Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

Ayşe Kulin- Adı aylin çok güzel bir kitap...
Burçak çerezcioğlu - Mavi saçlı kız.. (lise zamanlarında okuyu beni baya etkileyen bir kitap.. kan kanseri biz genç kızın günlüğü)
Ayşe Klin - Sevdalinka
Simyacı
Nietzche Ağladığında
yüreğinin götürdüğü yere git.

aklıma ilk gelenler bunlar

Son düzenleme:
bende burçak çerezc,ioğlu mavi saçlı kızı okuduğumda çok etkilenmiştim.
vektör - empati - ofelya - şu çılgın türkler
bu kitaplardan baya bi etkilenmiştim...çok kitap okuyorum inanılmaz haz alıyorum okurken, sanki kitabın içine giriyorum.kendiliğinden akıp gidiyor kitap.zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

Nermin Bezmen- Kurt Seyt Shura ve Kurt Seyt Murka

Bunlar birbirinin devamı iki kitap ve gerçek yaşam öyküsü...

bu kitapta ne var bu kadar ya..komşumda al oku al oku deyip duruyor..alıp okucem bak artık yaaklinialirimsmile

ben okudum öyle abartıkları kadar muhteşem bir kiap değil..

benim en çok beğendiğim ve hayran kaldığım kitap

Zafer Vaad Etmeyen Topraklar yazarı Namık Doymuş..
bir tarih bukadarmı güzel anlatılır
onu okuduktan sonra hiç bir tarih romanını beğenmez oldum

Son düzenleme:
BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ ve UÇURTMA AVCISI...
her ki kitap da muhakkak okunmaıs gerenler arasında.eliize aldığınızda bitmez gibi görünen kitapların bir anda içinde yaşadığınızı düşüneceksiniz,bitmesin isteyeceksiniz...o kahramanları yaşayacaksınız,sanki uzakta ya da hayal de değil de yanıbaşınız da.
bunlardan özellikle ilkini her kadın okumalı ,yaşamalı.

babam öldüğünde ağlamadım inanılmaz bir kitap çok etkilemiştim 18 yaşında okumuştum...hala aklıma geldikçe içim bi tuaf oluyor; adı aylin, monte kristo kontu klasiklerden en beğendilerimin arasında...

elif şafak aşk
canan tan yüreğim seni çok sevdi iki kere okudum.ikisinde de ağladım...
canan tan en son yürekler öldü...
canan tan piraye

Uçurtma Avcısı
Bin Muhteşem Güneş ki bu kitabı herkese mutlaka tavsiye ederim. Afganistan'da yaşayan kadınların hayatları konu alınmış. Dili ve anlatımı harika.

şu anda parfümün dansı_tom robbins okuyorum.

uzun zamandır beni böylesine sarıp sarmalayan bi kitap arıyordum

benim ifademle
''Büyü Gibi''

Nietzche ağladığında muhteşem bir kitaptır en çok beğendiğim ve etkilendiğim kitap diyebilirim sonra çalıkuşu,alamut kalesi,empati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…