- Konu Sahibi sivaslxix_cadxix
-
valla bizim lisede müdür yardımcısı makaraydı saçları salık gel gelebiliyosan bende kısacık yaptım sürdüm joleyi ohh en rahatı oydu valla eğer uzunsa topla yukardan oldu bitti yada benim gibi kestir kısacık başka çare arama -tatlicadiarzu-[/Q
ben ortaokulda saçımı kısacık kestirmiştimklava: çok iğrenç olmuştum hiç yakışmamşdı mafoldumben bizim okulda bide jöle falan da istemiyolardı o yüzden halim berbat gözüküyodu o günden beri hiç o kadar kısa kestirmedim
ilköğretim lise öğrencilerinin fönlenip bilmem ne yapıp sabah sabah kalem falan çekip okula gtmelerini hiç hoş bulmuyorum...ben üniversiteye başladığımda çok değil yani 5 sene önce yani yıl 2004 gözüme siyah kalem sürüyordum ve babam ki modern bir aileyizdir ve babam bence sürme kızım dedi ve sildim...şimdi anlamadığım bu aileler görmüyorlar mı çocuklarını okula giderken..vala benim çocuğum fönlenip gidicek okula kapıdan çıkarken saçından tutup içeri doğru çekerim düğünemi gidiyorsun diye...benim üni de 5. senem ben bile saçımı at kuyruğu yapıp gidiyorum....işte böyle millet daha ilkokuldan güzellik süs peşine sevgili peşine düştüğü için bir yığın başarısız dünyadan bi haber dğnyayı makyaj malzemelerinden ve erkeklerden ibaret sanan boş bir kızlar ordusu yetişiyor...yeni nesil için üzücü bir durum üzülüyorum ve acıyorum onlara...
www.4.pictures.zimbio.com/img/5519/Alicia/6117l.jpg
www.1.pictures.zimbio.com/img/5519/Alicia/6116l.jpg
biraz klasik ama uzun saçta çok hoş duruyor bence.. yapımına Orta uzunlukta saçlar için modeller ve yapımları(video) konusundan ulaşabilirsiniiizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?