• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

arkadaşlar taM bir kitap kurduyumm...en kalın kitabı dahi 2 haftada yutan biriyim..bu güne kadar beni etkileyen kitapları düşündümde aslında çok etkilenmeme rağmen bir kaç tane etkilendiğim oldu
Yeşil yolu hepiniz biirsiniz muhteşem bir filmdi..döner döner izler ve aynı duygu selini yaşarım yinede..işte bu filmin birde kitabını okumak istemiştimm..genelde filmi yapılmış olanları kitabını okumayı çok seviyorum..

stephan King "YEŞİL YOL " okumaya başladığımda filmden görüntülerle gözümde canlandırdığımda sanki kitabın üç boyutlu olarak içindeydimm.o kadar etkileyiiydiki..filminden tabiki daha geniş daha detaylı ama sonlara doğru okudukça nefesimi tuttuum ve gözyaşlarıma hakim olamadığım kadar sürükleyici bir kitap kesinlikle yeşil yolu okuyun..

En son moskof Cariye Hürem i okudum epeyde kalın ama pek etkilendiğim söylenemezz...aama yinede sürükleyici..birazda yazarın yazma şekli dir hissiyatıdırr insanı etkileyen ..hikayenin sadece konusu değil yanii..

Birde Kürşat Başarın " Başucumda Müzik " adlı kitabını bir solukta okumuşt bde içimizden bi aşk hikayesi..yasak bi aşk hikayesi seksenli darbe dönemlerini anlatan bu arada bu yasak aşkı ve iki hayatı anlatan gerçek bi hikaye sanırımm..yie yazarın tarzı yani yazma şekli alıp beni götürdü..konuyu o kadar güzel roanlaştırmışki..biterken gözyaşlarımı yutamadımm..her okuduğum kitabın sonu nedense beni çok hüzünlendirir..

aşk hikayelerini sevenlere birde modern bi kitap tavsiye edicem.. Erdoğan Aktaş " Aşık olan terkeder" tamamen içimizden kıık bi aşk hikayesii.dostlukla başlayan ve şiddettli bir aşka dönüşen bi hikaye..günlerce etkisinden kurtulamamış ve gözyaşlarım sel gibi akmıştı..bir solukta okunacak kitapların başında..

ve eee Elif Şafak " Aşk " kesinlikle değişik bi hikaye geçmişle gelecek arasında gelip gidenn..bir sufi bir yanlız kadın ve geçmişle gelecek arasıda ki duygu bağları ..altını çizicek o kadar çok şey varkii..yanlız sonu çok süpriz bitiyorr..sıradışı bir konu sürükleyici bir hikaye ve herzamanki gibi konu aşkkk

bu arada unutamadığım bir kitap varsa o da angelanın külleridir.çok yalın bir dille acı dolu gerçek bir yaşam öyküsü yer yer tebessüm ettiren bazen de gözlerdeki yaşları süzen içli bir kataptı.

aynı şekilde şeker portakalı da ben de aynı etkiyi yaratmıştı o küçük portuganın içindeki dünya ne de saf ne de güzeldi.en sevdiğini kaybetmesi ya da dayaktan yataklara düşmesi beni çok etkilemişti göz yaşlarım satırlarda kaybolmuştu.

evet evet ŞEKER PORTAKALI kesinlikle derinden etkileyen bi kitapp..özellikle bir çocuğun kalbindeki gel gitleri anlatan çok içli bi r hikaye...zeze sini ve şeker portakalı atını çok seven bir çocukk..ve onu derinden yaralayan acılar

