• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz Kitaplar Ne Yapyorsunuz?

ben okudugum bir kitabı ikinci kez asla okumam ama yinede kıyıpta atamam yada birine veremem..
sanki o kitaplar benim secerem.. geçmişim.. gibi hissediyorum..
kitaplarımı çok seviyorum ..
kitaplarımı düzgün saklarım asla çizmem kırıştırmam katlamam..
sadece tek kötü huyum evde okumadıgım bir ton kitap olmasına ragmen kitapçıdaki bütün kitaplar evimde olsun istiyorum sürekli alıyorumm ...:80:

ben okudugum bir kitabı ikinci kez asla okumam ama yinede kıyıpta atamam yada birine veremem..
sanki o kitaplar benim secerem.. geçmişim.. gibi hissediyorum..
kitaplarımı çok seviyorum ..
kitaplarımı düzgün saklarım asla çizmem kırıştırmam katlamam..
sadece tek kötü huyum evde okumadıgım bir ton kitap olmasına ragmen kitapçıdaki bütün kitaplar evimde olsun istiyorum sürekli alıyorumm ...:80:

" sadece tek kötü huyum evde okumadıgım bir ton kitap olmasına ragmen kitapçıdaki bütün kitaplar evimde olsun istiyorum sürekli alıyorumm ."

İşte bu cümle, kendimi anlatmak için kullanabileceğim, beni de doğru yansıtan kelime dizisi.
Yüzlerce okunmamış kitabım olduğu halde, kitapsız kalmışçasına yeni kitaplara saldırmam hep
yadırganır, hesap vermek zorunda kalırım.

Evet kesinlikle, yayınlanmış tüm kitaplar bende olmalı. :21:
Teşhis senden geldi canım, şimdi sıra tedavide... :40: :54:

" sadece tek kötü huyum evde okumadıgım bir ton kitap olmasına ragmen kitapçıdaki bütün kitaplar evimde olsun istiyorum sürekli alıyorumm ."

İşte bu cümle, kendimi anlatmak için kullanabileceğim, beni de doğru yansıtan kelime dizisi.
Yüzlerce okunmamış kitabım olduğu halde, kitapsız kalmışçasına yeni kitaplara saldırmam hep
yadırganır, hesap vermek zorunda kalırım.

Evet kesinlikle, yayınlanmış tüm kitaplar bende olmalı. :21:
Teşhis senden geldi canım, şimdi sıra tedavide... :40: :54:

haha :))) tedavisi boş vakitlerde okumadıklarımızıda okumak :60:
hepsini okumuş hale gelmek

önceki gün yine internetten bir set aldım dünya klasiklerinin elimde olmayanlardan bazıları 15 tane filan şimdi gözlerim kapğıda kargom nezaman gelecekte kitaplarıma kavuşacagım :64::64:

haha :))) tedavisi boş vakitlerde okumadıklarımızıda okumak :60:
hepsini okumuş hale gelmek

önceki gün yine internetten bir set aldım dünya klasiklerinin elimde olmayanlardan bazıları 15 tane filan şimdi gözlerim kapğıda kargom nezaman gelecekte kitaplarıma kavuşacagım :64::64:

Allah kavuştursun canım. Kitap kolisiyle kucaklaşmanın keyfi, çoşkusu bambaşkadır. :46: :52: :8:

okuduğum kitaplar kitaplıkta benimle tekrar bir araya gelmek için bekliyorlar, ya da birilerine ödünç verilmek için. çok istememe rağmen kimseye temelli veremiyorum, duygusal bağ var aramızda kitaplarımla...

Biriktiriyorum.İleride kendi evim olduğu zaman güzel bir kitaplık kurmak istiyorum.Çocuklarım benim gençliğimin kitaplarını okusun (:

Annem çok yer kapladıkları için çevremdekilere vermemi istese de vermiyorum kimselere
Okumaları için ödünç verdiğim çoğu kitabımı da geri alamadım zaten

Benim için değerli olan kitaplar kitaplığımdadır :69:
Ama diğer kitaplarımı sürekli kitap aldığım bi kitapçıyla değiş tokuş yapıorum. En iyisi bu sanırım..

genelde kitaplığımda dururlar.sevdiğim kitaplardan altını çizdiğim yerler olur.onlara göz atarım arasıra.misafir geldiğinde kitaplığa göz atarsa istediği kitabı almasını söylerim ama içim yanar.kitabıma zarar gelecek diye.çok özen gösteririm kırışmasın üzerine birşey dökülmesin.bütün kitaplarım yeni alınmış gibi temizdir.alan sağlam getirirse.

kitaplığıma koyuyorum.. ve kitaplığım gittikçe genişliyor evimde mini bir kütüphane oluşturmak istiyorum ve çocuklarımada kalmasını tabiki:34: küçük bir miras:61:

Kitaplığıma dizerim..
En etkilendiklerim, önerdiklerim, sıkıldıklarım vs..
Kimseye veremiyorum, bağış yapamıyorum :50: Hepsi çok değerli benim için çokkk..

Kitaplığıma dizerim..
En etkilendiklerim, önerdiklerim, sıkıldıklarım vs..
Kimseye veremiyorum, bağış yapamıyorum :50: Hepsi çok değerli benim için çokkk..

kitaplığımdadır, kimseye vermem, en büyük hayallerimden biri de sınırsız sayıda (tabii okuduğum) geniş bir kütüphanem olması..

çocuklarıma miras bırakmak için büyük bir özenle kitaplığımda saklıyorum:61:

Back