S
seLen__02
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sivaslxix_cadxix
-
canım emin ol türkiyenin neredeyse en kalabalık ünisinde okuyorum(istanbul üni)) ve 5 yıl oldu şu 5 yılda mini etekle okula gelen görmedim..şuna kalıbımı basarım ki otobüste tramvayda görüyorum lise öğrencilerini,lise öğrencileri daha çok yapılı saçla ve makyajla okula gidiyor...değil makyajlı...vs li 100 kişilik sınıfta sarıya boyalı saç bile yok bizim okulda..kampüs bahçesinde bile zor görürsün..yani üni sandığınız gibi mini eteklerin giyildiği ful makyajların yapılıp gelindiği bi yer değil... :)
Canım ilk önce sen Türkçeni düzgün kullanmayı öğrenebilir misin ?lise öğrencisiyim bnde .. ama saçımı her sabah kalkıp bi model yapmıorum ..
saclarım hr zmn fönlüdür. at kuyruĞu yaparım , örerim .
ama maKYaj türü bşy asla yapmam .. eteiMi katlamam .. piercinq fLn . hos olmuo .!
her seyin yeri ve zamanı vardır.
üniversitde tabii makyajımıda yapcam mini mini eteklerde giycm ama suan deiL .:)
canım emin ol türkiyenin neredeyse en kalabalık ünisinde okuyorum(istanbul üni)) ve 5 yıl oldu şu 5 yılda mini etekle okula gelen görmedim..şuna kalıbımı basarım ki otobüste tramvayda görüyorum lise öğrencilerini,lise öğrencileri daha çok yapılı saçla ve makyajla okula gidiyor...değil makyajlı...vs li 100 kişilik sınıfta sarıya boyalı saç bile yok bizim okulda..kampüs bahçesinde bile zor görürsün..yani üni sandığınız gibi mini eteklerin giyildiği ful makyajların yapılıp gelindiği bi yer değil... :)
Çok afedesiniz ama bu okula gderken saçımı nasıl yapmalıyım sorusunu devlet meselesi haline getirip neden bu kadar büyüttünüzki?Yok derslerinize bakın,saç baş erkeklerle uğraşıp boş kız olmayın fln..Ders tabiki önmli ama bnde bi lise öğrencisiyim bu büyük bayanların neden bu kadar aşağıladıklarını çözemedim.Dediğim gbi dersler tbiki önmli ve okul sonuçta çok abartmamak gerekli fakat neden sanki tüm hayatımızın okul olması gerekiyormuş gbi konuşuyorsunuzki?Okulda hoş görünmek istiyo olmak boş kız olduğumuzu mu gösterirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?