kızlar kitap okumayı severim okuduğum ve çok beğendiğim kitapları yazmak istiyorum:
elif şafak aşk:bayıldım bu kitaba çok güzel bu kiba benzen şemsi ve mevlanayı anlatan bir diğer beğendiğim kitap ahmet ümit bab-ı esrar bu kitabıda çok sevdim.
uçurtma avcısı-halit hüseyni-bu kitap süper böyle bir kitabı okumadım okadar etkileniyosunuz ki sürekli bu kitaptan kesitler geliyor gözünüzün önüne baba oğul ilişkisini 2 arkadaşın ilişkisini anlatan güzel bi roman
aşk romanı sevenlere orhan pamuk masumiyet müzesi diyorum aşk romanı sevmem okumam çok sıkılırım ama bu kitap gerçekten çok başarılı aşkı çok özel anlatmış çok beğeneceksinz.
korku ve macera sevenler craig russel kanlı kartal /kanlı masallar çok güzel polisiye kitap bayılacaksınız.
kurtlar imparatorluğu var birde bu kitapta çok güzel en iyi polisiye diyebilirim çünkü asla tahmin edemeyeceğiz çıkarımlar var kitapta.
fantastik sevenlere tekkkkkk geçerim hayatımın kitapları diyebilirm gerçek üstü ama bayılıyorum bu kitaba anılan zamanın bekçileri nette araştırırsanz yorumları beğeneceksiniz yazarıda netten bulabilirsinz bu kitap 3 seri halinde soluksuz nefessiz okursunuz eminim .
ben stephan king in romanlarını okumak istiyorum netten araştırdım çok güzel kitapları var inş kısmet olur da tüm kitaplarını okurum herkese ii okumalar:)bende kitap önerilerinizi bekliyorum çünkü öneriye göre kitap alıyorum

canım yeşil yolu bilirsin muhteşem bi filmdi...her daimde öyle kalıcak..ama birde kitabını oku derimm..stephen king herzamnki gibi muhteşem bi üslup ve anlatımm....etkileyici gözyaşlarını tutamıcaksın hele john coff y nin kocaman vücuduna rağmen içndeki saflığı ve masumiyeti okudukça içinden ağlamak gelicek..ama kahve gibi yazılmıyo bilirsin:50:tüm karekterlerini ezberlemiş ve içime içime işlemiştim..

iyi akşamlar kızlar
kesinlikle huzur sokağı
inanılmaz etkileyici çok farklı sürükleyici ve önemli bi kitap
ben bayıldım hala öyle
yengemde bayıldı ötesi gibi bişey oldu.
şiddetle öneririm....

-“Nietzshe Ağladığında”İrvin Yalom
-“Aşk” Elif Şafak
-Olasılıksız:etkilenmekten çok merak duygusu uyandırmıştı

khaled hosseini-bin muhteşem güneş (hayatımda okuduğum en etkileyici ve en güzel kitap)
khaled hosseini-uçurtma avcısı
r.nuri güntekin-çalıkuşu (okuduğum ilk roman yaklaşık 12 yaşlarındaydım ve hiç bıkmadan defalarca okudum )

tutunuş- halim bahadır
ve kırar göğsüne bastırırken-ahmet altan
içimizde bir yer-ahmet altan
bana düşlerini anlat-sydney shaldon ( harika!)
yaşama çevrilen pedal-lance armstrong
aşk köpekliktir-ahmet ümit
göçebe-stephenie meyer
melekler ve şeytanlar-dan brown
on bir dakika-paulo coello
piedra ırmağının kıyısında oyırdım ağladım-paulo coello
gizlidir bütün aşklar-maeve binchy...

kızlar kitap okumak bu hayattaki zevk veren nadir şeylerden biri yazdıgm bu kitaplr gercekten harika. şuan aklıma geln bunlr bnce içlernden biri mutlaka size uygun
ha unutmadn en harika kitap SARI ZEYBEK-can dündar bunu kesinlikle okuyun hüngür hngür agladım okurken :5::5::5:

NIETZSCHE AĞLADIĞINDA-IRVIN D. YALOM
BİR KADIN
Camille Claudel Bir Kadın - Anne Delbee
AYŞE KULİN'in kitapları.
PAULO COELHO'nun bütün kitaplarına hayranım zaten. :)))
ANA - GORKİ
ÇOCUKLUĞUM - GORKİ

