaten daLqa qeçioLar öLe tipLerLe we insanın daLqaLar çok moraLini ßozuo onun yerine ortayı ßuLmak en qüzeli yerimseniben
c3yLan canım snde upLand etsene şu modeLLEri qüzeLLeşeLim şakkıdı

ekleyemıorum
'To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 22 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post. ' şeklinde hata verıor

Kızlar ben geldim. Bu büyüklere ne oluyor bilmem ama lise 3 te saçlarım hep açıktı. Hiçtoplamadım. Bu sene de aynen devam etmek istiyorum. Sadece toplu saç modelleri vardı arşivimde onları ekliyim dedm x)

Bu kızın saçlarına bayılıyorum. Hep bir bandaj taç falan var xD Ölüyorummm

----

Burada bir kız okul saç modelinin yapımını paylaşıyor. Retro :O

YouTube - Tutorial: Retro Back to School Hair - in 5 mins! + curling w/ a flat iron!

----

Ve burada okul saç modelleri ile ilgili bir sürü video var :kedi:

YouTube - School Hair Styles

Umarım işinize yarar canlarım zemuszemus
,

:) ugrasmayın kesın kısacık ben lısedeyken kısacık dı saclarım erkek gıbı kestırdım bıde sac kopugu ıle sekıl verıordum okul gırdıkten sonra da bıde uclarına kırmzıı sprey sıkıordum :) tabı mudurun yanına :)

Bence de hem güzel hem başarılı olunmaz klişesi 21. yüzyılda yıkılalı çok oldu .. Güzelim gayet bakımlıyım , ama izmirin en iyi liselerinden birinde okuyorum .. Ailemide kandırmıyorum evde şeffaf rimelimi sürüp , parfümü mü sıkıp , şeffaf ojemi sürüp , saçıma fön çekip te çıkıyorum .. Katılıyorum eteği kıvırmalar ( çok kısa şekilde ama yani diz üstüde kısa değil benim için ) simsiyah gözler , piercingler hiç hoş değil .. Ama güzel olmakta bizim hakkımız .. 16 17 yaşlarında güzel olamıcaz da 30 yaşımıza gelince mi olcaz ? Yapmayın bırakın tabuları da yaşayalım istedğmiz gibi .. Eğer çevrenizdeikler güzel ve başarısızsa benim cevrem öyle diyin bari .. Neyse Teşekkürler modeller için ..

evet aslında saç demek ders demek değil
benimde önceden bir arkadaşım vardı
saçlarını emo gibi yapardı
çok değşik biriydi
ama çok çalışkandı

süs püs düşününce cahil mi kalıyoruz ? :sm_confused: benim bildiğim dünya görüşüde bilginlikte derste beyinle ilgili yani saç maç değil gayet süslü olupta karnesi 100 le dolan da var :d sabah kalkıp bi saç yapmayla cahil kalıyosak boş kız oluyosak ölelim bari yaa bitmişiz biz benim annem de ortaokuldayken müdürleri çok kızarmış ya örermiş ya kestirirmiş tamam da biz napak? kendi devrinizle bu devri karşılaştııryosunuz bu sözüm tek size değil diğerlerine de...sonuçta kız bu konuyu "model" bulmak için açmış öğüt dinlemek için değil bilmem anlatabiliyo muyum?

bak tatlım neymiş çalışınca herşey oluyomuşş..kızlar güzel olupta kazandılar diye sinir olmamak gerekiyomuşş..biraz büyü anlarsın dediklerimizi nasılsa...

