• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduunuz Kitaplar Ne Yapyorsunuz?

okuduğumu okumama gibi bi özelliğim var çok çabuk sıkılırım herşeyden ayran gönüllü denilenlerdenim yani bi kitabı o kadar hızlı okurum ki bi iki günde bitirdiğim kalın kitaplar bile var ama onlar bi kenarda duruyolar bittikten sonra atmayada kıyamıorum ama bi daha da okumuyorum yani okuduğum kitabı bi daha okumam arakadaş kaydirigubbakcemile3

Öğrenciyken satıyordum veya değiştiriyordum.

Geçen gün bir çoğunu bir okula yolladım. Ama çok beğendiklerim duru, onları asla vermem :)

verdimde gelmedi diyenleri okudukca sinirlerim bozuldu kiymetini bilseler bari o geri getirmeyenler bende artik kimseye vermiyorum cunku bi hayli eskimis olarak geliyolar bu beni cok uzuyo kitaplarim cocuklarimin olacak insallah

benim kitaplarım kıymetlidir biraz, kimseyle paylaşamam... değiştokuşu asla düşünmem :)) okumak için bile herkese vermem, kendi kitaplarını nasıl okuduğuna bakarım, ona göre okuması için veririm :)

artı ilerde büyük bir kitaplığım olsun istiyorum, bu yüzden de vermeyi hiç düşünmedim...

Yine maalesef cimriyim bu konuda. Satın aldığım kitapları zimmetime geçiriyorum. Genelde kütüphaneden alsam da çalışma odamda kesinlikle bulunması gerektiğini düşündüğüm kitaplarımı kimseye elletmem.

Küçüklüğümden beri bir hayalim vardı, bir kitap odam olsun kocaman kütüphanem olsun duvarları okuduğum kitaplarla kaplı olsun... Bu hayalimi gerçekleştirmek için senelerdir okuduğum kitapları biriktiririm. Ara sıra alır tekrar okurum çünkü her okuyuşta farklı bir tat alıyor insan öğrendim bunu.

benım çok fazla kıtabım yoktur bu zamana kadar okudugum kıtaplar babamın kıtaplıgından ,arkadasladan yada kutuphanelerdendir.. ama bazen okudugum kıtabı ''bunu tekrar okumalıyım''dediğim zamanlar oluyor zevk aldığımda.

Benimde okuduklarım ve okuyacaklarım kitaplığımda duruyor mesela unuttuğum olunca alıp karıştırıyorum hatırlarsam okumuyorum hatırlamazsam tekrar okuyorum iyice içime siniyor:1:

aklıma takılan noktalar olmadıkça okuduğum kitabı tekrar okuma alışkanlığım yoktur.ama güzel bir kütüphanem var hatta yakında genişletmem gerekecek.sığmamaya başladılar çünkü. :9: okuması için birilerine veririm ama sonra geri getirmezler ve çok bozulurum :47: bu şekilde elimden giden çok kitap olmuştur.oyüzden onları çocuklarıma saklıyorum artık. başkasından ödünç aldığım bir kitabı okuduysam eğer daha sonra kendime o kitaptan satın alıp kitaplığımda tutma gibi bir hastalığımda var. :68:

aklıma takılan noktalar olmadıkça okuduğum kitabı tekrar okuma alışkanlığım yoktur.ama güzel bir kütüphanem var hatta yakında genişletmem gerekecek.sığmamaya başladılar çünkü. :9: okuması için birilerine veririm ama sonra geri getirmezler ve çok bozulurum :47: bu şekilde elimden giden çok kitap olmuştur.oyüzden onları çocuklarıma saklıyorum artık. başkasından ödünç aldığım bir kitabı okuduysam eğer daha sonra kendime o kitaptan satın alıp kitaplığımda tutma gibi bir hastalığımda var. :68:

aa sen aynı beni anlatıyosun canm ya:66:
eğer biri kitabımı geri getirmezse unutmam aslında başka bişeyde malım o kadar kıymetli değildir geri vermese de olur ama iş kitaplara gelince hayatta unutmam kin tutarım :10:

asla değiş tokuş yapamam, güzel bi olay ama ben kıyamıyorum
bi odamı kütüphane yaptım
hepsi duruyolar

Kütüphanem ve kitaplarım benim için fazlasıyla kıymetlidir
Okuduğum her kitap kütüphaneme eklenir ve zaman zaman tekrar çıkarılıp okunur
Keşke kitaplarımı takas edebilsem böylece daha fazla kitabı okumuş olurum
Fakat kıyamıyorum onları başkasına vermeye,huy işte :93:​

Hiç ayrılamam kitaplarımdan, hepsi evde. Ama, ben artık çok nadiren yeni kitap alıyorum, çünkü oğlum maaşallah, ayda en az 15-20 kitap alıyor. Onun odasında 3 kitaplık ve ayrıca 2 metre uzunluğunda tavana kadar bir büfe tıklım, tıklım kitap dolu...........

Ben Kitap Okumayı çok seviyorum... Kütüphanemde kitap o kadar çokki sayısını bende bilmiyorum..

Back