bu zamana kadar okuduğum kitaplarımı kendi kitaplığımda saklıyodum simdi kolilere kaldırdım kendi evimde kocaman bi kitaplık yapıcam hem eşim okusun okumadıklarını hemde çocuklarım okusunn
evimde büyük bir kütüphane var.orada hepsi.
çok begendiklerimi tekrar tekrar okurum.altını çizerim.
benim en iyi dostum kitaplar.
iyiki güzel kitaplar var.
şuan bir karar aldım evdekileri bitirmeden başka bir kitap almayacağım
kitap okumaya ölenlerden biride benim..
yeni bir kitap alınca aşırı mutlu oluyorum.bekarken en büyük hayalim evimde büyük bir kitaplık kurmaktı.
şu anda 2 kitaplığım var ve full dolu.onları seyretmesi bile büyük zevk benim için.biri isteyecek diyede içim gidiyor.çünkü verdiklerim geri gelmiyor asla.ayrıca birde kütüphaneye üyeyim.parayla alamadıklarımıda ordan alıp okuyorum.çantamda da her zaman bir kitap bulundururum.minibüste,bankada sıra falan beklerken açar okurum..ama maalesef eşim kitap okumayı hiç sevmez.hatta evlenirken kitaplık almayı bile gereksiz bulup kolilere doldur,balkona koyarız demişti.
yani benim tam tersim..yorumları okyorumda benimle aynı düşüncedesiniz hepiniz. ne güzel..
Ay siz çok yaşayın ne güldüm yaa, "kolilere doldur,balkona koyarız ".
Kitap sevmeyen bir insanın bakış açısı da bu demek ki,ne kadar fazlalık olarak görüyorlar buradan belli.
Hiç yer bulamazsam gümüşlüğü boşaltıp içine koyarım bardaklara bakacağımıza kitaplara bakarız.
kitap okumaya ölenlerden biride benim..
yeni bir kitap alınca aşırı mutlu oluyorum.bekarken en büyük hayalim evimde büyük bir kitaplık kurmaktı.
şu anda 2 kitaplığım var ve full dolu.onları seyretmesi bile büyük zevk benim için.biri isteyecek diyede içim gidiyor.çünkü verdiklerim geri gelmiyor asla.ayrıca birde kütüphaneye üyeyim.parayla alamadıklarımıda ordan alıp okuyorum.çantamda da her zaman bir kitap bulundururum.minibüste,bankada sıra falan beklerken açar okurum..ama maalesef eşim kitap okumayı hiç sevmez.hatta evlenirken kitaplık almayı bile gereksiz bulup kolilere doldur,balkona koyarız demişti.
yani benim tam tersi.yorumları okyorumda benimle aynı düşüncedesiniz hepiniz. ne güzel..
Evet aynen öyle sölemişti eşim inanın.
dediğiniz gibi kitapları fazlalık olarak görüyor ve kitaba verilen paraya da acıyor.
bence büyük bir eksiklik bu ama işte gönül sevince katlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?