Ben at kuyrugu yapiyorum genelde onlerde percemlerimi ayirip yada at kuyrugunu tepeden degil de boynumdan baslatiyorum oda guzel duruyor ama bence nasil rahat oldugumuz onemli okul sonucta hafta sonu istedigim gibi yapiyorum :)

ben genelde düzleştiririm hem dogal hemde güzel duruyo
ön perçemleride bazen kaldırırım hafif
klasik ama
ögrenci hayatı işte

bıktım şu tarz konularda okula ders yapmaya gidiyorsunuz ders çalışın saç yapmayın bık bık diyen teyzelerden gidin işinize ya doğru bulmuyorsanız kafa şişirmeyin

ya 1 seneden fazla olmuş yazalı, hala aynı muhabbet, siz ders mers derken, kızlar liseyi bitiriyodur bile şimdiye =) yalnız işin komik tarafı; eleştirmeyi bilenler, cevapları almayı bilememişler...

ya ne kadar geri kafalı insanlar var anlam veremiyorum. bir genç kızın okulda bile güzel gözükmek istemesinin neresi kötü. bazı evli bayanlarımızın da içi geçmiş resmen. küçük olup aykırı konuşanlara bişey demiyorum nasılsa fikirleri değişir kendilerini fark ettikten sonra. yani insan başlığı açtığına pişman olur şunları okuduktan sonra. her neyse.
değişik topuzlar olabilir. örneğin. bir diz altı kalın bir çorabın ayak kısmını kesip tepeye doğru yuvarlaya yuvarlaya gidiyosunuz. üstüne saçınızın renginde ince bir çorapla aynı işlemi yapıp geçiosunuz(maksat saç yana kayarsa çorap gözükmesin. donut gibi bişey yaptık sonuç olarak. simit yani. esnek olduğundan saçımızı onun içinden geçirioruz at kuyruğu gibi kuyruğu yelpaze gibi 360 derece yayıyoruz simitin etrafını dolaşması için lastik toka geçiriyoruz.sarkan telleri topuzun etrafına doluyoruz. firkete veya tel tokayla onları sabitliyoruz. çok şık bi topuz elde ediyoruz :)
onun dışında düzleştiriciyle yapılan bukleler hiç zman almıyor. benm saçım çoktur. ona rağmen 15 dk sürüyor.
dalgalandırma olabilir. dalgalandırdıktan sonra ön tarafı krepe yapıp bir zamanlar bıngıldağın olduğu yerde :) <başka türlü tarif edemedim> tutturabilirz.
saç uzunsa saç kulak arkasındaki enseden uzun tutam alıp örüp sola geçirip taç gibi yapabiliriz düz ya da hafif dalgalı saça.
sağ ya da sol yandan saçı toplayıp. yan bi şekilde balık sırtı örünce de çok nefis duruyor. hafif sahil esintileri
at kuyruğu yapıp saçı döndürüp yukardan tutturunca enseye doğru saçın dökülmesi de gayet lolitamsı oluyor.
kalem şeklinde tokalar oluyor şu uzak doğulu kızların kullandıkları çubuk yani bildiğimiz. onla gene pratik bi şekilde toplanabilir. ilginç de aynı zamanda. bilmeyenler için tarif edebilirim.
bir de bu yöntemi sanırım benden başka yapan yoktur ama tam deniz kızı gibi oluosunuz şimdi saçı örüp bekleyince görüntü baya güzel oluo dimi ama kim beklicek. saç tamamen kuruduktan sonra üst kısımlarını tepeyi altların dış taraflarını yani sadece görünen yerlere uygulıcaz bu yöntemi. o yüzden çok kısa sürcek. saçı 1 cm kalınlığında örüp üzerinden yavaşça düzleştiriciyle geçiyoruz. içimizden 5 e kadar yavaşça saysak olur. uzunluğuna göre değişir tabi de ortalama bi sayı veriyorum. o ısıyla puff bi anda açıosun saatlerdir beklemişcesine...
bukleli saçı ertesi gün yıkanmaya üşenip (sınav olabilir geç gelinmiş olabilir) at kuyruğu ya da topuz yapıp tekrar şekillendirmek de mantıktı. ıslak waxla falan çok kolay oluo.
onun dışında tost makinası varsa sadece önlere, perçeme yapılan tost da çok şık durabiliyor.
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Okula giderken saçımı jöleyle kıvırcık yaparım...Öyle abartı fln değil.16 yaşndaym...Bazende allık sürerim...Öyle kalın kalem çekin demiorm ama ynede günümüzde bakımlı olmak lazm yni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…