Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitap gibisi varmı kitap okumak kadar zevkli ve öğretici başka bir şey varmı :)
kitap okumayı çok seviyorum ağır ağır okuyorumki o kitabın zevkini çıkarayım :)
takas etmeyi hiç düşünmedim kütüphanemden kitap isteyenlere veriyorum etrafıma bi ben değil etrafımda da okumak isteyenlere veriyorum ve paylaşmış oluyorum buda beni çok mutlu ediyo :)
Sakliyorum ihtiyaci olanada veriyorum,okumak istedigim bir kitabi almazsam yada okuma imkani bulamazsam tam bir eziyet oluyor,okuduktan sonra rahat ediyorum ne acayip bir hissiyat.Ayrica dergileride atamiyorum bircogu dizili olarak duruyor,bazen aralarinda sunlari sunlari aticam diye karar veriyorum ,bakiyorum sonucta yine atmamis oluyorum,bu yüzden birikiyor ama isteyen istedigini geri vermek sartiyla alabilir okuyabilir,birde temiz tutulmasi önemli üzerinde leke falan olursa olmaz.Eski olabilir tamirini yapabiliyorum,ama pis bir kitap yada dergi hic tahammül edemediklerimden...
Her okuduğum kitabı alıp kitaplığıma koymayı çok isterdim,çok seviyorum kitap okumayı ama işin bir de maddi yanı var. Odev verilen ya da okumak istediğim her kitabı almaya kalksam kesin iflas ederim.Bu yüzden içim gitse de kiralamak zorunda kalıyorum bazı kitapları.Bazen de arkadaşlardan odünç alıyorum ya da ben onlara odünç veriyorum.Şu kitapları biraz ucuz yapsalar da daha çok okuyabilsek.
Ögrenci olupta harcliklarin ucu ucuna yetistigi dönemlerinde gectigi vakitler gelir,Allah c.c sana güzel bir kitaplik (kütüphane)nasib eder insallah :teselli: