arkadaşlar taM bir kitap kurduyumm...en kalın kitabı dahi 2 haftada yutan biriyim..bu güne kadar beni etkileyen kitapları düşündümde aslında çok etkilenmeme rağmen bir kaç tane etkilendiğim oldu
Yeşil yolu hepiniz biirsiniz muhteşem bir filmdi..döner döner izler ve aynı duygu selini yaşarım yinede..işte bu filmin birde kitabını okumak istemiştimm..genelde filmi yapılmış olanları kitabını okumayı çok seviyorum..
stephan King "YEŞİL YOL " okumaya başladığımda filmden görüntülerle gözümde canlandırdığımda sanki kitabın üç boyutlu olarak içindeydimm.o kadar etkileyiiydiki..filminden tabiki daha geniş daha detaylı ama sonlara doğru okudukça nefesimi tuttuum ve gözyaşlarıma hakim olamadığım kadar sürükleyici bir kitap kesinlikle yeşil yolu okuyun..
En son moskof Cariye Hürem i okudum epeyde kalın ama pek etkilendiğim söylenemezz...aama yinede sürükleyici..birazda yazarın yazma şekli dir hissiyatıdırr insanı etkileyen ..hikayenin sadece konusu değil yanii..
Birde Kürşat Başarın " Başucumda Müzik " adlı kitabını bir solukta okumuşt bde içimizden bi aşk hikayesi..yasak bi aşk hikayesi seksenli darbe dönemlerini anlatan bu arada bu yasak aşkı ve iki hayatı anlatan gerçek bi hikaye sanırımm..yie yazarın tarzı yani yazma şekli alıp beni götürdü..konuyu o kadar güzel roanlaştırmışki..biterken gözyaşlarımı yutamadımm..her okuduğum kitabın sonu nedense beni çok hüzünlendirir..
aşk hikayelerini sevenlere birde modern bi kitap tavsiye edicem.. Erdoğan Aktaş " Aşık olan terkeder" tamamen içimizden kıık bi aşk hikayesii.dostlukla başlayan ve şiddettli bir aşka dönüşen bi hikaye..günlerce etkisinden kurtulamamış ve gözyaşlarım sel gibi akmıştı..bir solukta okunacak kitapların başında..
ve eee Elif Şafak " Aşk " kesinlikle değişik bi hikaye geçmişle gelecek arasında gelip gidenn..bir sufi bir yanlız kadın ve geçmişle gelecek arasıda ki duygu bağları ..altını çizicek o kadar çok şey varkii..yanlız sonu çok süpriz bitiyorr..sıradışı bir konu sürükleyici bir hikaye ve herzamanki gibi konu aşkkk