Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli kitaplarımı aldığım bir kitapçım var.Okuduktan sonra tekrar oraya götürdüğümde yarı fiyatına geri alıyor.Üstüne para ekleyip tekrar başka kitaplar alıyorum.Ama bazı çok beğendiğim kitaplarımı saklıyorum...
kitaplarımı başkalarıyla paylaşmaktan hoşlanmıyorum. emanet verdiğim kitaplara içim gidiyor bi yeri kırışıcak yırtılıcak diye. ödünç kitap verdiğim bazı insanlar kitabımı geri getirmiyorlar ve ben de onlar hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :)
okuduğum kitapları kitaplığımda muhafaza ediyorum. şu ana kadar hiç bi kitabı 2. ye okumadım açıkçası ama tekrar okumak istediklerim var çok eskiden okuduklarım hatırlayamadıklarım olanlar falan.
ben de artık kitaplığımda ki kitapları elden çıkartmaya başlıcam.
çünkü sadece görsel olarak tatmin olduğum bir yerin olması beni rahatsız etmeye başladı.
sanki evimde onlarca ağaç öylece duruyormuş gibi hissediyorum.
kendi kütüphanemin olması bana saçma gelmeye başladı.
onun yerine elden çıkarıp yeni kitaplar alıcam.
hem yeni kitaplar okumuş olurum hem kitaplar boş boş durmaz hem de başkaları ucuzdan kitap alır.
zaten evimde öyle duran kitaplar nedense başkalarının gözüne batıyor okumayan bile oradan kitap alıp getirmiyor.
gidip gelmeyeceğine ben elden çıkarayım yeni kitaplarım olsun daha iyi