• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz Kitaplar Ne Yapyorsunuz?

raflara sığmayan kitaplar için ikea vb yerlerin kataloglarında çok güzel çözümler var ama bunlar da geniş ya da yüksek tavanlı evler için. benim gibi küçük evde yaşayanlar nasıl çözüm buluyor. mobilyaya uydurup salona koymaktan başka çarem yok ancak biraz uyumlu olmasını da istiyorum off büyük ev olsa hoş tasarımlar var hem de bayağı kitap alacak şekilde, m2 sizlik zor iş:(((

Arkadaşlar ben lise öğretmeniyim. Bir kitap kulübü kurmak istiyorum. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim...:kkk:

kitaplığıma koyuyorum
fakat orada tozlanmasına gönlüm razı gelmediğinden
arkadaşlarıma öğrencilerime istediklerinde ödünç veriyorum tavsiye ediyorum okuyorlar
bazen bir ikisi geri gelmiyor bende geri isteyemem hiç
o zaman üzülüyorum ama

Çok beğendiğim tekrar okumayı düşündüğüm romanları ve düşünsel-felsefi kitapları kitaplığımda saklarım
Ama okuyup beğenmediğim,ortamala ya da vasat bulduğum romanları eski kitapçıma götürür değiştiririm

Son düzenleme:
en yakın arkadaşımdan bile saklıyorum kitabım yok diye napıyım alıyor geri getirmiyor içim gidiyor valla:51: ilerde kütüphane yapmayı düşünüyorum neden olmasın yerim müsait olursa:34:

bütün kitaplar kitaplıkta hiçbirini atmam kimseye vermem :))
onlar benim çocuklarıma bırakacağım hazineler..

ben de kitaplığıma koyuyorum..okuduğum her bir kitabın izi kalıyor bende..ilerde dönüp baktıklarım oluyor..

Çok beğendiğim tekrar okumayı düşündüğüm romanları ve düşünsel-felsefi kitapları kitaplığımda saklarım
Ama okuyup beğenmediğim,ortamala ya da vasat bulduğum romanları eski kitapçıma götürür değiştiririm

Ben de kitaplarıma bu şekilde davranıyorum. Favorilerimi arşivlemek gibi, elden çıkacakları takas etmek de çok keyifli.
Hiç bedel ödemeden bir kaç kitapla, hoplaya zıplaya eve dönmeye bayılıyorum. :52: :9:

Ben de kitaplarıma bu şekilde davranıyorum. Favorilerimi arşivlemek gibi, elden çıkacakları takas etmek de çok keyifli.
Hiç bedel ödemeden bir kaç kitapla, hoplaya zıplaya eve dönmeye bayılıyorum. :52: :9:

Aynen kulitta'cım :16:
Bulunmaktan en çok keyif aldığım yerlerden biridir eski kitapçılar
Kitaplarımı götürüp başka kitaplar seçmek için uzuun süre kalırım raftan rafa geçerim sandalye tepesine çıkıp üstteki kitaplara bakarım :52:

Son düzenleme:
kitaplarım konusunda çok bencilimdir , hepsini saklarım kılına zarar gelse içim yanar kolay kolay da paylaşmam.

Kitaplığımdaki yerine yerleştiririm özenle.Kimseyle de paylaşamam ben kitap delisiyimdir.Kitabın ucu kıvrılsın,bi zarar gelsin çıldırırım:1:

kitaplığımda ama bi kitabı tekrar tekrar hiç okumadım. bilmiyorum çok uzun zaman geçerse belki okurum

Ben okudugu kitabı tekrar okuyanlardan degilim.Bu yüzden birkaç kitabım hariç okuduğum her kitabı sahafa satıyorum.Daha çok takas yapıyorum gerçi:)

Son düzenleme:
okuduğum kitaplarım kitaplığımdaki yerini alır.
eğer çok beğenmişsem dönem dönem elime alır, rastgele sayfaları okurum, geri koyarım.
beğenmediklerimi kitaplığımın daha geri planında barındırırım.
ödünç verdiğim olur ama herkese değil.
benim kadar iyi bakabileceğine güvendiğim 2 arkadaşıma ödünç veriyorum sık sık:16:

Son düzenleme:
kitaplarımı saklarım takas etmem kıyamam onlara. güvendiğim kişilere veririm okusunlar diye onun haricinde kimseye vermem. bir kere bir kitabımı arkadaşıma vermiştim yırtık pırtık getirdi verdi =@

herkes benim gibi galiba.bende kitaplarıma acayip değer veririm.kimselere veremem.kitaplığımda onları görmek çok hoşuma gidiyor..

Kitaplarıma asla kıyamam, kimseye de vermem.
Bir okuduğumu bir daha okuyabilirim.
Hemen kitaplığıma koyarım. Her zaman gözümün önünde olurlar.
Canlarım onlar benim. Biricik kitaplarım. :69:

Back