- 7 Ağustos 2016
- 1.713
- 1.062
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Herkese iyi akşamlar güzel kadınlar, kadınlar gününüz kutlu olsun , için den cikamadim bi sorunum var deneyimliler aynı sorunu yaşayan veliler , öğretmenler bana bir fikir lütfen oglum anaokul öğrencisi, evde asla altına kaçırmamis hiç ilk tuvalet eğitimin de bile altına kaçırmadan öğrendi kakasini asla asla hele bi kere de normal lazimliksiz normal wc de alisti ama anaokuluna gittinden belli 3 4 kere altına kaka kaçırdı ilk zamanlar yapmıyordu gelene kadar tutuyordu yap dedim zaman Anne tuta biliyorum diyor du altına kaçırınca ben ustune gittim tutma yap diye neyse alisti artik yapiyor kakasini okulda derken bu gun yine kacirmis , ogretmen de ne bi msj atti ne bir şey dedi kokudan rahatsız olmusdur illaki cocuklar da ogretmen de ama hiç bi şekilde bana bir şey demedi ogretmen , illaki anlamıştır kaçırdığını gelmeye yakın kaçırdım dedi gaz sandim falan gibi bahaneler uydurdu ilk yaptı zaman ben ogretmeni kendim aramıştım, hocam altina kaçırmış neden beni alamadınız gelip alirdim dedim ben fark etmedim onun yaptığını falan dedi neyse kizlar ben napmaliyim , tutma diyorum hemen git diyorum tamam diyor ama tutuyo sonra da kaçırıyor bu 3 oldu evde asla böyle bi sorunumuz yok , sanırım okulda ki wc den tiksiniyor