• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

biraz tarih seviyosanız:
Kiraze-Solmaz Kamuran

biraz psikolojiyle ilgiliyseniz:
Çavdar Tarlasında Çocuklar

biraz felsefe ve mitoloji seviyosanız
İhsan Oktay Anar kitapları

ve biraz da klasiklerden,
Gazap Üzümleri
Bir Delinin Hatıra Defteri
Çavdar Tarlasında Çocuklar bambaşka.. J.D.Salinger'ı onunla tanıdım ve en sevdiğim yazarlardan.. Franny&Zooey,Dokuz Öykü de harika tavsiye ederim :)
+Bin muhteşem güneş son zamanlarda en etkilendiğim roman sanırım..
+Chuck Palahniuk-Tıkanma.. Jodi Picoult romanları da harikadır; özellikle Kız kardeşim için.

son okuduğum kitap şah-sultan çok ilgi çekici ve sürükleyiviydi.tarih-mezhep savaşı ve aşkın iç içe girdiği sezginin her yönünün anlatıldığı güzzel bir kitap.iskender pala yine edebi dilini güzel kullanmış. bu ara muztafa islamoğlunun yürek devleti kitabını okuyorm.herkesin kendini dorgulayacağı ve dünyaya geliş amacımızı asli sorumlulklarımızı bize anımsatan güzel bir kitap.dili muhteşem.

bu arada unutamadığım bir kitap varsa o da angelanın külleridir.çok yalın bir dille acı dolu gerçek bir yaşam öyküsü yer yer tebessüm ettiren bazen de gözlerdeki yaşları süzen içli bir kataptı.

aynı şekilde şeker portakalı da ben de aynı etkiyi yaratmıştı o küçük portuganın içindeki dünya ne de saf ne de güzeldi.en sevdiğini kaybetmesi ya da dayaktan yataklara düşmesi beni çok etkilemişti göz yaşlarım satırlarda kaybolmuştu.

Çavdar Tarlasında Çocuklar bambaşka.. J.D.Salinger'ı onunla tanıdım ve en sevdiğim yazarlardan.. Franny&Zooey,Dokuz Öykü de harika tavsiye ederim :)
+Bin muhteşem güneş son zamanlarda en etkilendiğim roman sanırım..
+Chuck Palahniuk-Tıkanma.. Jodi Picoult romanları da harikadır; özellikle Kız kardeşim için.

saol canım okudum bi çocugunu salinger kitaplarının :71: muhteşem gercekten

Leyla'nın Evi-Zülfü Livaneli
Koku-Patrick Süskind
Aşk ve Gurur-Jane Austen
Dert Yorumcusu-Jhumpa Lahiri (2000 Pulitzer Edebiyat Ödülü)
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali
Tılsımlı Deri-Honore De Balzac (Henüz okuyorum)

Leynanın evi hakkaten güzeldi keyifle okumustum :46:

Çılgın Türkler (bir haftada 3 kere okudum)
Çanakkala Mahşeri
Buzyeli Vadisi Üçlemesi; Kristal Parçası, Gümüş Damarları ve Buçukluğun Mücevheri. (fantastik kitap severlerin okumasını tavsiye ediyorum)

elif şafak-aşk okuduktann sonra rüyama falan girmişti okunası bi kitap ya.. :52:

evet bende çok sevdim o kitabı herkese tavisye edebilrim..Bu hafta Kristın Hannah'ın Ateş Böceği Yolu adlı romanına başladım.Bu kitabı da tavsiye ediyorum arkadaşlar.Kalın olmasına bakmayın gerçekten çok sürükleyici..:34:

Buket Uzuner - Uzun beyaz bulut Gelibolu

Ahmet Günbay Yildiz - Sahibini arayan mektuplar

Turgut Özakman - Su cilgin Türkler

Akıl Oyunları - Sylvia Nasar'ın kitabı. Biliyorsunuz filmi daha çok ilgi görmüştü. Russell Crowe oynamıştı. Şizofren bir matematik dahisinin hayatını anlatıyor. Çok hızlı gidemiyorsunuz kitapta ama sindire sindire daha bir zevkli oluyor. Tavsiye ederim.

toprak ana
rüzgar gibi geçti
yüzüncü ad
sil baştan
babalar ve oğullar
daha neler neler ayırt etmek gerçekten zor. bugün şah ve sultana başladım bakalım o nasıl kitap okumaısnı çok seviyorummmmmmm:61:

grange-kızıl nehirler sonrasında tüm kitaplarını okudum aynı etkiyi yakalamak için ama olmadı.Genellikle okuduğum kitapların etkisi diğer kitabı okuyana kadar ama bu kitap başka.Bir de binboğalar efsanesi onu da unutamıyorum

Back