Son düzenleme:
lise yıllarında çok kitap okumuştum çok etkilendiklerim aklımda kalmış

Adı Aylin-Ayşe Kulin
Sevdalinka-Ayşe Kulin
Füreyya-Ayşe Kulin
Çatı serisi-W.C. Andrews
Simyacı-Paulo Coelho
Bir Çift Yürek-Marlo Morgan
Çanlar Kimin İçin Çalıyor-Ernest Hemingway
Kelebek-Henri Charriere
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu-Peyami Safa
Çalıkuşu-Reşat Nuri Güntekin

son zamanlarda okuyup ta etkilendiklerim:

Semerkant-Amin Moulof
Piraye-Canan Tan

şu an öyle bir tane okuyorum...serdar özkanın hayatın ışıkları yanınca kitabı sanırım beni uzuncana bir süre etkileyecek....

Canan TAN- piraye bir solukta okudum çok güzeldi.
Şimdide elif şafak aşk romanını okuyorum.

Bundan sonra ne okusam kızlar. Akıcı güzel, günümüz edebiyatından bana önerebileceğiniz bir kitap var mı?

arkadaşlar taM bir kitap kurduyumm...en kalın kitabı dahi 2 haftada yutan biriyim..bu güne kadar beni etkileyen kitapları düşündümde aslında çok etkilenmeme rağmen bir kaç tane etkilendiğim oldu
Yeşil yolu hepiniz biirsiniz muhteşem bir filmdi..döner döner izler ve aynı duygu selini yaşarım yinede..işte bu filmin birde kitabını okumak istemiştimm..genelde filmi yapılmış olanları kitabını okumayı çok seviyorum..

stephan King "YEŞİL YOL " okumaya başladığımda filmden görüntülerle gözümde canlandırdığımda sanki kitabın üç boyutlu olarak içindeydimm.o kadar etkileyiiydiki..filminden tabiki daha geniş daha detaylı ama sonlara doğru okudukça nefesimi tuttuum ve gözyaşlarıma hakim olamadığım kadar sürükleyici bir kitap kesinlikle yeşil yolu okuyun..

En son moskof Cariye Hürem i okudum epeyde kalın ama pek etkilendiğim söylenemezz...aama yinede sürükleyici..birazda yazarın yazma şekli dir hissiyatıdırr insanı etkileyen ..hikayenin sadece konusu değil yanii..

Birde Kürşat Başarın " Başucumda Müzik " adlı kitabını bir solukta okumuşt bde içimizden bi aşk hikayesi..yasak bi aşk hikayesi seksenli darbe dönemlerini anlatan bu arada bu yasak aşkı ve iki hayatı anlatan gerçek bi hikaye sanırımm..yie yazarın tarzı yani yazma şekli alıp beni götürdü..konuyu o kadar güzel roanlaştırmışki..biterken gözyaşlarımı yutamadımm..her okuduğum kitabın sonu nedense beni çok hüzünlendirir..

aşk hikayelerini sevenlere birde modern bi kitap tavsiye edicem.. Erdoğan Aktaş " Aşık olan terkeder" tamamen içimizden kıık bi aşk hikayesii.dostlukla başlayan ve şiddettli bir aşka dönüşen bi hikaye..günlerce etkisinden kurtulamamış ve gözyaşlarım sel gibi akmıştı..bir solukta okunacak kitapların başında..

ve eee Elif Şafak " Aşk " kesinlikle değişik bi hikaye geçmişle gelecek arasında gelip gidenn..bir sufi bir yanlız kadın ve geçmişle gelecek arasıda ki duygu bağları ..altını çizicek o kadar çok şey varkii..yanlız sonu çok süpriz bitiyorr..sıradışı bir konu sürükleyici bir hikaye ve herzamanki gibi konu aşkkk

Erdoğan aktaş not aldım canım Elif şafağı okuyorum bakalım, sonunu merat etim, 200 lerde falanım. hemen biteremiyorum kitapları.

Back