• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

ALACAKARANLIK serisi 4 kıtabı 1 haftada bıtrdım gerçi 1 gundede biticek durumdaydım ama sayfalar azalınca uzuluodum bennde ara vererek okudum ama bıttı hemenn devamıda olsa 20 kıtap olsa gene okrm :(

ALACAKARANLIK serisi 4 kıtabı 1 haftada bıtrdım gerçi 1 gundede biticek durumdaydım ama sayfalar azalınca uzuluodum bennde ara vererek okudum ama bıttı hemenn devamıda olsa 20 kıtap olsa gene okrm :(

off off aynen ya :(
ayyy nolcak acebaa diye hemen bitirmeye calismistim . Ama safak vaktinin sonlarina dogru bitio die cok uzuldum kaydirigubbakcemile3
keske Reneesme nin torunlaria kadar devam etse :utangac:
kesinlikle Twilight serisiii !!

Nermin Bezmen-Kurt seyt&murka deli gibi etkisindeyim..kitap bitince ağladım niye bitti niya kurt seyt'den ayrılıyorum diye...:)))

Kurt seyt&shura yıda alıcam bugün...

selam kızlar tavsiye ettiklerim;
-tımarhane adası - mehmet conker
romanda akıl hastası falan yok.. etkisinde çok kaldığım bir kitap ısrarla tavsiye ederim.ilk 20 sayfada karışık gelebilir dönün tekrar okuyun

-çamlıcanın üç gülü - hıfzı topuz

yazarın anlatımı gerçekten güzel tarihi roman sevenlere.. harika bir roman.

-aylin - hatırlayamadım ayşe kulin olabilir
aklınızdan silinmeyecek gerçek bir hayat hikayesi ....

neva
aşk
çanakkale mahşeri[mükkemmel]
çok beğenerek okudum.çok kitap okudum belki yüzlerce çoğunu unuttum demek unutulacak kitaplarmış
alacakaranlık serisini hepsini okudum ama bitince bana hiç birşey katmadığını düşündüm.

AŞK-Elif Şafak
EN SON YÜREKLER ÖLÜR-Canan Tan
YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ- '' ''

ama en çok AŞK..etkisinden kurtulamadığım ender kitaplardan..okurken sanki bir kaç kitabı aynı anda okuyormuşsun gibi hisse kapıldığım inanılmaz sürükleyici bir kitap..kesinlikle tavsiye ederim.son günlerde de AŞKIN GÖZYAŞLARI'nı(Sinan Yağmur) okuyorum..o da güzel bir kitap.

arkadaşlar bende kitap kurduyum....en son "ejderha dövmeli kız" ve 2. kitabı "ateşle oynayan kız"'ı okudum...tek kelimeyle MÜKEMMEL BİR SERİ. opuyorumnanaktan gün boyu çalıştıgım için otobüste okuma fırsatım oluyordu.duraga gelene kadar okuyordum sonra kitap paldır kültür iniyordum otobüsten kaydirigubbakcemile3 ...kesinlikle tavsiye ederim.
şuan ölü ruhlar ormanı'nı okuyorum ama o seriden sonra pek zevk alamadım.... sempatiksalakcinni

Kinyas Ve Kayra
Psikoloğum oldu bu kitap benim.
Aslında karakterler oldukça psikopat...
Farklı bir büyüsü var. Çözemedim.

canan tan en son yürekler ölür piraye ve en önemlisi yüreğim seni çok sevdi beni çok etkiledi...

Ahmet Ümit '' İstanbul Hatırası'' muhteşem sürükleyici..
hem sonunu merak ediyordum..
hemde bitmesin istiyordum...

Ve şu an okuduğum Ramses (ler 5 cilt) çok sürükleyici tavsiye ediyorum...

başucumda müzik kürşat başar
süper bi aşk romanıydı sonunda ağlamıştım :(

truvalı helen
bu da tarihi roman sevenlerin ilgisini çekebilr gerçkten çok güzldi

Back